سلام
من ساکن تهرانم
الان مثل قدیمه که باید دفترچه از پست بگیریم یا باید بریم پلیس +10؟
چون شنیدم که دیگه الان همه میرن پلیس +10
مدارک چی باید آماده داشته باشم؟
لطفا یک توضیح مختصری بدید که چند روز دیگه میخوام شروع کنم
مدرکم کارشناسیه
سلام
من ساکن تهرانم
مدرکم کارشناسیه
دوست من اونجا بود، میگه دوره کد خیلی راحت بود، پادگانش جای با صفایی هست. بالا شهره اصفهانه، عصر هم مرخصی شهری میدن در میومدن اونجا حال میکردن (البته ظاهرا با لباس شخصی اجازه خروج میدن)
کلا تو جاهای نظامی باید بیخیال گوشی و... بشین مگر اینکه راههایی ! پیدا کنید و ببرید که اگه گرفتن باید راضی به تبعاتش باشین.
من به هوای اینکه سپاهم شلوغش کردیم بزرگسالان رو نزدمالان اگه سپاه نیوفتم باید یبار هم برم ولی دیگه نمیدونم میزنن یا نه
![]()
ساعت مچی تو اموزشی چقدر به درد می خوره؟
این پست ها که چهار ساعت پست دو ساعت خوابه، خودمون باید بیدار شیم یا یکی میاد صدا مون می زنه
ساعت مچی خیلی خوبه حتما ببر
پست هم ما چیزی به نام چهار ساعت پست دو ساعت خواب نداریم و خلاف قوانین هست بد ترین حالت دو ساعت پست دو ساعت خواب هست باید حداقل به اندازه پست استراحت کرد در مورد بیدار شدن هم پاسبخش یا افسر گشت یا هر چیزی که هر جا اسمش هست میاد بیدارتون میکنه
tapa talked
منم امروز از 01 برمیگردم.دیشب ساعت 22 رسیدم پادگان و پذیرش و وسایل و بعدشم حدود 1شب برگشتیم که من امروز ظهر رسیدم خونه.
یگانم 514 شد که ظاهرا راحت تر هستم ولی از اینکه فرمانده پادگان عوض شده می ترسم. شانس که نداریم اونجا رو برامون جهنم میکنه
ظاهرا 01 به مو خیلی گیر میده من با 8 زده بودم ولی باید برم با 4 بزنم.
وسط دوره هم گیر میدن که بریم کوتاه کنیم؟
ما كه ٠٢ هستيم گردان وحدت (وحشت) بد نبود بايد از شنبه معلوم بشه مطمن باشن بچه هاي سايت كه هر بار اومدم خونه براشون مينويسم از اتفاقات پادگان كه اشنايي بيشتر داشته باشن البته با حفظ مسايل اطلاعاتي
من احتمالا برای چشم معاف بشم ولی اگه نشدم سوال: من قبلا تکواندو کار می کردم و کمربند مشکی دارم دو دوره تو مسابقات قهرمانی تهران شرکت کردم یه بار اول شدم و یه بار هم 4م شدم
الان به نظرتون اگه قرار شد برم خدمت اینارو بگم؟ چون یه بنده خدایی گفت نگی بهتره ولی دلیلی نداشت برای حرفش
ممنون
منم آموزشی ۰۱ بودم. خیلی هتله. اصلا نگران نباش. مخصوصاً شما که هنگ یک افتادی که دیگه واقعاً هتله!
Last edited by meyn; 24-10-2012 at 00:35.
نه داداش پادگان 02 شهید انشایی نه 01
نه دیگه با پست کاری نداری ، کلا پلیس +10 شدهسلام
من ساکن تهرانم
مدرکم کارشناسیه
اول یه دفترچه ازشون میگیری ، دو صفحه اش رو پر میکنی ( واکسن کزاز و مننژیت رو میزنی و مشخصاتش رو هم پر میکنی)
بعد یه حساب تو بانک سپه باز میکنی ، شماره حساب رو هم مینویسی
دو تا عکس یکی واسه صفحه واکسن و یکی واسه صفحه مشخصات لازم داری
فتوکپی از این دوتا صفحه و آخرین مدرک تحصیلیت رو دوباره ببر پلیس +10 تا بقیه کاراش رو بکنن....
بعد از 10-15 رو برگ سبزت میاد
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)