سلام،
ممکنه این دو تا مین رو مقایسه کنید .
GIGABYTE - MA69G-S3H
Asus m2a vm
گیگا قیمتش بالاتره ؟ چه برتری داره ؟!
تو این رنج قیمت مین برای ای ام دی با گرافیک ان برد سراغ دارید ؟
سلام،
ممکنه این دو تا مین رو مقایسه کنید .
GIGABYTE - MA69G-S3H
Asus m2a vm
گیگا قیمتش بالاتره ؟ چه برتری داره ؟!
تو این رنج قیمت مین برای ای ام دی با گرافیک ان برد سراغ دارید ؟
با سلام
یه سوال داشتم چرا بعضی از دوستان استفاده از مادر بردهای که هم رمهای Ddr2و Ddr3 ساپورت میکنن توصیه نمی کنن
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوستان
قبل از عید قصد دارم یک سیستم جمع کنم, این سیستم رو برای gaming می خوام و بودجه ام حدود 1,200,000 هستش
تا حالا قطعاتی رو که تصمیم گرفته ام بگیرم این هاست: (قیمت ها رو از رایان صبا گرفته م)
cpu: Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHz
قیمت: 280
vga: XFX - GeForce 8800 GT - 512MB
قیمت: 330
+ Hard Drive: Western Digital - SATA 2 - 500GB
قیمت: 138
DVD-ROM: LITEON
DVD-Writer: LITEON
برای مین بورد مدل Asus p5ke مدل خوبیه؟
به نظر شما چه مین بوردی بگیرم؟
دوستان این مادربوردASUS P5K-E
انها که بر اساس شماره مشخص کردم میشه بگید چین..اخه با مادر بورد من فرق داره
بعدش |پورت موس کجاس؟؟؟
![]()
5 - Wi-Fi
1 , 4 - usb
3 - Firewire + eSata
2 - Optical + Coaxial sound ports
موس PS/2 ديگه منسوخ شده تقريبا براي همين بجاش usb گذاشته.
ضمنا اينجا تاپيك آموزشي نيست. فقط مشورت براي خريد... لطفا دقت كنيد!
از اين مين دو مدل موجود است . يكي wifi داره . يكي ساپورت نميكنه . احتمالا مال شما بدون wifi است.
GIGABYTE - MA69G-S3H تا اونجا که من میدونم گیگا از نظر کارت صدا بسیار قوی تر هست
البته میتونی یه سری اطلاعات کاملتر از لینک زیر در مورد ایسوس بگیری
[/B]/reviews/ASUS/M2A-VMکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وبرای گیگا هم به
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوستان من قصد جمع آوري يك سيستم جديد رو دارم. منتها در انتخاب چيپ ست مادربرد شك دارم كه P35 بردارم يا X38 يا همون P965 ... تو سايت تامز ميخوندم كه تفاوت آنچناني از نظر كارايي بين اينها نيست البته تو همين هفته نامه عصر ارتباط هم بحث مفصلي كرده بود و مثلا مزيت x38 رو به p35 پشتيباني از pci2 گفته بود...
دوستا ممنون ميشم در انتخاب چيپ ست كمكم كنيد.
راستي من دانشجوي نرم افزار هستم و در واقع سيستمي كه باهاش كار ميكنم و كار خواهم كرد براي اين منظوره. بصورت آماتور هم با نرم افزارهاي گرافيكي كار ميكنم.اهل بازي هم نيستم .
بقيه مشخصاتي كه در نظر دارم:
CPU Q6600
Main ?????
ram Crosair ya OCZ 2gb 800
VGA 8600 ya 8800gt
مانيتور دارم. راستي براي اين سيستم يك پاور 450 ريل گرين كافيه يا بايد پاور جديد هم بگيرم؟
مچكرم
خوب مطمینا X38 برای آینده مناسب تر هست.سلام دوستان من قصد جمع آوري يك سيستم جديد رو دارم. منتها در انتخاب چيپ ست مادربرد شك دارم كه P35 بردارم يا X38 يا همون P965 ... تو سايت تامز ميخوندم كه تفاوت آنچناني از نظر كارايي بين اينها نيست البته تو همين هفته نامه عصر ارتباط هم بحث مفصلي كرده بود و مثلا مزيت x38 رو به p35 پشتيباني از pci2 گفته بود...
البته برای مشورت برای خرید دیگر قطعات بهتره یک تاپیک بزنی.
سلام لطفا کمکم کنید .
من می خواهم قبل از عید 6 قطعه اصلی سیستم رو بگیرم شامل
MainBoard Cpu Ram HDD Vga Power
قطعات مورد نظرم هم به شرح زیر هستند .
Ram 2 GB Bus 800 patriot
Power Green Gp480A
HDD 250GB WesternDigital
VGA Geforce 8800 GT 512 MB
Main Board GigaByte GA-MA770-S3
Cpu Amd X2 4400+
MainBoard GigaByte p35 DS3L
Cpu Intell E 2180
.
در مورد کارت گرافیکی نظرم روی XFX بود 330 تومن . ولی وقتی قیمت SOYO رو دیدم شک کردم . 280 تومن . چون 50 تومن اختلاف زیادیه گفتم بپرسم آیا ضعفی در بورد یا سیستم خنک کننده SOYO هست که این همه اختلاف قیمت دارند ؟
در مورد مادر بورد و سی پی یو هم آیا مادر بورد GA-MA770-S3 در بازار موجوده و قیمتش در چه حدودیه؟
و اصلا در دو ترکیب فوق کدامیک را پیشنهاد می کنید ؟ آیا به دلیل وجود PCI E2.0 در مادر بوردGA-MA770-S3 و خرید Geforce 8800GT که نوع رابطش PCI E2.0 هست انتخاب AMD بهتر نیست ؟ بودجه من برای مادر بورد در حدود 130 تا 140 هست و برای سی پی یو 80 90 تومن .
منتظر راهنمایی شما هستم . با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)