نرخ ارز ۳برابر شد اما تو این سالها نرخ پهنای باند هم چندین برابر کمتر شد اما تو ایران قیمت تغییری نکرد! از طریق همین کابل EPEG میتونن با قیمت خیلی ارزون از آلمان پهنای باند بگیرن.
این مدل خرابی رو 17 نمیتونه تشخیص بده باید زنگ بزنی مرکز خودتون.
نرخ ارز ۳برابر شد اما تو این سالها نرخ پهنای باند هم چندین برابر کمتر شد اما تو ایران قیمت تغییری نکرد! از طریق همین کابل EPEG میتونن با قیمت خیلی ارزون از آلمان پهنای باند بگیرن.
این مدل خرابی رو 17 نمیتونه تشخیص بده باید زنگ بزنی مرکز خودتون.
زنگ زدم کسی جواب نداد
رفتم اونجا کسی جواب درست و حسابی نمیداد
این میگفت برو بالا اون میگفت برو پایین
ای بابا چقدر درد سر داره یه adsl گرفتن
اخر سرم گفتن امکان داره تا دو روزه دیگه هم تلفنتون قطع باشه
بگم خدا چیکارشون بکنه
دیگه این مشکل گیجی کارمندای مرکز شماست، تو مرکز محلاتی یکبار قبلا برا من اینجوری شد سریع درستش کردن.
این مشکل مربوط به شل شدن اتصالات اسپلیتر یا خراب شدنشه.
دوست من ببنید یک باره نمی شه جهنم بهشت کرد ما می خواهیم ببنیم امروز جای رسیدیم ببنیم دیروز کجا بویدم چیزی که مشخص هست اینترنت پیشرفت کرده .
اینجا هم ایران هست اینترنت هم استفادش جرمهنباید انتظار بیشتری داشت من کاملا قبول دارم اینترنت در بعشی جای ها واقعا اینترنت نیست شکی در این نیست .
شما زنگ بزن 17 اعلام خرابی کن زنگ زدن بگو بوق ندارم اصلا نگو adsl هست یا چی اونها مجبورن بوق درست کنن بهت بدن .
اشتراک نامحدود مخابرات مگه نمیگید محدودیت نداره؟ پس این حداکثر 108 که تو سایت مخابرات هست چیه؟![]()
این مربوط به کدوم صفحه سایتشونه؟
نمیدونم شاید با ارائه سرویسهای محدود این تعیین سقف هم رویکرد جدیدشونه... تا حالا هم که محدود راه نیافتاده (دستکم کسی در این تاپیک که گزارش درست و حسابی از محدود نداده)
من که تا به حال اثری از محدودیت روی اشتراکم ندیدم...اگر هم این محدودیت فعال بوده فکر نکنم به رقم 108 گیگ در ماه رسیده باشم که محدود بشه!
نت مخابرات انقدر محدودیت و دردسر داره که نیازی به این تعیین سقفها نباشه!![]()
تغییرات ۲۴ ساعته انجام میشه
تو اون قسمت درخواست خودتو بنویسد
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
یک نقطه هشت صحیحه یعنی نسبت ۱به۸
ببنید چون در تهران سیستم مرکزی یا اکانتینگ مشترک نداره مخابرات هر منطقه مخابراتی باید تغیرات بده برای اینترنت حجمی برای همین فقط فعلا منطقه هفت مخابراتی اوکی شده .
اینترنت حجمی تا اوایل سال 94 در همه مناطق راه می افته .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)