تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 949 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159209609 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من چند روز پیش اکانتم رو charge کردم.(البته با کلی دردسر!!)
    ولی برای اولین بار توی این چند وقت با افت سرعت شدید مواجه شدم!انگار که بجای سرعت 512 بهم 256 دادن!!
    زنگ زدم پشتیبانی زنگ زد مخابرات و گفت همه چی درسته و مشکل از خودتونه!!
    درحالی که تمام تنظیمات(نرم افزاری و سخت افزاری)مثل قبله.ولی بازم من ویندوز رو عوض کردم و مشکلم هنوز حل نشده.
    حالا من باید چیکار کنم؟

سلام دوستان من هم دقیقا همین مشکل رو پیدا کردم چند روز هست سرعتم به جای 512 شده در حد 256 امروزم ویندوز رو عوض کرد گفتم شاید درست شه ولی با عوض کردن ویندوز هم مشکل حل نشد
    هر چی هم زنگ زدم نمایندگی کسی بر نداشت! چه باید کرد!! بدبختی تازه شنبه شارژ کردم

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

پینگ فن آوا خوبه !؟

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

دوستان مگه رسم این نیست که وقتی از رسیلری خرید میکنیم باید قیمت پلن ها از قیمتی که خود شرکت میده پایین تر باشه؟
    اما من از جایی که میگیرم الان متوجه شدم که دارم قیمت بالاتری رو میدم. آیا میتونم مستقیما از خود شرکت خرید کنم؟ نیاز رانژه مجدد هم نباشه
    بله اگر فن اوا باشه اكثر نمايندگلن براي سودشون هزينه مجدد رانژه ميگيرن ولي از نظر فني نيازي به پرداخت مجدد نيست
    كه ديگه خود دانيد

بله براي كليه شهرستانا جز تهارن اونم برخي مناطقش خوبه

---------- Post added at 03:25 AM ---------- Previous post was at 03:23 AM ----------

سلام دوستان من هم دقیقا همین مشکل رو پیدا کردم چند روز هست سرعتم به جای 512 شده در حد 256 امروزم ویندوز رو عوض کرد گفتم شاید درست شه ولی با عوض کردن ویندوز هم مشکل حل نشد
    هر چی هم زنگ زدم نمایندگی کسی بر نداشت! چه باید کرد!! بدبختی تازه شنبه شارژ کردم
    عزيز از فن اوا يا نمايندگانش داري ؟
    كدوم شهري ؟
    اگر مايلي نام كاربريتو بده برات چك كنم اكانتتو
    فكر كنم با ريست سرور مشكل شما حل بشه ولي مودمتو خاموش روشن كن ببين مشكل ادامه داره هنوزم
    اگر بله دستگاه تلفنتو از اسپيليتر و كلا خط در بيار خط تلفن مستقيم بزن به مودم ببين حل ميشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

الان ساعت از 2 شب گذشته. من اکانت شبانه رایگان ندارم اما سرعت دانلود اکانت عادیم رفته روی 128 !!!
    این قضیه اش چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

عزيز از فن اوا يا نمايندگانش داري ؟
    كدوم شهري ؟
    اگر مايلي نام كاربريتو بده برات چك كنم اكانتتو
    فكر كنم با ريست سرور مشكل شما حل بشه ولي مودمتو خاموش روشن كن ببين مشكل ادامه داره هنوزم
    اگر بله دستگاه تلفنتو از اسپيليتر و كلا خط در بيار خط تلفن مستقيم بزن به مودم ببين حل ميشه
    سلام عزیز من از نمایندگی گرفتم کیانت که البته اکانت @parsinet هستش
    تهران هستم
    پخ میکنم براتون
    نه با خاموش روشن مودم حل نمیشه خط هم مستقیم به مودم وصله یعنی از این خط تلفن فقط برای اینترنت استفاده میکنم
    همین الانم که دارم تایپ میکنم زنگ زدم نمایندگی باز کسی برنداشت نمیدونم کجا رفتن اینا!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

شرمنده من دوباره پست دادم گزینه ویرایش رو نتونستم پیدا کنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عزیز مثل اینکه چون پستام کمه نمیتوم پخ بزنم اگه میشه email بدید
    بعد یه نکته این دفع زنگ زدم برداشتن گفتم سرعتم کم شده اینا گفتش فن اوا توی بعضی مناطق سرعتو کم کرده مخابرات بهشون گیر داده از این حرفا شما همچین چیزی شنیدی؟
    البته به نظر خودم الکی یه چیزی پروند! مشتری که پولش اضافه نکرده پول 512 بده بعد بشه 256! حالا گفت شنبه تماس بگیر!

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

احتماا شبا اينطوري ميشه درسته ؟
    شما كدوم منطقه مخابراتي و كدوم شهر هستيد ؟
    كانكشن شما اگر نقطه به نقطه هست هر بار اينطوري شد يكبار ديسكانكت كنيد و وصل بشيد درست ميشه اگر با اينكار بعد از قطع و وصل كردن سرعت درست ميشه و نيازي نيست ديگه چندبار ريفرش كنيد مشكل از ويندوزتونه و بايد ويندوز عوض كنيد تكرار ميكنم عوض تعميرش كار ساز نيست
    اگر ميتونيد ويندوزتونو عوض كنيد ببينيد باز اين مشكل ادامه داره يا نه
    نويز خط هم تاثير داره
    گفتم بازم مگيم سعي كنيد از پريزي كه به مودم وصله اسپيليتر و تلفن متصل نكنيد
    نه ،شب و روز نداره
    همیشه اینطوریه
    بیچاره کرده،هر صفحه رو باید 10 بتار بزنم تا باز شه
    هم رو لپ تاپ که ویندوز ارجینال داره (7 64 بیتی)
    و هم روی کامپیوتر که XP داره اوضاع همینجوریه
    من تهران هستم مرکز تلفن صالح طبری
    کانکشنم هم PPOE هستش
    ویندوزمم هم تازه عوض کردم،بازم حل نشد
    نویز هم نداره تا اونجایی که میدون
    ضمنا سرعت دانلود هم میزونه،فقط صفحه سخت باز میشه
    اسپلیتر و تلفن هم به خط وصل نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اینم من اضافه کنم که عیب دیگش پینگ بالاش و خسیس بودنشون هست. مثلا شاتل و بعضی از شرکت های دیگه به مناسبت تولد امام علی 2 گیگ به همه هدیه داده بود ولی فن اوا هیچی. اینکه اکانت night رو هم قطع کردن
    در ضمن منظور دوستمون از پشتیبانی ضعیف اگه اشتباه نکنم، پایین بودن سطح دانش افراد پشتیبانی بود. هر وقت زنگ بزنی فورا حسابت رو reset می کنن و می گن اگه مشکلتون بازم حل نشد باید ثبت خرابی کنی

