آدرس داده شد...
آدرس داده شد...
سلام
می خواستم بدونم Gps برای Psp قیمتش چنده وایا تو ایران جواب میده.
یه سوال دیگه اینکه ایا خود Psp چیزی به نام حافظه داخلی داره .
یعنی بدون memory stick هم کار میکنه؟؟
سلام عزيز . GPSبا سيستم وای فای پی اس پی کار ميکنه که نميدونم تو ایران هم جواب ميده يا نه. چون امتحان نکردم.دردسرش خيلی خيلی زياده.سلام
می خواستم بدونم Gps برای Psp قیمتش چنده وایا تو ایران جواب میده.
یه سوال دیگه اینکه ایا خود Psp چیزی به نام حافظه داخلی داره .
یعنی بدون memory stick هم کار میکنه؟؟
در مورد مموری داخلی هم بايد بگم خير. پی اس پی مموری داخلی نداره . تنها راه حل خريدن مموری جدا هست
البته بدون مموری کار ميکنه اما ديگه از فيلم آهنگ و عکس خبری نيست. سيو بازی هاتم بايد بريزی دور
دوست عزيز. من اینو گفتم چون اونجا مرکزش هست.آقا مازیار شما که میگی بهترین جا توپخونه است منم قبول دارم ولی من وقتی خواستم PSP بگیرم کل تهرانو گشتمو قیمت گرفتم و دیدم از اونجایی که من خریدم خیلی به صرفه تره به شما ام برنخوره من به ضرر بقیه که کار نمیکنم چون خودم دوست ندارم پول زیادی به کسی بدم فکرم نکنم کسی بخواد
اگر جای ديگه ای دارن پايين تر ميدن من که حاضر نيستم برم بخرم چون يا يک ريگی تو کفششونه يا دارن حسودی ميکنن.
پس همون بهتر که برم از حرفه ای هاش بخرم
ببینم به نظر شما کسی که روزی 20.30 تا PSP می فروشه حرفه ای نیست
راستی GPS مخفف Global positioning system هست که فرقی نمیکنه کجای دنیا باشی که بخای ازش استفاده کنی این سیستم متشکل از 24 ماهواره در مدار زمین هست که تمام کره ی زمین رو پوشش میده و در هر نقطه ای از جهان میتونید ازش استفاده کنید.(اینا برای کسانی که نمیدونستند گفتم)
اقا امير رسا من هرچي توي سايتاي مختلف گشتم خود فرم وير نبود فقط اپديت اون هست شما باهمون سايت با برنامه dap امتحان كن ببين ميگيره منم دنبالش هستم ببينم توي سايتاي ديگه هست يه نمونه از سايتايي كه خيلي برنامه psp دارههست كه توش نبود حالا ميخاي خودتم يه سرچ توي اين سايت بكن ببين چي ميشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند تا پی اس پی ؟نگو خندم گرفت.ببینم به نظر شما کسی که روزی 20.30 تا PSP می فروشه حرفه ای نیست
ببين عزيزم اگر اون روزی اینقدر ميفروخت يا حتی نصف این وضعش این نبود.
West Gameچند ماه هست که پا گرفته. پر رو شده.
مغازه هايی که من ميگم کسايی بودن که برای اولين بار پی اس پی رو آوردن تو بازار تهران. تا به امثال تو حال بدن
راستی GPS مخفف Global positioning system هست که فرقی نمیکنه کجای دنیا باشی که بخای ازش استفاده کنی این سیستم متشکل از 24 ماهواره در مدار زمین هست که تمام کره ی زمین رو پوشش میده و در هر نقطه ای از جهان میتونید ازش استفاده کنید.(اینا برای کسانی که نمیدونستند گفتم)
منم ميگم که بدونی. GPSرو از رو هوا نميتونی استفاده کنی. اگر اطلاعاتت بکشه بايد از يک جايی سرويس رو بگيری.
که تو ایران برای پی اس پی فکر نکنم به این تکنولوژی رسيده باشيم که جايی بدن.
پسر جان کمی فکر کن. ممنونم دوست عزيز
Last edited by mazi_z_PSP; 05-09-2007 at 20:09.
اقا مازيار اشتباه ميكني gps همه جاي دنيا جواب ميده حتي ايران نيازي به اكانت هم نداره مجاني مجانيه.
مازیار جان...منم ميگم که بدونی. GPSرو از رو هوا نميتونی استفاده کنی. اگر اطلاعاتت بکشه بايد از يک جايی سرويس رو بگيری.
که تو ایران برای پی اس پی فکر نکنم به این تکنولوژی رسيده باشيم که جايی بدن.
پسر جان کمی فکر کن. ممنونم دوست عزيز
برای استفاده از امکانات GPS فقط نیاز به دستگاهش هست...
من PSP رو نمی دونم اما خودم به وسیله گوشیم الآن گاه گداری (در ایران) ازش استفاده می کنم...
همونطور که دوستان گفتن اطلاعات ارسالی و دریافتی در سراسر دنیا بوسیله 24 تا ماهواره انجام میگیره...
اتفاقا به هوا هم نیاز داره (یعنی در واقع فضای باز)...
ممنونم دوست عزیز...!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)