دست مدیران عزیز درد نکنه...
کاش آدبایور هم مثل هانری تا میاد بارسا افت نکنه، اگه تو بارسام مثل آرسنال گل بزنه که عالیه...!
کاکا، آلوز و فابرگاس... واه چی میشه... ولی خداییش والدز رو با همه ی سوتیای وحشتناکی که می ده خیلی دوستش دارم...
دست مدیران عزیز درد نکنه...
کاش آدبایور هم مثل هانری تا میاد بارسا افت نکنه، اگه تو بارسام مثل آرسنال گل بزنه که عالیه...!
کاکا، آلوز و فابرگاس... واه چی میشه... ولی خداییش والدز رو با همه ی سوتیای وحشتناکی که می ده خیلی دوستش دارم...
همين آدبايوري که شما ميگين تو بازي با ليورپول تو جام باشگاه ها با اون موقعيت هايي که گيرش اومد ميتونست باعث صعود تيمش بشه.
فابرگاس واقعا بازيکن قابليه.بدرد بارسا هم مي خوره.
آره واقعا بايد به فکر يه دروازه بان خوب باشن.ديگه خسته شديم از بس والدز رو ديديم.
بقول يکي از گزارشگرا: بعضي موقع ها چه توپايي رو که نميگيره و بعضي موقع ها چه گلايي که نمي خوره.![]()
پسر تصورش هم رویاییه اینجوری راجع بهش نگومن موندم آخه مهاجم قحطه که می خوان آدبايور رو بگیرن؟؟؟؟!!!!!!
کاش به فکر یه دروازه بان هم باشن
ولی نمیدونم چرا با این که والدز اینقد سوتی میده ولی ازش خوشم میاد.. چل الخالق![]()
من نمیدونم چرا همگی ازش تعریف میکنین.
من میگم که بازیکن قادری نیست.
خدا کنه همین جوری باشه که شماها میگین.
در اقدامي مورد علاقه هواداران
گوارديولا از انريكه دعوت به همكاري كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا از بازيكن و هم تيمي سابق خود دعوت به همكاري كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت بارسلونا، پپ گوارديولا از لوئيس انريكه، مهاجم اسبق اين تيم اسپانيايي و بازيكن به شدت محبوب كاتالونيا براي دستياري و احراز سمت كمك مربي دعوت كرد.
لوئيس انريكه مدتي پيش در كلاسهاي مربيگري درجه B فرانكفورت آلمان فارخ التحصيل شد.
وي براي كمك به بارسا آماده است.
هفته آينده از سر گرفته ميشود
مذاكرات رسمي بارسلونا و آلوس
خبرگزاري فارس: باشگاه بارسلونا اسپانيا تلاش دوباره خود را از هفته آينده براي به خدمت گرفتن مهاجم سويا آغاز ميكند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ال موندو دپورتيوو، دانيل آلوس، مهاجم جناح راست سويا در فهرست خريد قطعي اين تيم است. هيئت مذاكره كننده بارسلونا هفته آينده مذاكره با سويا و مدير برنامه آلوس را از سر ميگيرد.
خوسه ماريا دل نيدو، رئيس باشگاه سويا به مبلغ 848 هزار يورو در سال 2002 اين برزيلي را به خدمت گرفته و اكنون حاضر نيست به كمتر از رقم 30 ميليون يورو وي را بفروشد.
آلوس خود قصد جدايي از سويا را دارد و بارسلونا گزينه اصلي وي براي فصل آينده است.
براساس اعلام دوست نزديك اين بازيكن
احتمال پيوستن ساموئل اتوئو به تاتنهام افزايش يافت
خبرگزاري فارس: يكي از دوستان نزديك به مهاجم كامروني بارسلونا از نهايي شدن انعقاد قرارداد رسمي وي با تاتنهام انگليس خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، ساموئل اتوئو به احتمال زياد با تيم فوتبال تاتنهام انگليس به توافق رسمي رسيده و قصد دارد فصل آينده زير دست خوان دهراموس آموزش ببيند.
اين بازيكن كامروني با گوارديولا، سرمربي جديد بارسلونا اختلاف نظر دارد.
هواداران اين تيم نيز از لاپورتا خواستهاند به هيچ وجه اجازه حضور اتوئو را در فصل آينده ندهد.
اتوئو از تاتنهام انگليس پيشنهاد رسمي 19 ميليون پوندي دريافت كرده است.
ضمن هشدار به مقامات بارسلونا
دكو : رفتن من قطعي است
خبرگزاري فارس: هافبك پرتغالي بارسا ضمن هشدار جدي به مسئولين تيمش از ترك حتمي بارسلونا خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، دكو در نشست خبري خود گفت: پيش از اين به خاطر برخي مصلحت ها چيزي نمي گفتم؛ اما حالا كه مقامات بارسلونا نيز همكاري نمي كنند بهتر است بگويم كه قطعا بارسلونا را ترك مي كنم و در فصل آينده ديگر با لباس اين تيم بازي نخواهم كرد.
وي افزود : با پپ گوارديولا نيز صحبت كردم و به او گفته ام كه براي فصل آينده روي من حساب باز نكند
FCBarcelona.ir
آندرس اینیستا مسلما از رفتن فرانک رایکارد ناراحت است، اما او برای فصل بعدی و ورود جوزپ گواردیولا دلگرم و مطمئن است.
هافبک 24 ساله که مشغول ریکاوری از مصدومیت زانوی خود است، روز چهارشنبه به مطبوعات اینچنین گفت: «موضوع رایکارد ناراحت کننده است، اما اینها چیزهایی است که در فوتبال اتفاق می افتد. ما مجبوریم که به آینده فکر و با امیدواری و اطمینان به آن نگاه کنیم.»
هشت سال در نیمکت
اینیستا آماده است که تحت نظر گواردیولا مشغول به کار شود، بعد از اینکه او هشت سال در نیمکت ذخیره ها به تیم کمک می کرد. «من از این که می خواهم دوباره با او کار کنم، خوشحال هستم. او مربی جدید ماست و اطمینان دارم که او می تواند وضعیت جاری را تغییر دهد. فصلی که پایان پذیرفت برای هر کسی ناراحت کننده است و سالی پر از فریب و نیرنگ بود. اما در فوتبال مواردی می توانند به سرعت تغییر پیدا کنند و این همان چیزی است که ما می خواهیم.
استويچكوف به بارسلونا پيشنهاد داد
برباتوف به جاي اتوئو و 10 ميليون پوند
خبرگزاري فارس: بازيكن سابق تيم فوتبال بارسلونا از مديرعامل اين تيم اسپانيايي خواست در فروش اتوئو به تاتنهام صبر كند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گاردين، هريستو استويچكوف اظهار داشت: به جاي آنكه اتوئو را به تاتنهام بفروشيد، ميتوانيد برباتوف را تحويل گرفته و به جاي 19 ميليون پوند، 10 ميليون بگيريد.
وي در مورد مبلغ ذكر شده با هم وطن خود، برباتوف به توافق رسيده و او را براي پيوستن به بارسا متقاعد كرده است.
مدير برنامه هاي اتوئو با چنين انتقالي مشكل دارد و ترجيح ميدهد موكلش به صورت معاوضه اي منتقل نشود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)