اونقدر پشت سر هم بدبیاری آوردم که تا وقتی مدرک یه چیزی رو نبینم باورم نمیشه.
شما هم مشکلتون مثل منه؟
اونقدر پشت سر هم بدبیاری آوردم که تا وقتی مدرک یه چیزی رو نبینم باورم نمیشه.
شما هم مشکلتون مثل منه؟
سلام دوستان من متولد نیمه دوم 69 هستم میخوام دوباره کنکور شرکت کنم ثبت نامم کردم میشه در مورد سربازیم یه توضیح کامل بدید؟
مهلتاشم بگید ممنونم.
سلام
لطفا جواب این سوالات ررو بنویسید:
1- تاریخ تولد
2- تاریخ اخذ مدرک پیش دانشگاهی/دیپلم
3 - پیش دانشگاهی رو حضوری خوندید یا غیر حضوری ؟
4- موقع ثبت نام در کنکور 89 برای کد نظام وظیفه چه کدی رو زدید؟
Last edited by behdana; 16-12-2009 at 09:45.
با سلام
1-07/07/1369
2-دیپلم 87/پیش دانشگاهی88
3-حضوری
4-6 زدم
البته به سازمان سجش زنگ زدم گفت 6 یا 5 بزنی واسه ما فرقی نداره.
شما باید دفترچه اعزام به خدمت رو بگیری و فرماشو پر کنی و از طریق پلیس +10 ثبتش کنی ... بعد از چند هفته برگ اعزام میاد و به احتمال زیاد میفته نیمه دوم 89
ولی اگه اینکارو نکنی احتمالا غیبت میخوری و حتی اگه کنکور قبول بشی نمیتونی ثبت نام کنی ...
موفق باشی
دفترچه رو گرفتم اما نمیدونم باید کدوم فرم رو پر کنم و چه چیزایی برای پست کردن لازمه وقتشم ندارم پرس و جو کنم ممنون میشم یکی راهنمایی کنه.
شما دفترچه اعزام به خدمت رو کامل بخون و فرم هایی رو که شامل حال شما میشه پر کن.بعدش باید واکسن
بزنی یه فرم هم باید مدرسه تائید کنه بعدش ناحیه تائید کنه.آخر سر هم میبری پلیس+10.جوابش هم حدود
3 هفته طول میکشه تا بیاد.به احتمال 99 درصد هم اعزامت میوفته سال آینده.همه کاراش یه روزه تموم میشه.
مشکل اصلی واسه من این بود که درمانگاه نظام وظیفه یه طرف شهر بود مدرسه یه طرف دیگه.ناحیه هم یه
ور دیگه.اگه به ترافیک برنخوری فردا همشو میتونی ردیف کنی.ولی یه خورده عجله کن تا برات غیبت نزنن.
در صورت داشتن غیبت نمیتونی کنکور بدی.
امروز تو روزنامه جام جم نوشته بود اونایی که از معافيت تحصيلي ساير موسسات آموزش عالي استفاده کردن نمیتونن تو کنکور
89 شرکت کنن.پس اون بندی که شامل کمتر از 4 ترم میشد چی شد؟الان کسایی که تو دانشگاه آزاد تحصیل میکنن و معافیت
تحصیلی دارن نمیتونن کنکور سال بعد رو بدن؟
هر کسی یه حرفی میزنه.این از روزنامه که نوشته نمیشه.نظام وظیفه میگه مشکل نداره.دانشگاه سراسری میگه
نمیشه.دانشگاه آزاد میگه میشه.تو دفترچه شرایط ادامه تحصیل مشمولان (امروز از دانشگاه گرفتم) نوشته اشکالی نداره.
تو دفترچه اعزام به خدمت و کنکور نوشته نمیشه.
پس من چی کار کنم؟!!!بالاخره میشه یا نمیشه؟
اینم منبع خبر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم تا کی وقت دارم؟
درمانگاه شرق تهران کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)