از اقای کاویان و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ساير دوستاني كه دستي در اين زمينه دارم ممنون مي شم جواب بنده را بدهند
از اقای کاویان و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ساير دوستاني كه دستي در اين زمينه دارم ممنون مي شم جواب بنده را بدهند
با سلام
دوست عزيز مدل هاي G9 و G10 كنون قابليت RAW دارند و قيمتشان حدود 500 مي باشد اما كلا دوربين هاي جالبي نيستند و پيشنهاد نمي شوند (يعني با توجه به ظاهر كامپكت بودنشان به اين قيمت نمي ارزند) شما با اين مبلغ مي توانيد دوربين S5 چيني بخريد (البته اگر پيدا كنيد) كه با هك ---- كردن دوربين (كه آموزش آن بعدا ارسال مي شود) مي توانيد از RAW استفاده كنيد ...
ولي در كل قيد RAW را بزنيد ... به دردسرش نمي ارزد ....
شما بايد يك فتوشاپ كار حرفه اي باشيد تا بتوانيد با RAW كار كنيد كه همين هم زمان بسيار زيادي از شما مي گيرد ....
با احترام
كاويان
با سلام
دوست من قيمت H50 حداقل 70 هزار تومان بالاتر از P80 است ...
همانطور كه خودتان نيز فرموديد LCD قابل چرخش و ريموت از جمله مزاياي بسيار عالي H50 هستند كه براي افرادي كه از سه پايه استفاده نمي كنند بسيار مناسب و عالي است ...
به نظر من اگر توانايي خريد H50 را داريد معطل نكنيد ....
ضمنا حتما گارانتي بازرگاني ايران را خريد نمائيد ....
(نمونه عكس در حالت Indoor فراموش نشود ...)
با احترام
كاويان
g10 ازكانن و fz28 از پاناسونيك هر دو raw دارند
g10>> 485000
fz28>>430000
ياحق
شما نياز به يك slr like داريد كه من sx10 ازكانن وfx28 ازپاناسونيك را پيشنهاد مي كنم
sx10>>410000
fz28>>430000
sx10 درمحيطهاي indoor عكسهاش كمي نويز داره ولي رنگها را بهتر از fz28نمايش ميدهد
sx10 فلاش خارجي ميتوان نصب كرد ولي درfz28 اين قابليت را نداريم درعوض fz28 عكاسي raw دارد كه sx10 ندارد دركل من sx10 راپيشنهاد ميكنم به خاطر lcd چرخان مصرف فوق العاده كم باطري زوم 20x رنگهاي زنده وواقعي وفيلم برداري باصداي استريو ودكمه مخصوص فيلم برداري كه اين يكي براي شما كه به فيلم برداري اهميت ميدهيد مهم است
يا حق
Last edited by parasto2; 28-01-2009 at 09:17.
التماس دعا
فقط تا امروز عصر وقت دارم
p80=330 , h50 = 355 يعني فقط 25 تومان از همونجا كه گفته بوديد *** اما درمورد دوامشون كسي چيزي نميدونه ميگن سوني دوامش خوب نيست؟**
p80 يا h50 ساير دوستان نيز جواب دهند ( ميگن دوام سوني كمه ؟ راسته)
از كجا تهران
كدام گارانتي ها بهترند
رم 8گيگ خوبه چه ماركي چه مدلي چه گارانتيي
Last edited by habibi1374; 28-01-2009 at 13:08.
در حال حاضر سه دوربین canon sx10 is و sony H50 و nikon p80 در سری اولترا زوم ها بهترین ها هستند.در مورد دو دوربین سونی و کنون کلی اینجا بحث شده و درنهایت هیچکدوم به برتری قاطع نرسیدن.
دوربین المپیوس هم که جدیدا مورد توجه قرار گرفته ظاهرا کیفیتش خیلی خوبه ولی نیاز به بررسی بیشتر داره و این بررسی نیاز به زمان،بنا بر این کمی صبر کنین تا نتایج این دوربین هم مشخص بشه.بعد تصمیم گیری کنین.
Last edited by Senator_F; 28-01-2009 at 14:02.
از جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخاطر راهنماي هاتون ممنون
سوال اصلي من در باره فوجي SD 2000 hd است اين دوربين رو چه طور مي بيند ممنون
اونچه كه در سايتها در موردش گفتن مثل اينكه دوربين خوبي به نظر مياد اما راستش زياد به اون سايتها اطمينان ندارم چون بيشترشون تبليغات براي فروشه
به همين خاطر از شما كمك خواستم كه واقعيت برام روشنتر شه و بتونم بهتر انتخاب كنم
اين فوجي sd2000hd نسبت به قيمتش امكانات خيلي خوبي داره و سنسورش هم هم اندازه با ساير سوپر زومها است ولي يكي دو دونه از عكساش كه تو ريوي سوپر زومهاي سايا ديپريو بود خيلي جالب نبو
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)