همونطور که دوستمون فرمودن هیچ آداب و ترتیبی مجوی.
مودمو از برق بکش، بزار تو جعبه ش، ببر شهر مورد نظر، بزن به برق. همین!
همونطور که دوستمون فرمودن هیچ آداب و ترتیبی مجوی.
مودمو از برق بکش، بزار تو جعبه ش، ببر شهر مورد نظر، بزن به برق. همین!
با سلام دوستان.من تا حالا adsl داشتم و سراغ وایمکس نرفته بودم اما الان دلیل نفل مکان مجبورم وایمکس بگیرم.رفتم یکی از نمایندگی های مبین نت شهرمون (اندیمشک)سرغت بیشتر 128 نمیدادن.حالا من موندم شما چطور 2 مگ و 3 مگ میگیرید!!
من يه مودم دارم ميخوام بفروشم يه اكانتم دارم 2 مگ كه اگر خواستي ميتوني هر طرحي خواستي بخري . 150 ميفروشم . ميخري؟![]()
کار نشد نداره آقا!
یه خورده تلاش کن. تو بستگانت دانشجو نداری؟
شرکتی نیست که بتونی ازش نامه بگیری؟
خوب دوست من نه تنها وایمکس، بلکه همه ی سرویس دهنده هایی که زیر نظر سازمان مقررات رادیویی هستند موظف اند که سرعت بالای 128 کیلوبیت بر ثانیه به کاربرای خانگی ندن، بهترین راه داشتن کارت دانشجویی و یا نامه از شرکته!
**راستی امروز از 13 تا الان کرج کلا سیگنال نداره!
شرایطش تو سایت هست
باید مجوز کسب یا معرفی نامه از شرکت یا کارت نظام پزشکی یا دانشجویی و نظام مهندسی و.....
از صبح تا الان تهران هم یه خط درمیون ۱ ساعت قطع میشه
شرایطو میدونم تو سایت زدن واسه همه ملت،یعنی هر کی خواست بگیره این شرایطشه. ولی اینجا که من پستارو میخوندم کسی زیر 512 نگرفته همه بالان خواستم ببینم تو شهر شما ها هم گیر میدن یا نه هر کی هر چی خواست!
اینجا که انگار امنیت ملی در خطرهگیر از نوع 3 پیچش
خودم دانشجو ام داداش ولی با کارت دانشجویی 256 به زور میده که 256 کفاف مارو نمیده...
مبین نت و این حرفا؟ خیلی عجبه!
تا جایی که من می دونم کارت دانشجویی رو راحت قبول میکنن. اینجا که اینطوریه. 256 رو که همین الان مخابرات بدون هیچ بهونه ای واگذار میکنه!
نه آقا با کارت دانشجویی با هر سرعتی می دن!! من خودم با کارت دانشجویی گرفتم. اگه نمایندگی چنین حرفی زده اشتباه کرده!! از خود سایتش ثبت نام کن.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)