یه کمکی بدید تا ساعت 1 نشده
تو رو خدا بگید میخوره یا نه
یه کمکی بدید تا ساعت 1 نشده
تو رو خدا بگید میخوره یا نه
بزارید بازی منتشر بشه بعد لینک دانلود مستقیم بازی بخواین ..![]()
دوستان رو 4650 HD میشه رو medium روبه بالا بازی کرد؟(رزولوشن1080p)
یه کمکی بکنیددوستان این بازی به نظر شما به سیستم پیشرفته من (ابر کامپیوتر نسل نوین)جواب میده
RAM DDR2 2*2GIG
Graphic MSI Nvidia Geforce9400GT 1GB
CPU Dual Core E5200ابر کامپیوترو کیف کردید؟
راستی این بازیکامل کامله یعنی با اونی که بعدا قراره بیاد فرقی نداره؟
کلا میارزه انلود کنم یا اینکه صبر کنم نسخه اصلیش بیاد؟
زود تر جواب بدید من ساعت 1میتونم دانلود کنم چون رایگانه
منتظر پاسختون هستم
داداش منم منظورم همین نسخه دمو بود.
حالا اگه مستقیم پیدا نمیشه یه لینک خوب و معتبر که یکی از دوستان امتحانش کرده رو بزارین.
ممنون.
برای دانلود از XBOX LIVE باید عضویتتون GOLD باشه .!!! بر پدرت لعنت مایکروسافت!!!
حداقل سیستم مورد نیاز پست اول هست بزارید بازی بیاد بعد با درخواست کرک و سیستم و ... تاپیکو ...
یه سوال : از استیم دانلود کنیم میشه روی کامپیوتر دیگه ای هم نصب کرد یا نه .
کسی میدونه جواب بده ، در ضمن کسایی که دانلود کردن و مشکلی نداشتن بگن از کدوم لینکا استفاده کردند .
من با کارت ATI امتحان کردم phisyx کار نمیکنه به خاطر همونه که فرم های من 48 تا بودن ولی دوستمون با CPU قوی تر و با کارت گرافیک تقریبا یکسان با 5850 فرم های کمتری گرفتن
چون ایشون کارتشون NVIDIA هست و از phisyx پشتیبانی میکنه
ولی من APEX رو فعال کردم بازی از این رو به اونرو شد فکر کنم با APEX نیازی به PHsiyx نباشه با اینکه فرم ها از 50 تا افتا به 17 تا( high)
ولی می ارزه
در ضمن
این بازی MAFIA II مشت محکمی به دهن rock star games بود با اون گرافیک چرتولش که با هزار تا مد و از دست دادن 50 تا فرم میتونست گرافیکی مثل این بازی رو بهتون بده
در یک کلام حتی از دمو هم معلوم هست که یک بازی عالی هست
فقط چرا محدودیت زمانی داره؟ خب اگه محدودیت زمانی داره پس اون مغازه های موجود توی شهر به چه دردی میخورن
البته خیلی جالب بود رفتم یک ردا خریدم درست مثل دان های اون زمان!!!! اسلحه هاش هم که خیلی باحال بودن مخصوصا اونی که از توی پنچره شلیک میکرد! در مورد هوش پلیس ها هم که باید بگم خیلی خوب کار شده و هر کس چراغ قرمز رو رد میکنه بهش گیر میدن
یک سوال دیگه این مرحله که توی دمو هست توی بازی هم هست؟
من که خودم از STEAM دانلود کردم و فکر کنم دومین نفر توی ایران بودم که این کار رو کردم !!!
بله میتونید 1 بار از STEAM دانلود کنید ولی باید نرم افزار هایی که توی فلدر های بازی هست رو روی کامپیوتر مورد نظر به طور دستی نصب کنید- بعد دوباره از کامپیور دوم سعی کنید دانلود کنید - شروع به دانلود میکنه ولی چک میکنه ببینه قبلا وجود داشته یا نه
میبینه که آره وجود داشته و شما رو مستقیم به بازی میفرسته
--
بهترین قسمت گرافیک این بازی درخت هاشه
Last edited by A.M.D.D.E.V.I.L; 10-08-2010 at 22:10.
آقا یکی لینکای نسخه انگیلیسیش رو بزاره تا اینجا که من دیدم همش روسی بوده اگه هاتفایل باشه که عالی میشه![]()
یه چیزی پیدا کردم که محدودیت زمانی رو برمیداره
دیگه اون 10 دقیقه همیشه ثابت میمونه لازم نیست حتما ماموریت رو انجام بدید هر کاری میخواید بکنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای دانلود روی اولین گزینه کلیک کنید
منظورتون از اولین گزینه کدومه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)