اون مال ژاپن Ntsc/j و اسياست
فرق چنداني نميكنه
اون مال ژاپن Ntsc/j و اسياست
فرق چنداني نميكنه
دوستان ، برادر من بالاخره یه PS3 40 گیگ ریجن NTSC - J گرفت .
راستش من زیاد اطلاعاتی در موردش ندارم . می خوام بدونم اگه با کابل معمولی که اسمش رو نمی دونم (همونی که 3 تا سر قرمز و سفید و زرد داره) اون رو به تلویزیون وصل کنیم ، تو Setting باید کدوم یک از این 720P یا 1080i یا اون اعداد رو انتخاب کنیم ؟ چون هر کدوم رو که می زنم قبول نمی کنه !
هیچ کدوم،تو با Av فقط 480 داری!
آرش جان،خون خودتو بیخود کثیف میکنی که چی؟ولش بابا،ps3 رو عشقه!البته اگه بحث رو دنبالشو بگیرین منم هستم!
مبارکت باشه, برو باش حال کندوستان ، برادر من بالاخره یه PS3 40 گیگ ریجن NTSC - J گرفت
منظور شما از سه فیش سر قرمز و یه سفید و یه رزد همون کامپوننت دیگه؟راستش من زیاد اطلاعاتی در موردش ندارم . می خوام بدونم اگه با کابل معمولی که اسمش رو نمی دونم (همونی که 3 تا سر قرمز و سفید و زرد داره) اون رو به تلویزیون وصل کنیم ، تو Setting باید کدوم یک از این 720P یا 1080i یا اون اعداد رو انتخاب کنیم ؟
تلوزیونت چیه؟ HD-Ready که نیست؟
اگه از این معمولیهاست همونطور که ارشیا گفت فقط 480 می تونی بگیری.
ادامه پیدا نکنه خیلی بهتره.آرش جان،خون خودتو بیخود کثیف میکنی که چی؟ولش بابا،ps3 رو عشقه!البته اگه بحث رو دنبالشو بگیرین منم هستم!
واقعاً برای عده ای متاسفم ... با اینکه اطلاعات تخصصی ایشان در زمینه ی کنسولها کم هست، باز هم علاقه ی خاصی به راه انداختن بحث مقایسه ای بین کنسولها دارند.
این بحث رو ادامه ندید وگرنه شدید برخورد خواهد شد!
-----------
کاربر آرش-19 تاپیک مخصوص برای اخبار کنسوها داریم، لطفا احخبار رو اینجا قرار بدید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ممنون و موفق باشید
با من بودیواقعاً برای عده ای متاسفم ... با اینکه اطلاعات تخصصی ایشان در زمینه ی کنسولها کم هست، باز هم علاقه ی خاصی به راه انداختن بحث مقایسه ای بین کنسولها دارند.
این بحث رو ادامه ندید وگرنه شدید برخورد خواهد شد!
-----------
کاربر آرش-19 تاپیک مخصوص برای اخبار کنسوها داریم، لطفا احخبار رو اینجا قرار بدید :
نوش دارو بعد از مرگ سهراب. . . بحث که تمو شد.
این چندتا پست آخر هم منتقل میکنم به اخبار کنسول ها, شما زحمت پاک کردنشونو بکش.
ممنون![]()
ببخشید میخواستم بیبنم ntsc\asia تبدیل واسه برقش میخواد یا نه؟؟؟
چون ps3 من فردا از چین میاد میخوام ببینم اکه میخواد بگیرم.
از نظر ترانس برق چطور میخوره یا نه؟؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم, نه لازم نداره.
PS3 خودش ترانس داره و با برق 110 ولت و 220 ولت کار میکنه.
دوستان ، این مشکل چراغ زرد که می گن چیه ؟
اصلا چراغ زرد کجای دستگاه قرار گرفته ؟ چون 2 تا چراغ سبز و آبی که بیشتر روش نیست ؟
چیز مهمی نیست. مشکل از هارده
درصی خیلی خیلی کمی هم دچار این مشکل میشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)