ولی باتری من اصلا اینطوری نیست![]()
من رو زی 7 8 ساعت مدام بهش ور میرم و کار میکنم
با این حال هر دو سه روز شارژش میکنم
خیلی باتریش خوبه
من n09 که داشتم روزی 2 بار شارژش میکردم
ولی باتری من اصلا اینطوری نیست![]()
من رو زی 7 8 ساعت مدام بهش ور میرم و کار میکنم
با این حال هر دو سه روز شارژش میکنم
خیلی باتریش خوبه
من n09 که داشتم روزی 2 بار شارژش میکردم
معمولا تو نمایندگی یا رمو عوض میکنن یا باتریو. در ضمن بالای باتری یه تیکه کوچولوی سفید رنگه که یعنی باتری سالمه ولی اگه قرمز شده یعنی باتریت مرخصه.
metapex عزیز به نظرت p1 غیر از دوربین وقیافه شایدم صدا فرقی با p990 داره یعنی به گفته ی دوستمون سریع بریم بگیریم اینو بفروشیم اونو بگیریم؟![]()
راستی همه سریالارو چک کردی ببینی یکین و تو اون سایت هم چک کردی ببینی ساخت کجاست و ریجسترش اصلی یا نه؟
نه دوست من.اصلا باتری BST-33 تو این گوشی قرار داده نشد.در مورد باتری هم اگر پشت در P990 خود تون را نگاه کنید می بینید که یک مستطیل لاستیکی چسبیده شده این برای اینه که قرار بود با باطری BST-34 بیاد که بزرگتر از BST-33 بود ولی BST-34 در زمان عرضه P990 به بهره برداری کامل نرسیده بود برای همین BST-33 به جای مدل قبلی به کار برده شد و چون محفظه برای BST-34 تعبیه شده بود و برای BST-33 بزرگ بود این قسمت در آن قرار داده شد تا از تکان خوردن باطری جلوگیری شود.
برای همین BST-34 هیچ گاه در این گوشی به خدمت گرفته نشد.
من ترجیح می دادم صبر کنم W960 بگیرم.خیلی شیک تره Walkman هم که هست مخلوطی از P و W با هم.حالا هم که هرکی هر چی میگه گوش نکن.چون وقتی هم که میاد ارزون نیست.راستی تو تازه P990 گرفتی که...
![]()
خدا لعنت کنه کسی که این روش رو ابداع کرده. آخه چرا آزار داری؟ گوشیم ریخت بهم، آیکون تولز غیب شده، گوشیم دیگه بالا نمیاد. مسولیت این قضیه با خودته![]()
من شخصا قلم P990 رو هم با کل P1 عوض نمیکنم...![]()
سلام
آقا من گوشیم فایل تصویری run نمی کنه و بعضی ها رو هم فقط صداش می آد و هنگ می کنه
آپدیت هم کردم
می شه پاسخ بدید...پیشاپیش ممنونم
اول شما به اینا پاسخ بدید:
1- فرمت فایل؟
2- سایز فایل؟
3- Bit Rate فایل؟
4- از رو گوشی اجرا میکنید یا مموری؟
5- فایل از چه منبعی گرفتید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)