تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 109 از 1635 اولاول ... 959991051061071081091101111121131191592096091109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

از اقای کاویان و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ساير دوستاني كه دستي در اين زمينه دارم ممنون مي شم جواب بنده را بدهند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض Raw

سلام
    به نظر شما یک دوربین خوب تا 500 تومان که بتونه با raw سیو کنه چه مدلی خوبه ؟
    کمی هم از تکنولوژی های جدیدی بگید ... ممنون میشم ...

با سلام
    دوست عزيز مدل هاي G9 و G10 كنون قابليت RAW دارند و قيمتشان حدود 500 مي باشد اما كلا دوربين هاي جالبي نيستند و پيشنهاد نمي شوند (يعني با توجه به ظاهر كامپكت بودنشان به اين قيمت نمي ارزند) شما با اين مبلغ مي توانيد دوربين S5 چيني بخريد (البته اگر پيدا كنيد) كه با هك ---- كردن دوربين (كه آموزش آن بعدا ارسال مي شود) مي توانيد از RAW استفاده كنيد ...
    ولي در كل قيد RAW را بزنيد ... به دردسرش نمي ارزد ....
    شما بايد يك فتوشاپ كار حرفه اي باشيد تا بتوانيد با RAW كار كنيد كه همين هم زمان بسيار زيادي از شما مي گيرد ....
    با احترام
    كاويان

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض H50

باتشكر از شما
    با توجه به قيمت فرموديد ارزشش نداره ولي تو اين قيمت دوستان يه مدل سوني h50 كه تقريبا هم قيمت با p80 هست و هر دو نيز خودشون شارژر دارن معرفي كردند كه قبلا شما و سناتور نيز درمورد آن صحبت كردين
    حالا ميخواستم بدونم جدا از اختلافاتي مثل حافظه كم h50 و داشتن ريموت و lcd قابل چرخش در كل از نظر خصوصيتهاي اصلي مثل دوام و وايد بودن و كيفيت تصوير باطري و...و چيزهاي ديگه كه خود شما استادهستيد درحدود اين قيمت كدام رو بهتر مي دونيد p80 يا h50

با سلام
    دوست من قيمت H50 حداقل 70 هزار تومان بالاتر از P80 است ...
    همانطور كه خودتان نيز فرموديد LCD قابل چرخش و ريموت از جمله مزاياي بسيار عالي H50 هستند كه براي افرادي كه از سه پايه استفاده نمي كنند بسيار مناسب و عالي است ...
    به نظر من اگر توانايي خريد H50 را داريد معطل نكنيد ....
    ضمنا حتما گارانتي بازرگاني ايران را خريد نمائيد ....
    (نمونه عكس در حالت Indoor فراموش نشود ...)

با احترام
    كاويان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    به نظر شما یک دوربین خوب تا 500 تومان که بتونه با raw سیو کنه چه مدلی خوبه ؟
    کمی هم از تکنولوژی های جدیدی بگید ... ممنون میشم ...
    g10 ازكانن و fz28 از پاناسونيك هر دو raw دارند
    g10>> 485000
    fz28>>430000
    ياحق

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم این فروم
    مدتیه که قصد دارم یه دوربین دیجیتال بخرم آنچه که برام اهمیت داره کیفیت عکس قدرت زوم و کیفیت خوب فیلم برداریه
    این دوربین فوجی رو خیلی تعریفشو شنیدم
    ولی در آخرین ریوی سایت دیپریو عکسهای که گذاشته واقعا در مقایسه با سایر سوپر زومهت افتضاحه در حای که در سایت های دیگه عکسهاش در بدترین حالت از آنها بهتر بود
    در سایت دیپریو عکسها دارای یک رنگ آبی زیاد بود انگار در نور آبی عکس گرفته اند
    از استید محترم تقاضا دارم در این زمینه بنده را رهنمای کنند
    شما نياز به يك slr like داريد كه من sx10 ازكانن وfx28 ازپاناسونيك را پيشنهاد مي كنم
    sx10>>410000
    fz28>>430000
    sx10 درمحيطهاي indoor عكسهاش كمي نويز داره ولي رنگها را بهتر از fz28نمايش ميدهد
    sx10 فلاش خارجي ميتوان نصب كرد ولي درfz28 اين قابليت را نداريم درعوض fz28 عكاسي raw دارد كه sx10 ندارد دركل من sx10 راپيشنهاد ميكنم به خاطر lcd چرخان مصرف فوق العاده كم باطري زوم 20x رنگهاي زنده وواقعي وفيلم برداري باصداي استريو ودكمه مخصوص فيلم برداري كه اين يكي براي شما كه به فيلم برداري اهميت ميدهيد مهم است
    يا حق
    Last edited by parasto2; 28-01-2009 at 09:17.

6. این کاربر از parasto2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه habibi1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

التماس دعا
    فقط تا امروز عصر وقت دارم
    p80=330 , h50 = 355 يعني فقط 25 تومان از همونجا كه گفته بوديد *** اما درمورد دوامشون كسي چيزي نميدونه ميگن سوني دوامش خوب نيست؟**
    p80 يا h50 ساير دوستان نيز جواب دهند ( ميگن دوام سوني كمه ؟ راسته)
    از كجا تهران
    كدام گارانتي ها بهترند
    رم 8گيگ خوبه چه ماركي چه مدلي چه گارانتيي
    Last edited by habibi1374; 28-01-2009 at 13:08.

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم این فروم
    مدتیه که قصد دارم یه دوربین دیجیتال بخرم آنچه که برام اهمیت داره کیفیت عکس قدرت زوم و کیفیت خوب فیلم برداریه
    این دوربین فوجی رو خیلی تعریفشو شنیدم
    ولی در آخرین ریوی سایت دیپریو عکسهای که گذاشته واقعا در مقایسه با سایر سوپر زومهت افتضاحه در حای که در سایت های دیگه عکسهاش در بدترین حالت از آنها بهتر بود
    در سایت دیپریو عکسها دارای یک رنگ آبی زیاد بود انگار در نور آبی عکس گرفته اند
    از استید محترم تقاضا دارم در این زمینه بنده را رهنمای کنند
    در حال حاضر سه دوربین canon sx10 is و sony H50 و nikon p80 در سری اولترا زوم ها بهترین ها هستند.در مورد دو دوربین سونی و کنون کلی اینجا بحث شده و درنهایت هیچکدوم به برتری قاطع نرسیدن.
    دوربین المپیوس هم که جدیدا مورد توجه قرار گرفته ظاهرا کیفیتش خیلی خوبه ولی نیاز به بررسی بیشتر داره و این بررسی نیاز به زمان،بنا بر این کمی صبر کنین تا نتایج این دوربین هم مشخص بشه.بعد تصمیم گیری کنین.
    Last edited by Senator_F; 28-01-2009 at 14:02.

9. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

از جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخاطر راهنماي هاتون ممنون
    سوال اصلي من در باره فوجي SD 2000 hd است اين دوربين رو چه طور مي بيند ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اونچه كه در سايتها در موردش گفتن مثل اينكه دوربين خوبي به نظر مياد اما راستش زياد به اون سايتها اطمينان ندارم چون بيشترشون تبليغات براي فروشه
    به همين خاطر از شما كمك خواستم كه واقعيت برام روشنتر شه و بتونم بهتر انتخاب كنم

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اين فوجي sd2000hd نسبت به قيمتش امكانات خيلي خوبي داره و سنسورش هم هم اندازه با ساير سوپر زومها است ولي يكي دو دونه از عكساش كه تو ريوي سوپر زومهاي سايا ديپريو بود خيلي جالب نبو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •