من هم بازی رو ندیدم
اگه می دونستم پخش می کنه حتما میدیدم
ولی می دونم که بکام یک نیمه بازی کرد
کاکا هم بازی نکرد و بخاطر بازی با رم بهش استراحت داد
سیدورف هم مثل این که بازی نکرد
من هم بازی رو ندیدم
اگه می دونستم پخش می کنه حتما میدیدم
ولی می دونم که بکام یک نیمه بازی کرد
کاکا هم بازی نکرد و بخاطر بازی با رم بهش استراحت داد
سیدورف هم مثل این که بازی نکرد
كاسانو: انتخاب ميلان از سوي بكهام درست است
خبرگزاري فارس: هم تيمي سابق ستاره انگليسي آ.ث ميلان گفت: تصور ميكنم انتخاب ميلان از سوي ديويد بكهام، تصميم صحيحي بود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسكاي، آنتونيو كاسانو اظهار داشت: حضور ديويد بكهام در ميلان از هر جهت كه تصور كنيد، پر ثمر است. به طور مثال، از لحاظ اقتصادي، براي ميلان بسيار سودمند خواهد شد.
وي افزود: بكهام مي تواند در سيستم 2-4-4 در همه نقاط خط مياني بازي كند. او بازيكني است كه در هر پست و منطقه مي تواند بازي كند و در اين راه كيفيت برتري هم دارد.
بازيكن فعلي سمپدرويا جنوا عنوان كرد: تنها نقطه منفي بكهام اين است كه براي يادگيري زبان كشوري كه درآن بازي مي كند، استعدادي ندارد.
كاسانو كه همراه ديويد بكهام در تيم رئال مادريد بازي كرد، اظهار داشت: او 3 سال در رئال حضور داشت؛ اما هيچوقت نرفت تا زبان اسپانيولي را فرا بگيرد. او تنها مي توانست چند لغت را مورد استفاده قرار دهد.
ديويد بكهام تا قبل از اينكه در تابستان سال 2007 راهي تيم لوس آنجلس گالاكسي امريكا شود، به مدت 3 سال در تيم رئال مادريد بازي كرد و هم تيمي كاسانو بود.
ممنون بابت خبر
...............
اگه بعد از سه سال اسپانیایی یاد نگرفته پس عمرا دنبال زبان ایتالیایی بره
توی سایت گل نوشته میلان فلیپه متیونی رو هم داره به خدمت میگیره
مدیر برنامه هاش گفته اون بازیکن میلانه و به زودی قرار داد می بنده
Agent: Mattioni Is A Milan Player, Not A Juventus One
![]()
خواهش میکنم.
این فلیپه بازیکن کجا هست؟
لباسش که به نظر ماله یکی از تیمهای برزیله.
بازیکن گرمیو (Gremio) برزیله
القاعده ناكام در ترور بكهام!
روزنامه «ديلى استار» مدعى شد گروه تروريستى القاعده تاكنون موفق نشده است كسى را بيابد كه مأموريت ترور «ديويد بكهام»، هافبك تيم ملى فوتبال انگلستان را برعهده بگيرد. به نوشته اين روزنامه، بكهام كه به عنوان بازيكن قرضى به باشگاه ميلان ملحق شده است، از مدت ها قبل هدف گروه القاعده قرار دارد. ميلان از هفته گذشته اردوى ميان فصل خود را در دوبى بر پا كرده بود و همزمان، به خاطر حضور بكهام در اين تيم، تدابير شديد امنيتى براى مراقبت از او در نظر گرفته شد. گفته مى شد نقش جديدى كه بكهام بر روى بدن خود خالكوبى كرده، خشم گروه القاعده را برانگيخته است، اين نقش، متنى از انجيل به همراه طرح يك بال است. نيروهاى امنيتى بر اين باورند كه هافبك سابق باشگاه منچستريونايتد نبايد نگرانى بابت حمله القاعده داشته باشد چون او در بين مسلمانان و غير مسلمانان آنقدر محبوب است كه كسى داوطلب كشتن او نيست.
بكهام به تيم كاپلو مى انديشد
ديويد بكهام از اشتياق خود براى بازى مقابل رم خبر داد. هافبك ۳۳ ساله انگليسى با پيوستن به ميلان توجه بسيارى رسانه ها را به خود جلب كرده است اما بكهام اين بار مى خواهد با عملكرد درخشان خود در زمين توجه همگان را به خود جلب كند. ديويد بكهام در گفت و گو با Eurosport اظهار كرد: «تجربه فوق العاده اى است. در تمام زندگى ام هرگز درباره بازى نكردن فكر نكرده ام و اميدوارم براى ديدار مقابل رم آماده باشم، در واقع من همواره مايل به حضور در ميدان هستم.» وى ادامه داد: «سخت در تلاش هستم و از تمامى جلسه هاى تمرين لذت مى برم، حتى اگر خيلى كمرشكن باشد. حضور در تيمى همچون ميلان باعث مى شود احساس كنم كه مرد بسيار خوش اقبالى هستم.» بكهام خاطرنشان كرد: «مى خواهم بازهم براى تيم ملى كشورم بازى كنم. بايد از ۲ ماه حضور در ميلان نهايت استفاده را ببرم چرا كه در يكى از نام آورترين باشگاه هاى جهان هستم.»
۱۴ ژانويه بازگشت نستا به خانه
الساندرو نستا آماده بازگشت به ميادين است. مدافع ايتاليايى كه دوران بازپرورى خود را در ميامى آمريكا سپرى مى كند، گفت: «روز ۱۴ ژانويه به ايتاليا بازخواهم گشت و يك روز بعد در ميلان جهت آماده سازى هاى فيزيكى حضور پيدا مى كنم. من از همه رخدادهايى كه در ايتاليا اتفاق مى افتند باخبر هستم و مى دانم مطبوعات چه چيزهايى مى نويسند. مى دانم كه همه بدترين ها را براى من پيش بينى كرده اند و مى گويند كه من ديگر هرگز نمى توانم به ميادين بازگردم.» نستا همچنين گفت: «با همه اينها، تلاش هاى من در اينجا جواب داده است. طى چند هفته گذشته سخت تلاش كرده ام. به زودى به ايتاليا برمى گردم و با بازگشت خود بازهم به خداحافظى با فوتبال پاسخ منفى مى دهم.» مدافع ۳۲ ساله ايتاليايى در سال ۲۰۰۲ از لاتزيو جدا شد و به ميلان پيوست. او تاكنون ۱۵۶ بار براى روسونرى به ميدان رفته و ۳ گل براى اين تيم به ثمر رسانده است.
«كاكا» آماده كمك به فلسطينى ها
كاكا بازيكن تيم ميلان جنايت هاى رژيم صهيونيستى عليه مردم مظلوم غزه را محكوم كرد. به نقل از دوبى اسپورت كاكا بازيكن مشهور برزيلى در مصاحبه اى مطبوعاتى در دفتر هواپيمايى امارات در دوبى ضمن ضد انسانى توصيف كردن حملات وحشيانه رژيم صهيونيستى عليه مردم مظلوم غزه خواستار پايان يافتن اين جنايت ها شد. وى با ابراز تأسف از كشته شدن زنان و كودكان در غزه و با تأكيد بر اينكه ستارگان فوتبال تنها ورزشكار نيستند، پيشنهاد كرد بازيكنان برجسته جهان براى اقامه صلح در سراسر جهان و غزه به پا خيزند. كاكا افزود: آماده است تا به مصدومان غزه كمك كند. وى چندين بار با ابراز تأسف از آنچه كه در غزه رخ مى دهد، اظهار كرد: روح انسانيت از آنچه كه امروز در غزه رخ مى دهد آزرده است. دوبى اسپورت كه گوشه هاى از مصاحبه ى كاكا را پخش كرد، با برجسته توصيف كردن سخنان وى، كاكا را يك ورزشكار با اخلاق و متعهد به روحيات انسانى توصيف كرد. حمايت كاكا از مردم بى دفاع غزه بازتاب گسترده اى در مطبوعات امارات و تلويزيون منطقه داشته است و برخى از كاربران اينترنتى نيز در وبلاگ هاى شخصى خود و با ارسال پيام براى سايت هاى خبرى اين اقدام كاكا را ستوده اند و آن را با مواضع سران عرب در قبال اتفاقات غزه مقايسه كرده اند. يادآور مى شود، از مدت ها پيش مسلمان شدن كاكا بر سر زبان ها بوده است. اين بازيكن جوان تيم ملى برزيل تا حدودى به زبان عربى نيز آشنايى دارد و مطالعات زيادى در زمينه اسلام داشته است.
ميلان قهرمان چلنج كاپ شد
تيم ميلان قهرمان چلنج كاپ دبى در سال ۲۰۰۹ شد. اين دوره از رقابت ها كه در سال هاى پيش با حضور ۴ تيم برگزار مى شد در سال ۲۰۰۹ تنها با يك ديدار بين تيم هاى ميلان و هامبورگ برگزار شد كه ميلان توانست برحريف خود غلبه كند و قهرمان اين جام شود. در اين ديدار ۲ تيم در طول نود دقيقه بازى به تساوى يك بر يك رسيدند. در ضربات پنالتى اين تيم ميلان بود كه توانست با نتيجه ۴ بر ۳ هامبورگ را شكست دهد و جام قهرمانى را بالاى سر ببرد. گل هاى بازى را رونالدينيو دقيقه ۶۲ از روى نقطه پنالتى براى ميلان و كومين بنيامين دقيقه ۶۷ گل هامبورگ را به ثمررساندند. در ضربات پنالتى نيز رونالدينيو، شوچنكو، فلامينى و اينزاگى براى ميلان و پتريچ، اوليك و ديميل گل هاى هامبورگ را به ثمر رساندند. در اين ديدار ديويد بكهام بازيكن جديد ميلان ۴۵ دقيقه براى تميش به ميدان رفت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)