تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1089 از 1137 اولاول ... 89589989103910791085108610871088108910901091109210931099 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,881 به 10,890 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

شاید خندتون بگیره ولی هر چی می گردم کتاب های پیش دانشگاهی علوم تجربی چاپ جدیدش گیرم نمیاد!

جایی هست که بشه اینترنتی سفارش داد؟
    دانلود كن بده پرينت كنن صفحه اي 90 تومن در مياد ( پشت و رو )‌ بعضي فصل هاي زيست البته مجبوري كه رنگي پرينت بگيري

آخر فروم باز Aref_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دانلود كن بده پرينت كنن صفحه اي 90 تومن در مياد ( پشت و رو )‌ بعضي فصل هاي زيست البته مجبوري كه رنگي پرينت بگيري

راستش اصلا اینطوری نمی تونم بخونم! حتما باید کتاب باشه! مخصوصا بخاطر اینکه من راه میرم و درس می خونم.

خیلی آدم حساسی هستم.

دیشب رفتم کتاب تانک تست تخته سیاه رو بگیرم وحشت کردم! انگار با پاپیروس درستش کردن!

رفتم جامع مهر و ماه رو گرفتم.

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

راستش اصلا اینطوری نمی تونم بخونم! حتما باید کتاب باشه! مخصوصا بخاطر اینکه من راه میرم و درس می خونم.

خیلی آدم حساسی هستم.

دیشب رفتم کتاب تانک تست تخته سیاه رو بگیرم وحشت کردم! انگار با پاپیروس درستش کردن!

رفتم جامع مهر و ماه رو گرفتم.
    از مدرسه غیر انتفاعی بگیر خب مدرسه های پیش دانشگاهی سر بزن معمولا اضافه میارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه m-asadabadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاید خندتون بگیره ولی هر چی می گردم کتاب های پیش دانشگاهی علوم تجربی چاپ جدیدش گیرم نمیاد!

جایی هست که بشه اینترنتی سفارش داد؟

هفته بعد انتشارات مدرسه باید بیاره

5. 2 کاربر از m-asadabadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

درود؛

برای دینی چه کتابی برای کنکور پیشنهاد میشه؟ دبیرمون درس دادنش کامله و نکته گفتنش نسبتا زیاد هست و پیام و ارتباط بین آیات و غیره رو هم میگه، کتاب رو برای تست میخوام بیشتر. اما اگه کتابی، توضیحاتش خیلی کامل و خاص(از نظر طبقه بندی و مفهوم آیات و غیره) باشه قطعا ضرری نداره تهیش.
    کتابایی که تعریفشون رو شنیدم گاج نقره ای، انرژی اتمی و آبی قلم چی هستند. کدوم یکی پیشنهاد میشه؟

برای ادبیات هم قرابت معنایی و آرایه انرژی اتمی + گاج سبز ادبیات 3 + پاورقی ادبیات پیش (اندیشه فائق) رو دارم. به نظرتون یه آبی قلم چی بگیرم برای کل پایه یا چون گاج سبز سوم رو دارم یه کتاب جدا برای دوم بگیرم کافیه؟
    جدای از این ها، این کتاب قرابت معنایی دکتر هامون سبطی به کارم میاد؟(با توجه بهکتاب های که دارم)

دیفرانسیل و ریاضیات پایه هم کتاب اندیشه فائق رو دارم(تالیف رضوی) که یه مدل ترسناکیه، هم توضیحاتش سخت و کوتاهه و هم جواب هاش خیلی ملموس نیست، سطحم توی ریاضیات عالی نیست اما ضعیف هم نیستم (متوسط تقریبا) اگه کتابی هست که راحت تر و user friendly تر بتونه کارو راه بندازه بگید.
    Last edited by Erfan.; 16-10-2013 at 13:04.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

درود؛

برای دینی چه کتابی برای کنکور پیشنهاد میشه؟ دبیرمون درس دادنش کامله و نکته گفتنش نسبتا زیاد هست و پیام و ارتباط بین آیات و غیره رو هم میگه، کتاب رو برای تست میخوام بیشتر. اما اگه کتابی، توضیحاتش خیلی کامل و خاص(از نظر طبقه بندی و مفهوم آیات و غیره) باشه قطعا ضرری نداره تهیش.
    کتابایی که تعریفشون رو شنیدم گاج نقره ای، انرژی اتمی و آبی قلم چی هستند. کدوم یکی پیشنهاد میشه؟

برای ادبیات هم قرابت معنایی و آرایه انرژی اتمی + گاج سبز ادبیات 3 + پاورقی ادبیات پیش (اندیشه فائق) رو دارم. به نظرتون یه آبی قلم چی بگیرم برای کل پایه یا چون گاج سبز سوم رو دارم یه کتاب جدا برای دوم بگیرم کافیه؟
    جدای از این ها، این کتاب قرابت معنایی دکتر هامون سبطی به کارم میاد؟(با توجه بهکتاب های که دارم)

دیفرانسیل و ریاضیات پایه هم کتاب اندیشه فائق رو دارم(تالیف رضوی) که یه مدل ترسناکیه، هم توضیحاتش سخت و کوتاهه و هم جواب هاش خیلی ملموس نیست، سطحم توی ریاضیات عالی نیست اما ضعیف هم نیستم (متوسط تقریبا) اگه کتابی هست که راحت تر و user friendly تر بتونه کارو راه بندازه بگید.
    گاج نقره ای کفایت می کنه...دینی فقط تست زدن نیست که شما 80 درصد باید مطالعه کنید 20 درصد وقتتون رو تست بزنید تست تالیفی هم کاربرد چندانی نداره...شما باید به مفهوم آیات تسلط پیدا کنید...

ادبیات گاج رو بندازید دور...ادبیات رو باید مبحثی خوند

8. 2 کاربر از After4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

گاج نقره ای کفایت می کنه...دینی فقط تست زدن نیست که شما 80 درصد باید مطالعه کنید 20 درصد وقتتون رو تست بزنید تست تالیفی هم کاربرد چندانی نداره...شما باید به مفهوم آیات تسلط پیدا کنید...

ادبیات گاج رو بندازید دور...ادبیات رو باید مبحثی خوند
    سپاس.

ادبیات رو که کتاب دارم برای مطالعه مبحثی. اما برای تست و مطالعه درس به درس (که یکبار حداقل باید انجام بشه) پرسیدم. باز نظرتون رو بگید در این مورد ممنون میشم.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت

پيش فرض

درود؛

سلام
    برای دینی من جامع نشر الگو (انرژی اتمی) رو پیشنهاد میدم
    واقعا عالیِ بنظر من اول تا میتونین الگو بگیرین ولی دور کتابای قلمچی رو خط بکشین! به درد نمیخوره.

برای ادبیات برای هر پایه یا گاج محوری بگیرین یا کلک معلم دوتاش خوبن بیشتر سلیقه ایه که من برای دوم و سوم کلک دارم برای پیش گاج سبز که هیچ فرقی نمیکنه
    کتاب قرابت نشر دریافت هم آره اگه بتونین اول اونو بخونین بعد برین سراغ قرابت انرژی اتمی خیلی بهتر میشه چون همونطور که میدونین قرابت انرژی اتمی فقط تستِ

11. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

سلام
    برای دینی من جامع نشر الگو (انرژی اتمی) رو پیشنهاد میدم
    واقعا عالیِ بنظر من اول تا میتونین الگو بگیرین ولی دور کتابای قلمچی رو خط بکشین! به درد نمیخوره.

برای ادبیات برای هر پایه یا گاج محوری بگیرین یا کلک معلم دوتاش خوبن بیشتر سلیقه ایه که من برای دوم و سوم کلک دارم برای پیش گاج سبز که هیچ فرقی نمیکنه
    کتاب قرابت نشر دریافت هم آره اگه بتونین اول اونو بخونین بعد برین سراغ قرابت انرژی اتمی خیلی بهتر میشه چون همونطور که میدونین قرابت انرژی اتمی فقط تستِ
    نظر خودم برای ادبیات همین گاج سبز هست تا یک بار کل کتاب ها رو کاملا عمقی بیام جلو با یه مقدار تست، مرحله بعدش برم سراغ کتابای انرژی اتمی مبحثی تست بزنم.
    البته قرابت انرژی اتمی فقط تست نیست، یه بخشش ابیات و عبارات معادل به طور درس به درس برای کل کتاب هاست.
    توی عمومی ها امیدم به ادبیات و زبان هست و فکر میکنم جفتشونو بتونم بالا بزنم.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

13. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت

پيش فرض

نظر خودم برای ادبیات همین گاج سبز هست تا یک بار کل کتاب ها رو کاملا عمقی بیام جلو با یه مقدار تست، مرحله بعدش برم سراغ کتابای انرژی اتمی مبحثی تست بزنم.
    البته قرابت انرژی اتمی فقط تست نیست، یه بخشش ابیات و عبارات معادل به طور درس به درس برای کل کتاب هاست.
    توی عمومی ها امیدم به ادبیات و زبان هست و فکر میکنم جفتشونو بتونم بالا بزنم.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
    آره قرابت انرژی اتمی آخرش بیت زیاد داره ولی قرابت هامون سبطی خیلی مفصل تر و کامل تره اگه واقعا درصد خوب میخواین و وقت کافی دارین اون خیلی کمک میکنه ، به زبان فارسی هم توجه کنین خیلی خوبه - اگه دینی انرژی اتمی رو خوب بخونین تو دینی هم میشه امید داشت به درصد خوب .

15. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •