تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 291 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اظهار نظر کلیزمن بعد ازبازی به نقل از سایت ایرنا

یورگن کلينزمن سرمربي بايرن در پايان اين ديدار گفت:پيروزي دو بر صفر نتيجه خوبي است . ما مي توانستيم يکي دو گل ديگر به ثمر برسانيم ولي مسئله مهم رسيدن به دور بعد پس از شکست تکان دهنده آخر هفته در ليگ بود.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اوليور كان هم اشتباه مى كرد

پس از شكست سؤال برانگيز بايرن مونيخ مقابل وردربرمن همگان ميشائيل رنسينگ را مقصر اصلى شكست تلخ بايرن معرفى كردند. در طى چند روز اخير انتقاد از رنسينگ به سوژه اصلى خبرنگاران آلمانى تبديل شده است. انتقاد مطبوعات باعث شد تا هواداران بايرن نيز تحت تأثير قرار بگيرند و به انتقاد از سنگربان جوان تيم خود بپردازند. حتى در تمرينات نيز هواداران بايرن با اين سنگربان جوان برخورد مناسبى نداشتند. بزرگان تاريخ باشگاه بايرن و ستارگان كنونى اين باشگاه در واكنش به انتقادات به حمايت از ميشائيل رنسينگ برخواسته اند و با حمايت از اين سنگربان جوان از هواداران خواسته اند تا دست از انتقادات خود بردارند. وب سايت اسپورت وان اظهار نظرات بزرگان بايرن درباره ميشائيل رنسينگ را در غالب يك مطلب جمع آورى كرده است كه در ادامه شما را به خواندن آن دعوت مى كنيم:

يورگن كلينزمن
    رنسينگ جانشين سنگربان بزرگى همچون اوليور كان شده است و اين مسأله باعث شده كه كار او در ابتدا سخت تر شود. به هر حال انتظارات از او بسيار بالاست و او بايد پاسخگوى اين انتظارات باشد. به نظر من او تاكنون توانسته به بهترين شكل ممكن وظايف خود را انجام دهد. پيشرفت او در طول اين مدت كاملاً محسوس بوده و من به عنوان مربى تيم از عملكرد او كاملاً راضى ام. مسلماً دريافت ۵ گل در يك بازى براى يك دروازه بان آمار جالبى نيست اما براى بررسى عملكرد رنسينگ نبايد فقط به بازى مقابل برمن نگاه كنيم. نمى خواهم بگويم كه او در طول اين مدت بى اشتباه بوده است اما به هر حال عملكرد نسبى بسيار خوبى داشته است.يك فوتباليست براى اينكه پيشرفت كند بايد اشتباه كند و سپس سعى كند در بازى هاى بعدى اشتباه خود را تكرار نكند. رنسينگ در طول اين مدت اشتباهاتى را مرتكب شده اما هرگز يك اشتباه را ۲ بار تكرار نكرده است و اين نشان دهنده سعى و تلاش اين سنگربان جوان براى پيشرفت و حركت رو به جلو است. متأسفانه اشتباهات دروازه بان نسبت به ديگر بازيكنان بيشتر به چشم مى آيد و اين باعث شده تا رنسينگ زير تيغ انتقادات قرار بگيرد اما مطمئناً او در بازى هاى آتى با نمايش خوب خود جواب منتقدين را خواهد داد. ما نيز از سنگربان جوان تيممان را حمايت خواهيم كرد.

اوليور كان
    من هميشه گفته ام كه اگر تيمى بخواهد به بازيكنان جوان اعتماد كند بايد در ابتداى راه سختى هايى را نيز تحمل كند. رنسينگ دروازه بان آينده دارى است و به زودى هم يكى از بهترين هاى دنياى فوتبال لقب خواهد گرفت. به نظر من انتقاد از ميشائيل رنسينگ منصفانه نيست. من با رنسينگ صحبت كردم و به او گفتم كه زياد نگران نباشد. بالاخره طبيعى است كه بازيكنان بايرن در كانون توجه رسانه ها و مطبوعات قرار بگيرند. شايد اگر او در تيم ديگرى بود و همين عملكرد را داشت خيلى ها از او تقدير مى كردند! به هر حال جاى نگرانى نيست. من هم شروع ضعيفى در بايرن داشتم. اولين فصل حضورم در بايرن واقعاً به مانند يك فاجعه بزرگ بود! خيلى ها از رنسينگ انتظار بى جا و بى مورد دارند. اين غيرمنطقى است كه رنسينگ در اولين فصل حضورش همان نمايشى را در درون دروازه بايرن داشته باشد كه من در روزهاى اوجم داشتم. او هنوز جوان است و راه زيادى را در پيش رو دارد.»

سپ ماير
    رنسينگ در شرايط كنونى بيش از هرچيز به آرامش نياز دارد. من مدت ها مربى رنسينگ بودم و شناخت خوبى از او دارم. او جوان فوق العاده با استعدادى است و آينده روشنى در پيش روى او قرار دارد. ما بايد به اين دروازه بان جوان فرصت دهيم. او باز هم در طول اين فصل اشتباه خواهد كرد. اوليور كان هم اشتباه مى كرد. بوفون هم اشتباه مى كند. در جام ملت ها از چك هم اشتباه ديديم. ون درسار هم دروازه بان بى اشتباهى نيست. ميشائيل دروازه بان بسيار با استعداد و آينده دارى است اما در حال حاضر او بى تجربه است. او من را ياد روزهاى آغازين كان در بايرن مى اندازد. او در آينده اى نزديك جانشين شايسته اى براى اولى كان خواهد بود.»

