شیما. کترپیلار اصل.
tapa talked
شیما. کترپیلار اصل.
tapa talked
سلام
کسی در مورد پایگاه ولایت جاسک(نیروی دریایی) چیزی میدونه؟؟؟؟خدمت افتادم اونجا نمیدونم چی با خودم ببرم چی نبرم.در ضمن شرایط خدمت در اونجا چجوریاست؟؟؟؟
لطفا جواب بدبید
سلام دوست عزیز. بنده هم نیروی دریایی سپاه بودم و با جاسک زیاد فاصله نداشتم . من میناب بودم . اما دوست کادری که جاسک باشه خیلی داشتم . اونجا مرخصیش خوبه . حقوقش خوبه . اگه میتونی انتقالی بگیر برای میناب . میناب خیلی بهتر جاسکه . اما جاسک از لحاظ مرخصی و حقوق بهتره . میناب از لحاظ آب و هوا بهتره جاسکه . جاسک اغلب طوفان شن داره اما میناب نداره .
1.به ما یک دست لباس نظامی دادند حالا با این همه تمرین اگه پاره بشه یا کثیف بشه چی کار کنیم می خواد یه دست لباس دیگه هم خودم بگیرم
2. اگه وسط تمرینات مثل بشین پاشو یکی کم بیاره و دیگه نتونه ادامه بده چی کارش میکنن
اموزشی ارتش
به سربازی خوش اومدی
اگه پاره شد میدوزیش !! اگه کثیف شد میشوریش !!!! میتونی یه دست لباس هم خودت بگیری
2.هیچی
1.بهتره تا الان یاد نگرفتی لباس دوختن رو اینجا یاد بگیری چون بهترین فرصته ! احتیاجی به یه دست دیگه لباس نیست ، لباس یگانتون رو خوب بگیرید که ماهها قراره خدمت کنید
2.درسته میخورنش !! اردوگاه شکنجه که نمیخواین برین ! اونا هم آدمن دیگه ! هیچ کاریتون نمیکنن ، تنبیهاتی که بطور قانونی در نظر گرفته شده دور میل پرچم بشین پاشو حالت شنا هست ، اونم ببینن نمیتونین برین چیزی نمیگن
شما اصلا متوجه این قسمت آجودانی نشدین ، یه قسمتی به نام آجودانی داریم یکی هم رسته ، اسم دیگه رسته اش هم اداری پرسنلی هستحالا این تقسیم آجودانی با غیر آجودانی فرقی میکنه ؟؟
احتمال اینکه دوباره شهرستان بندازن هم هست ؟؟
شما رسته ات بهداشت و درمان هست و ربطی به قسمت دوم بالا نداره ! شما فقط میاین قسمت آجودانی که شما رو داخل اداره تقسیم کنه همین
خوب احتمال اینکه منو باز شهرستان بندازه هم هست ؟؟؟
یعنی 10 روز باید صبر کنم ببینم کجا میفتم
اینا مگه مریضن خوب همون اول تقسیم کنن دیگه این کارا واسه چیه چرا شکنجه میدن مردم رو !!!!
بله احتمالش هست ولی هرچی مدرک بالاتر باشه احتمال خدمت کردن تو شهر غریب هم کمتر ! ( اداره ما )
تو کتم نمیره 01 هم بشه مثل پرندک یا 06 چون خودم اونجا بودم علاقه مندم بدونم چطور میشه !
من امروز رفتم آمپول هامو زدم و یه کارت ایمن سازی بهم دادن
نوع واکسن مننژیت و دوگانه . درد هم نداشت
من کوچولوترین فرد اونجا بودم آخه من متولد 73 هستم
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)