تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1089 از 1667 اولاول ... 89589989103910791085108610871088108910901091109210931099113911891589 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,881 به 10,890 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

من اوتار رو دانلود کردم اما برای نصب Activition Code میخواد :( کسی میتونه کمک کنه این حقیر رو ؟

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

من بازی The Saboteur رو دانلود کردم..اما منوها و تمام جملات بازی به زبانی غیر از انگلیسی هستند فکر کنم فرانسوی چه کار کنم؟؟ ازین سایت دانلود کردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

تست ها ( سرعت لود انتخاب براش های سایز بزرگ در فتوشاپ ( چقدر زمان میبره یک براش سایز 2000 رو انتخاب کنی و ازش استفاده کنی ؟؟ من 2000 تا فونت لاتین و فارسی دارم چقدر طول میکشه که از لیست فونتها پیش نمایش فونتها رو ببینیم ؟ یک فایل داریم به اندازه کاغذ A3 به همراه 50 تا لایه چقدر طول میکشه import کنه ؟)
    دوست عزیز من 2000 فونت ندارم اما همین 700 تا 800 تا که دارم در لحظه پیش نمایشش میان؛من با سیستم قبلیم با این که بدک نبود ولی وقتی اینو گرفتم اولین تستم با فتوشاپ بود که فوق العاده بوده بخصوص در لود عکسها اونم با حجم بالا
    سرعت رندر در ساخت یک فایل ویدئویی ( چقدر طول میکشه که بیست دقیقه کلیپ که با فلش و یا هر نرم افزار ادیتور دیگه ساختی رو اکسپورت کنی فقط خروجی گرفتنش مهمه ببین چقدر طول میکشه مثلا یه ویدئو میتونی کنورت کنی که 20 دقیقه باشه ؟/) میخوام فرقشو با این سیستمی که دارم بفهمم !!
    کار نکردم

سرعت اجرای بازیها ( بازیهای call of duty . need for speed , batelfild , counter ( رو با چه میزان از جزییات میبینی medium یا high یا low
    در بالاترین رزولیشن و در حالت high با سرعت خوبی بازی ها اجرا میشه fbs حدود 36 برا رزیدنت اویل 5
    و یه چیز دیگه این کارت گرافیک تا چندسال دیگه رو ساپورت میکنه ؟؟ کراس فایر هم میشه ؟؟ یا نمیشه ؟؟ چون دوستان میگن که نیمشه ولی خود کارت گرافیک توی سایت AMD نوشته که میشه من کلی زیر و روش کردم
    ولی دوستان میگویند که نمیشه[/quote]
    کروس فایر رو ساپورت نمیکنه

4670 خوبه اما من شنیدم 9600 بیست درصد کارائیش بهتره اما در کل راضی کننده است 512 هم میگن چون DDR3 هستش با 1گیگش فرقی نداره
    پاور منم گرین 485 واته که 54 خریدم
    4890 هم اخرین قیمتم 215 بوده
    رم DDR3 پاتریوت 2 گیگ 57 خریدم
    اما مادربرد گیگا 780 رو دوستان معرفی کردن که دیدم گرافیکش انبرد با نظر خوده آواژنگ که تماس گرفتم 770UDH3P با سوکت AM3 گرفتم 117

ار همه دوستان شرمنده که تایپیک رو منحرف کردیم
    Last edited by aban366; 18-12-2009 at 23:46.

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام
    دوستان نمیدونستم این سوالم رو کجا بپرسم اگه اشتباه مطرح کردم شرمنده
    من مجله بازی رایانه رو که دی وی دی هم داره گرفتم که توش تریلر چندتا بازی بود که دوتاش به دردم میخوره اما نمیدونم چطوری ازش استفاده کنم طبق راهنماش تریلر رو اجرا کردم و وارد بازی شدم و در منوی اصلیF1 رو زدم و اکتیو شد و وارد بازی شدم اما از اینجا به بعد رو نمیدونم چیکار کنم و چی رو بزنم چون هم جونم کم میشه هم سلاح هام همونان
    ممنون میشم کمکم کنین دوتا بازی که تریلرش رو دارم و میخوام استفاده کنم:
    resident evil5و wolfenstionجدید
    دوستان یه جائی گیر کردم نمیشه کسی بگه این ترینر رو چطور استفاده کنم

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

من بازی The Saboteur رو دانلود کردم..اما منوها و تمام جملات بازی به زبانی غیر از انگلیسی هستند فکر کنم فرانسوی چه کار کنم؟؟ ازین سایت دانلود کردم
    خوب شما نسخه ی غیر انگیسی رو دانلود کردید دیگه (روسی باشه به نظرم)! نمیشه کاری کرد !

