1- منظورم اینکه که یک ماژول که اخرین پستهای ارسال شده در انجمن رو مثلا در کنار سایت نشون بده ...مثل سایت اصلی پی سی ورد
2- ماژول
3- به 1.5 جوملا میشه اعتماد کرد اما به 1.5 جومفا نه !! من خودم خاطره خوشی از جومفا ندارم !!
1- منظورم اینکه که یک ماژول که اخرین پستهای ارسال شده در انجمن رو مثلا در کنار سایت نشون بده ...مثل سایت اصلی پی سی ورد
2- ماژول
3- به 1.5 جوملا میشه اعتماد کرد اما به 1.5 جومفا نه !! من خودم خاطره خوشی از جومفا ندارم !!
منظورم اینه که داخل یه کادر عنوان ها متحرک و از پایین به بالا حرکت کنند (مثل بعضی سایت ها)
این دیگه باید از امکانات اون ماژولی که نصب میکنید باشه که ثابت باشه یا متحرک...
نه ..باید توی همون سایت جوملا بگردی ...البته جاهای دیگه هم ممکنه پیدا کنید ...
آقا کسی این ماژول رو نداره: Yahoo Online status (YOS) 1.0 توی جملا هم لینکش:هست ولی کار نمیکنه لینک دانلود خرابکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين هم مد ياهو
آقا محسن error میده :
* خطا در آپلود اين فايل به سرور رخ داده است.
نميتواند فايل نصبي بسته را بيابد
جوملا من 1.5 هست
آقا محسن من : MyContact_J15Native11.zip رو نصب کردم موقع نصب یه فایل language هست که ini هست اون رو نمیریزه ولی کار میکنه وقتی که آیدی بهش میدی آی دی ها رو نشون میده ولی بالاش یه سری کد میزنه البته فقط رو بعضی از قالب ها اینجوری میشه مثل قالب Equalizer الان اینم که دادی اینجوریه!!!!!
باید فایلهای mod_yahoo_status که 2 تا هست یکی xml یکی php رو زیپ کنید و اپلود کنید ..نه با پوشه ..فقط فایلها ..
من نصب کردم مشکلی هم نداشتم ...
جوملا 1.0.13 هم دارم ..
شما باید ببینی این ماژول 1.5 compatible هست یا نه ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)