حالا من دوتا سوال دارم:
    1. فن اوا مال کیاست دقیقا که 250 نفر اپراتور داره؟
    2. من مرکز مخابراتی توکلی تهرانم. بعضی موقع ها اپ استریم و داون استیریم م صفر میشه و چراغ adsl مودمم به حالت چشمک زن میره. بعضی مواقع مثل دیشب تا چند ساعت ادامه پیدا می کنه . اعصابم خورد شده بود دیشب می خواستم فرداش (یعنی امروز) بگم سرویسم رو جمع کنم برم وایمکس بگیرم. ولی خب الان سالمه
    پشتیبانی هم طبق معمول سرویسمو reset کرد فقط ولی...
    ممنون میشم جواب بدین
    در مورد تعداد پستیبان اگه از 1 تا 5 رو 50 بار بشمری میشه 250!
    به همین راحتی
    چون من هر وقت زنگ میزنم دیگه همرو میشناسم تا من میگم نام کاربری میگن فرحزاد!
    البته هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به همین راحتی
    خب چون نام کاربریتونو وارد سیستم که می کنن اسمتون فوری میاد دیگه.
    حالا اینکه ایشون راست گفتن که 250 نفر یا 50 تا 5 نفر دیگه نمی دونم. البته تا جایی که من میدونم ایشون کاره ای نیستن تو شرکت که براشون سودی داشته باشه که همچین حرفی زده باشن. ایشون یکی از همون مسئولان پشتیبانی هستن

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

به همین راحتی
    خوب عزيز احتمالا همه شما خانم تشكري رو ميشناسيد همونيكه بداخلاقه و تند جواب ميده ها يا خانم مبيني كه خيلي شل حرف ميزنه
    خوب بله 250 تااپراتور شما كه هر روز زنگ نميزنيد در طول ماه شايد 5بار بزنگيد درسته اتفاقي هم گير اينا بيوفتيد
    والا من سودي ندارم تو شركت دروغ بگم يه كارمند بي نوا

خب چون نام کاربریتونو وارد سیستم که می کنن اسمتون فوری میاد دیگه.
    حالا اینکه ایشون راست گفتن که 250 نفر یا 50 تا 5 نفر دیگه نمی دونم. البته تا جایی که من میدونم ایشون کاره ای نیستن تو شرکت که براشون سودی داشته باشه که همچین حرفی زده باشن. ایشون یکی از همون مسئولان پشتیبانی هستن
    مرسي درسته حرف شما
    شرمنده من دوباره پست دادم گزینه ویرایش رو نتونستم پیدا کنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عزیز مثل اینکه چون پستام کمه نمیتوم پخ بزنم اگه میشه email بدید
    بعد یه نکته این دفع زنگ زدم برداشتن گفتم سرعتم کم شده اینا گفتش فن اوا توی بعضی مناطق سرعتو کم کرده مخابرات بهشون گیر داده از این حرفا شما همچین چیزی شنیدی؟
    البته به نظر خودم الکی یه چیزی پروند! مشتری که پولش اضافه نکرده پول 512 بده بعد بشه 256! حالا گفت شنبه تماس بگیر!
    نه در مناطقي كم نشده در چهار منطقه مخابراتي تهارن افت سرعت از ساعت 2تا4:30 وجود داره كه تا دو هفته ديگه رفع ميشه البته قطعيم ممكنه داشته باشه ولي كانكشنتون قطع نميشه فقط چيزي بالا نمياد اينا عاديه چند روز

سلام عزیز من از نمایندگی گرفتم کیانت که البته اکانت @parsinet هستش
    تهران هستم
    پخ میکنم براتون
    نه با خاموش روشن مودم حل نمیشه خط هم مستقیم به مودم وصله یعنی از این خط تلفن فقط برای اینترنت استفاده میکنم
    همین الانم که دارم تایپ میکنم زنگ زدم نمایندگی باز کسی برنداشت نمیدونم کجا رفتن اینا!
    اي واي از دست اين نمايندگي ها ميان بازم نمايندگي ميدن به اين و اون
    پارسي نت نماينده فن اوا هست ولي كيا نت نداريم ما تو ليست مستقيم بزنگ خوده پارسي اونا راحت ميتونن پيگيري كنن اينام گوشيو برنميدارن ماله همينه زنگ زدي پشتيابني با خانم عبدالهي صحبت كن واردتر از همه هست سيستمشم نو هست بهتر جواب ميده
    بايد نام كاربريتو بدي چك كنم ايميلمو برات پيام خصوصي ميكنم به اون بزن اينجا بذارم لو ميرم كيم چيكارم فردا اخراج ميشم
    Last edited by شـیـفــو; 23-07-2010 at 00:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •