تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1089 از 2365 اولاول ... 895899891039107910851086108710881089109010911092109310991139118915892089 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,881 به 10,890 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بچه ها این فکر کنم جا افتاد!
    والا داداش بزار اینو خودم جواب بدم چیز پدر مادر دار هیچی نمی شه خرید !!!!!
    یا باید دست دوم پیدا کنی

2. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این کامپ چطوره
    vibe slick 6؟!

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

سلام دوستان

این پخش فابریکی پارس سال...این مدلی که هم فلش میخوره و هم AUX و هم رم میخوره (شکلش با اون فابریک پرایدی که رم میخوره کلا فرق داره).این آکش چنده؟!

من یه دونه آکشو دارم تو جعبس.ماشینو خریدم تو صندوق تو جعبش بود میخوام ببینم مظنه چنده که بفروشم اگ بشه 2 تا اسپیکر بگیرم
    شانس اوردی پخش بود الان آشناهای ما هر کی پارس خریده پخش نداشتن اصلا
    پخش پارس موج نیکانه
    داخل سایت پاپ استریو اکشو زده 240 ت
    ولی تو ایسام مثل شما زیر صفروشی بین 140 تا 170 معامله کردن
    یکی هم داره زیر 200 نمیده
    مغازه دار بخوای بفروشی خیلی ازت بردارن 100 هست
    این قیمتایی بود که خبر داشتم امیدوارم تونسته باشم کمکتون کرده باشم

5. 3 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه poyyesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان گل پخش 3550 اینجا 350 ( البته تخفیفم داره )و باند واسه عقب ( ماشین 405 ) پایینر 6965 یا 6964 درست متوجه نشدم 140 تومن قیمتا خوبه تند نیست ؟ واسه خرید با تخفیف چند اینارو بگم به فروشنده که ازش بگیرم یه راهنمایی در این رنچ پخش تا 350 و باند تا 150 چیا خوبن لطفا چن مدلو بگیدددددددددددددد و در ایندم احتمالا ساب وصل کنم ولی فعلا بودجه م همینه( لطفا در همین رنج قیمت مدلارو بگیید ) بعدم و اسه نصب باندای عقب فرشنده که نصبم میکنه میگفت باید تاقچه بذاری 23 تومن که کیفیت صدا خوب بیاد یا باشه میگفت رو طلاقچه عقب ماشین خوب در نمیاد به نظر شما طاقچه باشه بهتره قیمت ش چی خوب گفته ------ بعدش هزینه نصب پخش با باندای عقب و طاقچه و برشش و سیم و ......چقد کلا میگیرن ( ازمون زیاد نگیرن ) ؟ لطفا کامل بگییدچون من اصلا هیچی از پخش هزینه ها ندارم بعد اظهر یا صبح میرم بخرم وسایل و نصب کنن لطفا

در آغاز فعالیت vahid-vs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    مشت

پيش فرض

سلام دوستان گل پخش 3550 اینجا 350 ( البته تخفیفم داره )و باند واسه عقب ( ماشین 405 ) پایینر 6965 یا 6964 درست متوجه نشدم 140 تومن قیمتا خوبه تند نیست ؟ واسه خرید با تخفیف چند اینارو بگم به فروشنده که ازش بگیرم یه راهنمایی در این رنچ پخش تا 350 و باند تا 150 چیا خوبن لطفا چن مدلو بگیدددددددددددددد و در ایندم احتمالا ساب وصل کنم ولی فعلا بودجه م همینه( لطفا در همین رنج قیمت مدلارو بگیید ) بعدم و اسه نصب باندای عقب فرشنده که نصبم میکنه میگفت باید تاقچه بذاری 23 تومن که کیفیت صدا خوب بیاد یا باشه میگفت رو طلاقچه عقب ماشین خوب در نمیاد به نظر شما طاقچه باشه بهتره قیمت ش چی خوب گفته ------ بعدش هزینه نصب پخش با باندای عقب و طاقچه و برشش و سیم و ......چقد کلا میگیرن ( ازمون زیاد نگیرن ) ؟ لطفا کامل بگییدچون من اصلا هیچی از پخش هزینه ها ندارم بعد اظهر یا صبح میرم بخرم وسایل و نصب کنن لطفا
    داداش من دوسال پیش واسه 206 بستم یه بسه کابل 10ت --- طاقچه 10ت --نصب 20ت یا 10ت --برشو اینا با نصبه
    پخشی که گفتی بد نی ولی به 8850 هم یه نیگا بکن
    سابم 308 بد نی امپ که یه 4کانل بگیر بعد پشیمون نشی !

در آغاز فعالیت vahid-vs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    مشت

پيش فرض

با تشکر از همه ی دوستای خوبم

من دارم میرم 8019 بگیرم (ولی یجورای 8450 پایونیرم دوس دارم)
    کسی راهنمایی خاصی نداره پندی اندرزی ؟
    و چندتا سوال ؟
    دوستان موقع خرید ساب و امپو اینا فروشنده گفت ای سی 111 برا خروجی ساب( 10تومن) لازمه ؟ من که چیزی نفهمیدم ؟
    این 8019 دمو داره ؟ ینی موقع پخش اهنگ چی نشون میده ؟
    برای نصبش الان چقد میگیرن ؟ یابا فروشندس ؟
    کسی اینترفیس شو تاحالا وصل نکرده اصلا کار میکنه ؟
    یه توضیح کوچیک در مورد نتورک میدین ؟
    بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

ما کوچیکتر از اینیم که اینجا نظر بدیم داداش
    به نظر من فعلا کل بودجوتونو بزارین فقط یه پخش 7016 کنوود بگیرین بعد پول دستون اومد یه آمپ 2 کانال خوب با یه جفت 1073 هم بگیرین دیگه ساب هم نمیخواد هزینتون پایین میاد
    ولی اگه دوست ندارین زیاد برا پخش پول بدین عیبی نداره چون میخوای ساب ببندی دور 6964 خط بکش
    تا 150 60 به نظرم کنوود 6932 خوبه
    با mtx RTC693 قیمت 170 ت
    پخش هم به نظرم 3350 پایونیر قدیمی شده Pioneer DEH-X3550 UI بگیری بهتره چون هم جدیدتره هم از قابلیت تغییر رنگ داره که 3350 نداره مشخصاتشون هم با هم تفاوتی نداره 3550 میکس تراکس هم داره که خیلی باحاله هم قیمت هم هستن
    این لینک پخشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لینک باند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لینک باند کنوود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد قیمتای نصب چگونگی نصب چیزی نمیدونم شرمنده
    از طاقچه هم فقط تو پراید آگاه هستم که طاقچه رو پراید باشه نباشه تفاوتی نداره تازه خیلی وقتا بدون طاقچه تو پراید صدا بهتر هم هست
    Last edited by لنگرود1371; 10-06-2013 at 19:26.

10. 2 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

با تشکر از همه ی دوستای خوبم

من دارم میرم 8019 بگیرم (ولی یجورای 8450 پایونیرم دوس دارم)
    کسی راهنمایی خاصی نداره پندی اندرزی ؟
    و چندتا سوال ؟
    دوستان موقع خرید ساب و امپو اینا فروشنده گفت ای سی 111 برا خروجی ساب( 10تومن) لازمه ؟ من که چیزی نفهمیدم ؟
    این 8019 دمو داره ؟ ینی موقع پخش اهنگ چی نشون میده ؟
    برای نصبش الان چقد میگیرن ؟ یابا فروشندس ؟
    کسی اینترفیس شو تاحالا وصل نکرده اصلا کار میکنه ؟
    یه توضیح کوچیک در مورد نتورک میدین ؟
    بازم ممنون
    8450 چیه بهش فکر نمیکنی ها وگرنه ما دوست نداریم دلت میاد 8019 تا 8450 ولی باید به خیلی ها که تو ماشینت میشنن بگی این کنوود یه پخش خوبه خیلی ها هم باور نمیکنن مطمعن باش یه پایونیر سی دی خور تو ماشینت باشه مردم جوری دهنشونو باز میکنن میگه اوف دمت گرم بابا پایونیر داری ولی کنوودو اصلا نمیشناسن میگن سرت کلاه گزاشتن اینا بنجلای چینیه حتی نسابای شهرستانی هم کنوودو خیلی هاشون نمیشناسن
    اینترفیسش نسبت 7016 و 8016 اصلاح شده تره
    پراید 111 مگه اینترفیس میخوره!!!؟
    Last edited by لنگرود1371; 10-06-2013 at 19:36.

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت همگی سروران عزیز
    تا حالا اینجوری بستین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اسم :رضا p30world and FB

پيش فرض

سلام اقا امروز پسر داییم ماشین بابام رو گرفته بوده رفته بوده بیرون صدا رم زیاد کرده . که یدفه صدا ساب قطع شده صندوق رو زده بالا دیده یه دود سفید از ساب داره میاد بیرون . بعد 15 دقیقه دیگه امتحان میکنه میبینه ساب کار نمیکنه بعد 15 دقیقه دیکه هم صدای باندای عقب قطع میشه ؟ (قبلا یه بار خودم تو ماشین بود protect کرد امپ ) حالا قضیش چیه؟ ساب سوخت ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •