من دريچه ورود با تونل زير آب رو باز كردم ولي نمي تونم وارد اون بشم؟؟؟؟
در ضمن مرحله دايناسور بعد اين مرحله هست؟؟
چرخدنده سومي كجاست؟
يكي رو سكو بود و دومي در آخر راه بالاي اون دوتا آبشار بود كه گرفتم ولي سومي؟؟؟؟
من دريچه ورود با تونل زير آب رو باز كردم ولي نمي تونم وارد اون بشم؟؟؟؟
در ضمن مرحله دايناسور بعد اين مرحله هست؟؟
چرخدنده سومي كجاست؟
يكي رو سكو بود و دومي در آخر راه بالاي اون دوتا آبشار بود كه گرفتم ولي سومي؟؟؟؟
وقتی میتونین به داخل اون تونل بالای آبشار برین که جریان شدید آب سد بشه. بدین منظور باید چرخ دنده آخر رو سر جاش بزارین.
خوب! من که مسیر حرکتتون رو به سمت چرخ دنده آخر در پست قبلی گفته بودم! تازه خیلی خیلی هم مشخصه!
در حین مسیر با یه خرس, چند دایناسور و یه تی رکس رو به رو میشین.
دوباره سلام دوستان
اون تی رکس (بزرگه)که من هرچی می رم کنا ر اون تیغا و تی رکس رو عصبانی می کنم اون خودم رو زخمی می کنه و به تیغ ها نمی خوره تا بمیره ببینید من به اون شلیک می کنم (وقتی دایره ها در هم قفل شدن)و اون دنبال من می کنه اما و قتی من پشتم رو به اون تیغ ها می کنم اون به تیغ ها نمی خوره بلکه منو می خوره
حالا چی کار کنم
شما باید طوری شلیکتون رو تنظیم کنین که موقع عصبانی شدن و شروع حمله تی رکس, بین شما و اون فاصله زیادی باشه. پس نباید نزدیک باشین.
اون روشی که گفته بودم مو به مو انجام بدین. کاملا جواب میده.
Last edited by havas_1980; 13-03-2009 at 13:27.
مرسی رفتم
این تی رکس بزرگه همش منو می خوره نمی تونم ازش دور بشم
باید چیکار کنم یا کجا برم؟؟؟؟؟
شرمنده آقا اینقدر سوال می پرسم
وقتی شما پیش اون تیغها ایستادی موقعی که میاد سمت شما شما و نزدیکتون که شد به کناره ها شیرجه بزن تا نتونه راحت تغییر مسیر بده و بره سمت اون تیغ ها
ولی آخه چطور برم به یه سمت دیگه من هرچی می زنم بپره یا شیرجه بزنه به یه سمت دیگه نمیره و این تی رکس منو می خوره
؟؟؟
راستی اینجا کسی بازی تام کلانی چاوس توری بازی کرده؟؟ من نمی تونم این بازی سیو کنم
کجا باید سوال بپرسم؟؟؟
ای بابا چرا کسی نمی آد جواب منو بده
من چطور از دست این دایناصر بزرگه فرار کنم؟؟؟؟؟؟
من که خودم رفتم یه گوشه خف کردم. هر چی دایناسوره قاطی میکرد نمی تونست منو بزنه. ولی فکر کنم یک ساعت بهش تیر زدم تا مرد.
چند بار سئوالتو جواب دادن. روش دیگه ای وجود نداره. فقط یه کم قلق داره که یکی دوبار بتونی انجامش بدی راحت دایناسور رو میکشی..
دوستان سلام ،
من تا حالا خیلی از انجمن ها رفتم ، همه جا توضیح درباره کشتن دایناسور رو گذاشتن اما هیشکی درباره ی دموی
دایی ناصر حرفی نزده ، من مشکلم اینه که از دمو نمی تونم رد بشم ، چون یه علامت میده که نمیدونم چیه
حوصله ی امتحان کردن همه ی دکمه های کیبورد رو هم ندارم ،
اینم عکس اون قسمت و علامتی که میده :
دوستان ممنون میشم بگید که در اینجا باید چه کار کنم ، این علامت forbidden ( ورود ممنوع ) کدوم دکمه است؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)