پروفشنال MAHDIAGENT47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه هيچي.بعد از اولين مسابقه كه ميخواد بياد ت. منو ها هنگ ميكنه.
    احتمالا سيستمت ويروسيه
    پيشنهاد من اينه كه بري به تاپيك تخصصيش ببيني كسي اين مشكلو داره يا نه

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اتفاقا منم میخوام 2 گیگ بعدا بندازم روش چه حسن تصادفی
    آقا حالا که فتوشاپ کارمیکنی خیلی کمکم کردی
    چون اگه امضامو نگاه کنی میبینی که منم سیستم رو برای گرافیک میخوام ولی گاهی اوقات بدم نمیاد بازی کنم البته با این سیستم فعلی که کانتر فقط بازی میکنم و call of duty نسخه دو و نید فور اسپید با کیفیت پایین کارتم 128 هست
    واسه همین تصمیم گرفتم سیستممو عوض کنم تا هم بتونم یه خورده با فتوشاپ4 کل کل کنمو هم یه خورده از بازیهای جدید لذت ببریم چون سرعت اجرای فتوشاپ 4 خیلی کمه و کنده برای سیستم شما چه طوریه ؟؟ همین طوره یا سرعتش بیشتر شده ؟ برای من الان فتوشاپ 3 خیلی خوب اجرا میشه و محیطش بهتر و دلنشین تر شده ولی اینترفیس فتوشاپ 4 خیلیبهتره و همونطور که میدونی 3D هم بهش اضافه شده که من باید حتما باهاش کار کنم واسه همین یه تست ازش بگیر ببین چقدر سرعت داره !! کمبورد سرعت داره یا نه ؟؟
    بودجه ام برای خرید این سیستم خیلی کمه و روی این حساب خیلی دارم با حساسیت سیستم جمع میکنم
    ولی با توجه به قیمت قطعاتی که گفتی من ناچارا باز هم باید همون سیستمی که گفتم رو جمع کنم چون محدودیت بودجه دارم فقط یه لطفی بکن هم رده قطعات بالا چندتا قطعه معرفی کن مثلا 4890 بالای 250 تومن قیمت داره نمیتونم و همچنین پاوری که معرفی کردی خیلی قیمت بالاست نمیتونم اینقدر بپردازم فقط تا همون حدی که بودجه گذاشتم برای پاور 30 تومن بیشتر هزینه نمیکنم فقط کارت گرافیکه که تا 100 میتونم هزینه کنم یکی از دوستام که توی هلند هست و رشته سخت افزار میخونه بهم گفت 4670 بگیر یه عمر راحتی منم روی حساب اون گفتم حالا به نظرت چیکار کنیم ؟
    cpu رو میتونم افزایش بدم تا ده تومنش مشکلی نیست جهنم ما این همه افتادیم ده تومن هم ضرر بلک ادیشن میخریم
    برای ماه دیگه هم میخوام 2 گیگ دیگه اضافه کنم چطوره ؟؟

چون اساس انتخاب قطعات این سیستم بر اساس بنچمارکهای سایتهای سخت افزاری بوده واسه همین تجربه کار با این سیستم رو نداشتم اگه نتیجه تستهای خودتو بزاری ممنون میشم چون تو همین سیستم رو خریدی و داری ازش استفاده میکنی
    پس لطف کن این تست ها رو مردونه بگیر که من بدونم پولی که میدم به دور ریخته نمیشه
    تست ها ( سرعت لود انتخاب براش های سایز بزرگ در فتوشاپ ( چقدر زمان میبره یک براش سایز 2000 رو انتخاب کنی و ازش استفاده کنی ؟؟ من 2000 تا فونت لاتین و فارسی دارم چقدر طول میکشه که از لیست فونتها پیش نمایش فونتها رو ببینیم ؟ یک فایل داریم به اندازه کاغذ A3 به همراه 50 تا لایه چقدر طول میکشه import کنه ؟)

سرعت رندر در ساخت یک فایل ویدئویی ( چقدر طول میکشه که بیست دقیقه کلیپ که با فلش و یا هر نرم افزار ادیتور دیگه ساختی رو اکسپورت کنی فقط خروجی گرفتنش مهمه ببین چقدر طول میکشه مثلا یه ویدئو میتونی کنورت کنی که 20 دقیقه باشه ؟/) میخوام فرقشو با این سیستمی که دارم بفهمم !!

سرعت اجرای بازیها ( بازیهای call of duty . need for speed , batelfild , counter ( رو با چه میزان از جزییات میبینی medium یا high یا low ???
    و یه چیز دیگه این کارت گرافیک تا چندسال دیگه رو ساپورت میکنه ؟؟ کراس فایر هم میشه ؟؟ یا نمیشه ؟؟ چون دوستان میگن که نیمشه ولی خود کارت گرافیک توی سایت AMD نوشته که میشه من کلی زیر و روش کردم
    ولی دوستان میگویند که نمیشه
    میخوام بدونم این سیستمی که داری چقدر از نیازهاتو برآورده میکنه چون دقیقا من میخوام همین تست ها رو روز اول بگیرم دیگه دچار دردسر نشم هرچند که خودم روز اول این تستها رو میگیرم ولی اگه محبت کنی و این تستها رو بگیری من یه دنیا ازت سپاسگذار میشم . ( خودمم روز اول میگیرم ولی خوب اون موقع دیگه فطعات رو خریدم امکان تعویضش نیست ))

قطعاتی که میخوام بگیرم
    کیس = معمولی زیر $20 تومن
    پاور =$ 30 گرین
    مینبورد = c45
    cpu =945 amd
    hard = 500
    ram 2GB DDR3
    VGA =4670 ATI 512
    دارم monitor = c1931 samsong
    Sound= Creative دارم

نتیجه اون تست هایی رو که گفتم میتونی هم اینجا و هم میتونی توی تاپیک خودم بزنی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مرسی مرسی مرسی
    راستی DirectX11 که کارتهای جدید ساپورت میکنن خیلی برای بازیها مهمه ؟؟ ممکنه 4670 رو برای سال بعد کنار بزارن و دیگه هیچ وقت نشه بازی کرد ؟؟ یعنی دیگه این کارتها 4670 قدیمی محصوب میشن ؟؟ من کلا استفاده ام فقط گرافیک و بازیه و وبگردی پس یه حالی بده ببین چیکار میکنی
    آقا اينايي كه نوشتي ربطي به اين تاپيك نداره اسپم بازي در نيار ديگه برو تو تاپيك مشاوره ... از اونجا مشورت بگير

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام شما و دوستان ، ببخشید که پست های تکراری و زیادی زدم ، اخه بازی رو هر کاری می کردم اجرا نمیشد اعصابم به هم ریخته بود ، شرمنده همه دوستان

دوست عزیز دستوری که دادی اجرا کردم ، اما عمل نکرد و همچنان همان پیغام رو میده ، تو ویندوز ویستا هستم

قبلاً هم شماره قبلی کال آف رو تو همین ویندوز بازی کردم اجرا شد

اما این کال آف جدید زیاد اذیت می کنه ، به نظر شما چه باید کرد

لطفاً کمک کنید
    اگه با اين راه حل هايي كه استاد Mehdi.z به شما دادند مشكلت حل نشد بدون كه مشكلت از سيستمته ا

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من برای بازی dark sector پچ و 1 ترینر خوب و قوی می خام چون ماله خودم منو از گیم میندازه بیرون
    عزيز شما بايد تو تاپيك درخاست كركو پچ و.... درخاست بدي اونجا بهتر كمكت ميكنند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اوتار رو دانلود کردم اما برای نصب Activition Code میخواد :( کسی میتونه کمک کنه این حقیر رو ؟
    شما مشكلتو كامل بگو تا من كمكت كنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •