تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 272 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

خوب مقاومت کردین. بدون حاشیه و ...

ولی خدا وکیلی قهرمانی حق منچستر بود. من مثل این رئالی های جام ندیده نیستم که تاپیکم رو عوض کنم و از تاپیک رئال به بارسا منتقل کنم! ولی واقعا قهرمانی حق منچستر بود.
    موفق باشید.

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض مصدومیت دروگبا و تری

چلسی درانتظار برگشت دروگبا به تمرینات است , وی در اواخر بازی از ناحیه ی زانو دچار مصدومیت شده و تری نیز از ناحیه ی دست دچار مشکل شده .
    دیدیر دروگبا مهاجم ساحل آجی چلسی در ۱۰ دقیقه ی پایانی بازی دیروز مقابل بلتون از ناحیه ی زانو دچار مصدومیت شد اما گرانت تمام تعویض های تیمش را انجام داده بود و نتوانست دیدر را بیرون بکشد به همین دلیل فشار بیشتری بر وی متحمل شد . چلسی باید از گل آندری شوچنکو متشکر می بود اما گل تساوی بلتونی ها توسط تیلور باعث شد که تک گل شوچنکو کم رنگ به نظر رسد .

بعد از لیگ که چلسی با پیروزی منچستر مقابل ویگان آن را از دست داد تنها چشم و امید هواداران و بازیکنان تیم به فینال جام باشگاه های اروپا می باشد . آبی های لندنی باید در ۱ خرداد برای اولین بار در معتبر ترین فینال جام باشگاهی دنیا در مقابل منچستر , فاتح لیگ برتر مسابقه دهد . بازی در ورزشگاه لازنیکی در شهر سردسیر مسکو برگزار خواهد شد تا بهترین تیم اروپا به همگان اعلام شود .

آورام گرانت از مصدومیت دروگبا ابراز ناراحتی کرد . وی اعلام کرد نمی تواند تصمیم گیری کند که دروگبا به فینال می رسد یا خیر , تنها باید منتظر باشیم تا جواب عکس برداری از پای دیدیر اعلام شود .

گرانت در مورد وضعیت دروگبا گفت :"او نمی تواند نیاید زیرا ما از تمام ترکیب استفاده می کنیم . او هر کاری کرد تا بازی زودتز به پایان برسد اما من کاری از دستم بر نمی آمد . این خبر خوبی نیست اما باید منتظر باشیم . "

در ضمن , گرانت در مورد برخورد شدید آرنج تری با چک و مهاجم حریف ذکر کرد که دست او نشکسته ولی در مورد حضور او در بازی مقابل شیاطین سرخ نمی توان پاسخی داد .

گرانت در مورد تری گفت :" آرنج جان خوشبختانه نشکسته ولی ما نیاز به زمان داریم تا بفهمیم او برای فینال آماده می شود یا خیر . من هرگز روزی را که جان آماده ی فینال نیست را ببینم و تصور کنم . این خبر خوشحال کننده ای است که آرنج او شکسته نشده . او به بسیار قدرتمند است و می توان امید داشت که به زودی به تمرینات تیم باز خواهد گشت . این در ابتدا وظیفه ی قسمت پزشکی باشگاه است که وی را مداوا کنند اما عجله ای نیست ما وقت داریم ."

شایان ذکر است که سلامتی و آمادگی دروگبا و تری برای بازی فینال مسکو اعلام نشده و باید منتظر اخباری از جانب قسمت پزشکی باشگاه باشیم .

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت

1 گرانت:مصدومان به فینال می رسند

آورام گرانت , بهترین مربی ماه آپریل اعلام کرد که دو ستاره ی تیم , دیدیر دروگبا و جان تری در زمان مقرر به آمادگی کامل برای فینال مسکو می رسند.
    دیدیر دروگبا که در بازی مقابل بلتون از ناحیه ی زانو دچار مصدومیت شد در مصاحبه ای که داشت به تمام هواداران چلسی از بابت حضور خود و تری در فینال جام باشگاه های اروپا در شهر سرد سیر مسکو اطمینان داد . تری نیز در همان بازی از ناحیه ی آرنج دستش دچار مصدومیت شدید شد که به نظر می رسد وی نیز فینال را از دست نمی دهد .

آورام گرانت نیز بعد از مصاحبه ی دروگبا در مورد مصدومیت آنها گفت:"ما امروز(سه شنبه) و حتی روز گذشته تمرین نداشتیم و باید تا فردا منتظر حضورشان در تمرینات باشیم تا وضعیتشان به صورت قطعی مشخص شود . من از بابت تری فکر می کنم به سلامتی کامل رسیده و م تواند از فردا هم تیمی هایش را در تمرینات همراهی کند اما در مورد دروگبا نمی دانم در چه حدی مصدومیت دارد اما اطمینان دارم که او برای این که فینال را از دست ندهد حاضر است هر کاری را انجام دهد . "

گرانت همچنین از این که به عنوان اولین مربی است که چلسی را تا به اینجا پیش برده و آنها را به فینال جام باشگاه های اروپا رسانده ابراز خشنودی کرد .

او در ادامه گفت:" برا من خیلی جالب و خوشحال کننده است اما در حقیقت بیش از آنچه من تصور میکنم خوشحال کننده تر است زیرا این نخستین بار است که باشگاه به فینال معتبر ترین جام باشگاهی اروپا یا می توان گفت جهان دست یافته . آنها همیشه تلاش می کردند اما به فینال نرسیده بودند و حالا ما قسمتی از تاریخ سازی در باشگاه را رفته ایم و هر تیمی برای بزرگ تر کردن نام باشگاهش نیاز دارد تا به این مرحله صعود کند که باشگاه های بزرگ به این مرحله دست یافته اند و این بار نویت باشگاه ماست و این خیلی خوشحال کننده می باشد ."

مربی اسرائیلی چلسی عقیده دارد که آبی های لندنی می توانند به راحتی یک بار دیگر شیاطین سرخ را شکست دهند و برای باشگاهشان تاریخ ساز شوند .

او در پایان گفت:"مطمئناً ما میتوانیم آنها را شکست دهیم ما در این فصل دو بار مقابل هم مسابقه دادیم که چند روز پیش آنها را در خانه شکست دادیم و یک بار هم که اولین روز مربیگری من بعد از خروج مورینیو بود با یک پنالتی و یک گل در الترافورد شکست خوردیم که در آن زمان تیم بحرانی ترین وضعیت خودش را طی می کرد . من فکر نمی کنم آنها از ما بهتر باشند و در این مسابقه همه چیزی ممکن است . من چیزی جدیدی را نمی بینم و همیشه گفتم که هیچ چیزی تغییر نکرده . من از اول کارم که سکان چلسی را در دست گرفتم گفتم که من برای چلسی خدمت میکنم و به حرف مردم کاری ندارم . و در حال حاضر هم تنها به بازی نگاه می کنم و کاری به گذشته و آینده ندارم ."

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

بازی فینال کی هست؟

اول خرداد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Majid_17_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

أره اول خرداد...به امید قهرمانی چلسی

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت

12 جوکول و جام باشگاه های اروپا

جوکول هافبک چلسی درباره بازی های این فصل چلسی در جام باشگاه ها صحبت کرد.
    جوکول درباره بازی های این فصل گفت:"در اولین بازی جام باشگاه ها مقابل روزنبرگ آنها به گل رسیدند و به شدت از گلشان محافظت می کردند و ما نمی توانستیم گل بزنیم و البته خوب بازی نکردیم ولی در بازی در زمین آنها ما بسیار خوب بازی کردیم مقابل تیمی که شانس صعود داشت و به نظر من آن بازی بهترین بازی قصل ما بود.ما در ابتدای فصل در لیگ هم بسیار بد بازی کردیم.بازی مقابل والنسیا هم عالی بود ما در حالی که تازه مربی خود را عوض کرده بودیم و والنسیا در صدر جدول بود آنها را در اسپانیا شکست دادیم.شالکه در آلمان بسیار بد بازی کرد ولی در استمفوردبریج خوب بازی کرد در مرحله یک هشتم نیز ما در زمین المپیاکوس نتیجه خوبی کسب کردیم و در آخر آنها را شکست دادیم.در برابر فنر باغچه کار کمی سخت شد آنها دو گل زیبا در خانه به ثمر رساندند و ما آن بازی را واگذار کردیم ولی در خانه جبران کردیم.در آنفیلد ما بد بازی کردیم و روی شانس به گل رسیدیم ولی در استمفوردبریج عالی بازی کردیم و به فینال رفتیم.ما یکی از بهترین تیمهای اروپا هستیم و سه بار در نیمه نهایی این رقابت ها حذف شدیم و این بار باید این جام را کسب کنیم."

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت

پيش فرض اشلی کول:برای قهرمانی آمده ایم

اشلی کول درباره بازی فینال و رقابت با کریستیانو رونالدو صحبت کرد.
    اشلی کول در این باره گفت:"من بعضی اوقات نبرد با رونالدو را می برم و بعضی اوقات هم شکست می خورم و معمولا این رقابت به خشونت کشیده می شود.من سعی می کنم بهترین بازی ام را انجام دهم.ما تیم و بازیکنان آنها را می شناسیم و می دانیم چه طور آنها را متوقف کنیم البته آنها هم بازیکنان ما را می شناسند.ترکیب تیم هنوز مشخص نشده است ولی اگر من بازی کنم برای دومین بار است که در فینال این رقابت ها شرکت می کنم و دوست ندارم مانند بازی قبلم در آرسنال شکست بخورم چون شما در مسیر زندگی فوتبالی خود نمی توانید به عقب برگردید و شکست می تواند ضربه بدی به شما بزند و خاطره این بازی در تمام عمر در ذهن شما می ماند.درست است که تماشاچیان دوست دارند بازی زیبا تماشا کنند ولی ما بازیکنان تیم دوست داریم قهرمان شویم و اگر با جام به خانه برگردیم ارزش این را دارد که بازی آنقدر زیبا نباشد ولی یک بازی خسته کننده هم خوب نیست.ما برای پیروزی به روسیه آمده ایم و کسب این پیروزی برای مالک باشگاه در کشورش بسیار خوش آیند است."

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا ساعت دقیق مسابقه معلوم شد یکی اینجا بگه

من این روزها نمیرسم زیاد تی وی بگیرم که از رو زیرنویس اون بفهمم

ممنون

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ممنون بابت خبرها...

امشب چه شبی خواهد بود...

نیکولاس جان شما هم چلسی یی هستی داداش

به امید فتح جام قهرمانان

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خدا کنه امشب چلسی قهرمان شه یه حال و درست و حسابی به ما بده

به امید قهرمانی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •