روی نوتبوک Z-540NMB میشه ویندوز 7 نصب کرد ؟ یکی بهم گفت باید سری 720 به بالا رو بگیری روی 540 نصب نمیشه ! دلیل داره یا همینطوری گفته ؟
روی نوتبوک Z-540NMB میشه ویندوز 7 نصب کرد ؟ یکی بهم گفت باید سری 720 به بالا رو بگیری روی 540 نصب نمیشه ! دلیل داره یا همینطوری گفته ؟
روی هر لپ تاپی میشه ویندوز هفت نصب کرد. فقط شاید فعلا درایورهاش گیر نیاد و لپ تاپت ناقص کار میکنه. مثلا ممکنه ریزولیشن نمایشگر از 800 در 600 بالاتر نره.(بخاطر نصب نشدن کارت گرافیک)
باید بری تو سایت سونی و ببینی درایور ویندوز هفت را برای مدل مورد نظرت داره یا نه. به بخش دانلود برو.
Last edited by jahfer; 14-10-2009 at 12:26. دليل: تصحیح
با کمی اغماض میشه گفت تمام قطعات داخلی لپ تاپها ساخت چین هستند. از پردازنده و رم و هارد گرفته تا بلوتوث و مودم و... فقط بعضی قطعات مثل پردازنده های گرافیکی خفن ساخت تایوان هستند. (از نظر سازمان ملل تایوان قسمتی از چین است)
سونی های اسمبل آمریکا هم قطعات چینی دارند. اگر پشت یک FW ساخت آمریکا را بخونید نوشته:
Made in USA with foreign components
گر چه در مبحث زبان foreign معنای خارجی میده اما اینجا استعاره از چین است.
اول ببین دانشگاه اصلا از بازار ارزونتر میده یا نه بعد برو دنبال تحقیق در مورد لپ تاپهای دانشگاه. اینطور که من دیدم از بازار 40 تومان ارزونتره، لابد وام هم میدن. مدلی که شما نوشتید چینی هست اما کیفیت خیلی بالایی داره. از لپ تاپهای سوزوکی که ساخت تایوان هستند خیلی بهتره.(اصلا قابل مقایسه نیست)
سری SRسونی واقعا عالی هستند و مدلی که نوشتید به صرفه ترین مدل در بین سری SR است. مدل SR 46 هم هست با همون مشخصات فقط با رم 4 گیگ و گرافیک 4570 ، اما قیمتش 400 تومان بیشتره که واقعا زیاده.
سلام
دوستان در حال حاضر به جز لبتاپ اپل چه لبتاپی هست که هم نازک و هم سبک و هم دارای حداکثر قدرت باشه من خودم حاضرم تا یک ملیون و 700 تومن براش خرج کنم لطفا اگه همچین لپتابی هست به من معرفی کنید.
TANX
سلام
من لب تاب میخوام بخرم800 هزار تومان بخرم مشخصات بین دل-سونی
1: عمر باطری بالا
2:سخت افزار قوی با ساپورت ویندوز 7
3:وایرلس
4:مودم adsl-وعادی
5:رم1-2گیگ
6:گرافیگ 1گیگ
7:هارد ساتا2بین 160-200
8:سی پی یو 2 هسته ای با کش 2میگ
9:صحفه نمایش 15.5 اینچ
10وی دی رایتر
بهترین گزینه Dell Studio 1555 برای شما پیشنهاد میشه
از برند سونی با این قیمت سیستم قوی انتظار نداشته باشید
سلام
آيا فرقي بين مدلهاي سري FW توليد آمريكا و توليد چين از لحاظ CPU هست؟ مثلا FW490DFB داراي CPU Core 2 Duo هست ولي FW45GJ/B داراي CPU Centrino Montevina؟ كه از لحاظ سرعت و FSB و Cashe يكسان هستند ولي تفاوت قيمت زيادي با هم دارند؟
سلام
می خواستم بدونم که با 1200000 تومان چه لپ تاپی میشه خرید
بالاخره من تصمیم به خرید vaio fw490DFb گرفتم
مدل امریکایشو خواستم که فقط بانک لپتاپ ایران داره
به نظرتون گارانتیش خوبه؟میشه واسه خرید اعتماد کامل کرد ؟
من تا حالا لپ تاپی که مودم ADSL داشته باشه ندیدم و فکر نکنم وجود داشته باشه چون مودمهای ADSL بزرگ هستند و خیلی فضای لپ تاپ را میگیرند. وایرلس را همه لپ تاپها دارند.
تو محدوده 800 تومان سونی مورد بدرد بخوری نداره.
دل هم 1520 Vostro که همه مشخصات مورد نظر شما را دارد فقط مودم نداره و حجم هارد و رمش بیشتره.
اگر منظورت از گرافیک 1 گیگ اینه که گرافیک قوی داشته باشه، باید بدونی که حجم حافظه گرافیکی دلیل قوی بودن یک گرافیک نمیشه. مثلا ati 4650 با 256 مگ حافظه از ati 3470 با 2 گیگ حافظه به مراتب قویتر است. هر پردازنده گرافیکی بسته به قدرتش به یک مقدار حافظه گرافیکی نیاز داره و حافظه بیشتر بدردش نمیخوره. شرکتهای سازنده کارت گرافیک هم فقط برای گول زدن مشتری بیخودی حافظه را بالا میبرند که در کارایی تاثیری نداره. (مثل اینه که بگیم یک ماشین اگر دو تا تایر زاپاس داشته باشه سریعتر میره!)
در این رده قیمتی بهترین پردازنده گرافیکی را acer 5738G جدید دارد که گرافیکشون ati 4570 است. بقیه انتظارات شما را (بجز مودم ADSL و باطری قوی) بر آورده میکنند.
انتخاب دیگه ASUS K50In هست که مودم نداره ولی باطریش بهتره. با پردازنده intel T6500(2.1 MHz, 2MB cache)1 قیمتش کمی بیشتر از 800 تومان است و با پردازنده intel T4200 (2MHZ, 1MB cache)2 حدود 750 تومان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)