سلام.
من هرچقدر توی پنل رو گشتم این مورد رو پیدا نکردم چطوری باید سفارش بدم؟
منم هنوز eco هستم و پیش فاکتور 12ماهه 40ت برام صادر شده...
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
سلام.
من هرچقدر توی پنل رو گشتم این مورد رو پیدا نکردم چطوری باید سفارش بدم؟
منم هنوز eco هستم و پیش فاکتور 12ماهه 40ت برام صادر شده...
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
سلام
برای من تو پنل اومده بود! شاید به این بخاطر که قبلش سرویس مکس داشتم! شما برو قسمت تغییر سرویس بعد ببین گزینه جشنواره چیزی نداره؟! اگه نیست زنگ بزنید پشتیبانی فروش و از اونا درخواست کنید! انشالله که بتونید بگیرید.
سلام
دوستان من سرویس eco 1 Mbps دارم که تا 16 مگ بازه با ترافیک 24 گیگ سالانه
می خواستم بدونم سرویس fair 1 dg 12 (20 گیگ ماهانه بین الملل) سرعتش رو باز می ذارن یا محدودش می کنن؟ (فروش شاتل به من گفت محدود به 128 کیلوبایت هست ولی من شک دارم فکر میکنم بازش می ذارن)
چون حساب و کتاب که بکنیم اگه سرویس fair رو باز بذارن ماهانه 20 گیگ خیلی به نفعمون می شه ودیگه کسی نیازی به سرویس اکو که سالی 24 گیگه نداره!
Last edited by musican33; 21-10-2018 at 16:43.
سرویس های fair سرعتش محدود میشه به دقیقا همون چیزی که بهتون فروختن و سرعتش باز نیست
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سرعتش محدود میشه
سلام دوستان
خط من تبدیل به فیبر نوری شد و میگن دیگه نمیتونی از شاتل و سایر شرکت ها سرویس بگیری و باید از مخابرات بگیری!!!
این حد از زورگویی بی سابقست!!!
شکایت بزن
هرچند به جایی نمیرسی
ولی از هیچی هم بهتره
اگه تازه سرویس خریدی میتونی خسارتم پول سرویستو بگیری
شهر ما که رفیقم رفت یه خط تلفن دیگه گرفت و بهشون گفت برای Adsl می خوام و فیبر نوری نباشه. بهش یه خط تلفن دیگه دادن..
سلام
منم همین مشکل برام پیش اومده ؛ زنگ زدم پشتیبانی ، گفت از مرکز مخابراتی بهمون گفتن باید تمام قراردادهاتون توی اون منطقه رو فسق کنید و مشترک هاتون رو معرفی کنید بیان با ما (مخابرات) قرارداد ببندن.
اکو و fair رو بیخیال شو. به صرفه ترین سرویس برای اونایی که مصرف زیاد ندارن و سرعت بالا هم میخوان FMC هست. با داخلی نامحدود
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)