مارك ون بومل
    اين سومين سالى است كه در كنار رنسينگ تمرين مى كنم. من هر روز او را در تمرينات مى بينيم و به جرأت مى توانم بگويم كه دروازه بان فوق العاده اى است. من نمى دانم چرا اينقدر انتقاد از او زياد شده است. او در هيچ يك از گل هاى خورده ما مقصر نبوده. به نظر من بدشانسى ميشائيل اين است كه بايد در اولين فصل حضورش در بايرن جاى خالى اوليور كان را پر كند. اولى كان حضورى فوق العاده و تاريخى در بايرن داشته است اما او هم گاه گاهى مرتكب اشتباه مى شد.

فيليپ لام
    ميشائيل از حمايت همه ما برخوردار بود. ما از او حمايت مى كنيم چون مى دانيم او شايستگى حضور در بايرن را دارد. او يك دروازه بان فوق العاده است و در اين مورد هيچ مشكلى نيست.

ينس لمن
    «به نظر من يك بازى مثل بازى شنبه مقابل برمن براى رنسينگ تجربه بسيار خوبى است. رنسينگ بسيار با استعداد است در اين هيچ شكى نيست اما متأسفانه دروازه بان هاى جوان اين روزها بدون اينكه افتخار خاصى را كسب كنند، مغرور مى شوند. شايد بازى مقابل برمن زنگ هشدارى براى رنسينگ باشد. او اگر بتواند راهش را پيدا كند به دروازه بان بسيار بزرگى تبديل خواهد شد. به نظر من رنسينگ شايسته اين است كه از او حمايت كنيم.»

منبع:ابرار

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اينم عكسهاي بازي:

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازگشت ریبری خبر خوشحال کننده ای بودش
    توی اروپا خیلی به درد میخوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

عجب گیری کردیما!!!
    کسی میدونه بازی های حذفی لیگ قهرمانان رو ZDF پخش میکنه یا نه؟
    منظورم اینه که سابقه داشته؟
    DFB-Pokal چی؟
    ما که این فصل هیچ کدوم از بازی های لیگ رو ندیدیم...
    بیخیال دیدن لیگ شدیم از کانال های آلمانی(FREE)...
    RTL هم که خودش رو راحت کرده!!!
    ARD هم که...
    Last edited by jingool; 26-09-2008 at 00:25.

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بازگشت ريبرى و كلوزه به تركيب بايرن

فرانك ريبرى هافبك بايرن مونيخ با بهبودى از مصدوميت چهارشنبه شب در مصاف با نورنبرگ از سرى رقابت هاى جام حذفى آلمان حاضر خواهد شد.
    اين ملى پوش فرانسوى كه قرار بود شنبه شب پس از غيبتى 3 ماهه در تركيب بايرن قرار گيرد بر اثر آسيب ديدگى در جريان تمرينات تيم از بازى در اين ديدار محروم شد.
    يورگن كلينزمن سرمربى آلمانى اين تيم گفت ما بايد وضعيت ريبرى را در چند روز باقيمانده بررسى كنيم تا بتوانيم براى حضور يا عدم حضور او در ديدار روز چهارشنبه مقابل نورنبرگ تصميم نهايى را اتخاذ كنيم قطعا آمادگى او براى اين بازى خبر خوشى براى تيم خواهد بود
    از سوى ديگر اين سرمربى اميدوار است ميروسلاو كلوزه مهاجم ارزشمند تيمش را كه به دليل مصدوميت در ديدار شنبه شب نيمكت نشين بود در مقابل نورنبرگ به ميدان بياورد.
    قهرمان بوندس ليگا كه در اين ديدار پودولسكى را به جاى كلوزه در خط حمله خود جاى داده بود در خانه شكست سنگينى را متحمل شد و با نتيجه 2-5 سه امتياز ديدار را به حريف خود واگذار كرد
    كلينزمن افزود ما نشست هاى زيادى با اعضا انجام داديم تا بدانيم كه آيا تيم نياز به تغيير دارد يا خير. اما پس از شكست اميدواريم در ديدارهاى آتى با حضور بازيكنان تاثيرگذار ديگر اين نتايج را تكرار نكنيم. در مقابل وردربرمن بسيارى از بازيكنان ما هماهنگى لازم را نداشتند و همين موضوع باعث شكست بايرن بود

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ميشائيل بالاك تا 2012 در تيم ملي آلمان!

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال
    ميشائيل بالاك در آستانه برگزاري جشن تولد 32 سالگي‌اش قرار دارد. با اين حال كاپيتان تيم ملي آلمان هنوز براي انديشيدن به خداحافظي از فوتبال دليلي نمي‌بيند.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هافبك آلماني خط مياني چلسي در صورت داشتن آمادگي بدني مي‌خواهد تيم ملي كشورش را در رقابت‌هاي يورو 2012 نيز همراهي كند.
    بالاك در اين باره به مجله فوتبال "يورو ساكر" گفت: «به خداحافظي فكر نمي‌كنم. اگر بتوانم آمادگي خود را حفظ كنم، مي‌خواهم پس از جام جهاني 2010 تا يورو 2012 نيز به فوتبالم ادامه دهم.»

* توصيه‌ به هيلده براند
    يوآخيم لو، سرمربي تيم ملي آلمان به تيمو هيلده براند توصيه كرد، باشگاهش را عوض كند در غير اين صورت به عنوان دروازه‌بان سوم والنسيا شايد حتي بخت حضور در جام جهاني و يا جام ملت‌هاي اروپا را نيز از دست بدهد.
    لو هم‌چنين با ابراز رضايت از عملكرد روبرت انكه سنگربان هانوفر اعلام كرد در بازي آتي تيم ملي آلمان در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي برابر روسيه او پيراهن شماره يك تيم ملي آلمان را به تن خواهد كرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •