GameShark Media player رو بخرید
GameShark Media player رو بخرید
با عرض سلام
من قصد دارم برای تنوع یک کنسول 2ps بخرم و تجربه ای در این زمینه به دست آورم . من از بازی با pc خسته شده ام و بیش از یک ماه است که برای بازی پشت کامپیوتر ننشسته ام . می خواستم فقط برای امتحان کنسول مذبور را بخرم . لطفا مرا راهنمایی کنيد.
آره حتما بخر خیلی حال میده .بخصوص بازی با جوی استیکاش که شوک میده کلی میری تو فاز بازی و این حرفا![]()
اشتباه نکن البته نمیگم نخر ولی اگه پی سی خوبی داری الان با شبیه ساز ها میتونی همه بازی های کنسولای قدیمی از آتاری تا پلی 2 رو روی پیسی بازی کنی
روی منم حساب کنید و از می تونید پیام هم بفرستید برای من که چه بازی رو می خوایید چون ممکنه دیر سر بزنم به این تاپیک و....
این بالایی ها بهترین های سگا هستن تقریبا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست محترم
درسته برای بقیه PLATFORM ها تا ps تا حالا emulator های خوبی اومده
ولی هنوز که هنوزه emulator درست حسابی که بتونه بازی های ps2 رو با اون qulaity و fps ارایه بده رو pc نیومده اونم بعدز از 9 سال
اگه کسی قصد انجام بازی های ps2 رو داره بهترین کار خرید ps2 هست
بازی با هیچ شبیه سازی لذت و حس واقعی بازی با کنسول اصلی رو نداره اینو مطمئن باشین .....پس هر بازی رو حتما" اگه میخواین واقعا" ازش لذت ببرین با کنسول اصلیش بازی کنین....
سلام دوستان
سایتی رو میشناسین که بازی های ps2 رو بفرشه ؟
و اینکه ساخت بازی برای این کنسول متوقف شده یا خیر
هنوز هم براي ps2 بازي ساخته ميشه و از بورس نيافتاده.
و در ماه هاي جولاي آگوست و سپتامبر و .... جمعا 16 بازي براي ps2 عرضه شده و خواهد شد.
براي پيدا كردن سايت هايي كه بازي مي فروشن كافيه در اينترنت كمي جستجو كنيد.
خوب تا حدودی درست میگی حالا که ارزون شدن خوب آره اول باید بری برا سیستمت یه cpu 2 هسته ای بگیری و ارتقا بدی تا بتونی پلی 2 ها رو بیاری ولی خوب الان شبیه سازا خیلی خوب شدن و حرفتو قبول ندارم که میگی درست حسابی نیومده و الان pcsx2 جدید با ورژن های جدید و پلاگین ردیف اومده که........... و با کیفیت عالی و حتی بهتر میتونی با این گرافیک های جدید بازی هارو بیاری و لذت ببری خلاصه من الان کل کنسولارو شبیه سازی کردم روی سیستم و بازی های پلی 2 و 1 رو هم دارم هر کی میخواد
منخودم دارم god of war2 . gta رو با کیفیت و سرعت عالی بازی میکنم
سیستممو میزارم که بدونیدبعدا اینم لینک آخرین ورژن برنامه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)