تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1088 از 1298 اولاول ... 8858898810381078108410851086108710881089109010911092109811381188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,871 به 10,880 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

اولا مخابرات به هیچ وجه شارژ دزدی نمیکنه اینقدر هم بی در و پیکر نیست. ممکنه بعضی موارد بوده سامانه مشکل داشته تو محاسبه اشتباه کرده که اونم بعدا برگردونده.
    پس در 99 درصد موارد مشکل از خودتونه.
    دوما همه آپدیتهای خودکار روی گوشی مثل بازار گوگل پلی و رو کامپیوتر مثل آپدیت ویندوز و ... را غیرفعال کنید.
    سوما رو کامپیوترت networx و رو گوشیت callistics نصب کن و حجم مصرفی را با پنل هر چند روز یه بار چک کن.

اما مدتیه یه نرم افزار برای اتصال به مودمهایی که قابلیت wps دارند افتاده دست ملت حلال و حروم هم سرشون نمیشه براحتی وصل میشند و نت طرف را مصرف میکنند. ممکنه شما هم مورد سوء استفاده یکی از این حرومیا قرار گرفته باشی مثل اکثر مواردی که این چندماه دیدم البته این باگ و نرم افزار جدید نیست اما الان تو گوشی بچه دبستانی هم پیدا میشه.
    راهکار
    1 فریمور مودمت اگر آپدیت نیست آپدیت کن
    2 قابلیت wps را از تو تنظیمات مودم غیرفعال کن.
    3 رمزگذاری وای فای را بزار رو wpa2 mix و هرگز از آین سه تا wep wpa/tkip wpa2/tkip استفاده نکن
    4 ssid را مخفی کن.
    5مک ها را فیلتر کن
    6 پسورد مودم و وای فای را عوض کن.

موارد بالا را رعایت کنی امکان ه.ک شدن وای فای را صفر نمیکنه اما دیگه کار هرکسی نیست اونم که بلده وقت نمیزاره وای فای خونگی ه.ک کنه.
    موفق باشید
    طوری تاکید داری روی حرفت که خود مخابراتی ها هم تاکید ندارند...اتفاقا بی در و پیکر بودن مخابرات بر میگرده به همین پنل پلوتو اگه واقعا مخابرات دلش به حال کسی سوخته بود پنل را عوض میکرد(روش دزدی کردن) همین پنل مشکل هم داشته باشه باید ۱۰ برابر اون هزینه را کنار بذاری تا مشکلت حل بشه...
    کاربر هایی که اینجا هستند بیشترشون حرفه ایی هستند و از شبکه امنیت و موضوعات دیگر اطلاعاتی در حد استاندارد دارند که تشخیص بدهند مشکل از کجا هست
    شما که اطلاعاتی از مشکل مردم نداری لطفا نگو ۹۹ درصد مشکل از خودتون هست...
    البته اینطوری که شمشیر از رو بستی مشخصه یکی از خودشونی

2. 6 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

همین چند وقت پیش بود وزیر ارتباطات اسم چند تا شرکت مخابرات رو به خاطر خدمات ضعیفشون سلب امتیاز میشند ولی ما که چیزی ندیدیم ( منبع خبر یادم نیست ) اصفهان هم یکی از اون ها بود.

این خبر رو هم بخونین مال 4 روز پیشه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حرف از خودم درنمیارم... نه ساله کاربر اینترنتم فرق وجود مشکل از طرف خودم و شرکت خدماتی اینترنت میفهمم... این پولها خوردن نداره... لطفاً هرکسی این پیام ما رو میخونه نسبت به تغییر سیستم محاسبه حجم اقدام کنه. هر دفه واردش میشم یه عددهای چپ اندر چلاغی میبینم که حتی نمیتونم خودم محاسبه کنم!
    Last edited by hossein.gantz; 07-08-2015 at 07:10.

داره خودمونی میشه mostafa akbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

طوری تاکید داری روی حرفت که خود مخابراتی ها هم تاکید ندارند...اتفاقا بی در و پیکر بودن مخابرات بر میگرده به همین پنل پلوتو اگه واقعا مخابرات دلش به حال کسی سوخته بود پنل را عوض میکرد(روش دزدی کردن) همین پنل مشکل هم داشته باشه باید ۱۰ برابر اون هزینه را کنار بذاری تا مشکلت حل بشه...
    کاربر هایی که اینجا هستند بیشترشون حرفه ایی هستند و از شبکه امنیت و موضوعات دیگر اطلاعاتی در حد استاندارد دارند که تشخیص بدهند مشکل از کجا هست
    در خانه ات را ببند همسايه تو دزد نكن

5. 2 کاربر از mostafa akbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان كسي ميدونه مخابرات پورت جديد اضافه كرده يا نه ؟من از وايمكس استفاده مي كردم ك متاسفانه ديگه پوششي تو منطقمون نداره !!مركز مخابراتي وليعصر هم هستم .. تا قبل عيد ك ميرفتم ك ميگفتن پورت خالي ندارن ..رئيس مركز وليعصر هم ي ادم واقعا زبون نفهميه !هرچقدر بش ميگفتم من پورت نياز دارم و كارم ب نت وابستس گوشش بدهكار نبودكلا مخابرات اصفهان رو ادماي بي سوادي تسخير كردن ك معلوم نيست كي شرشون از سر اين شهر كم ميشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام

لطفا دوستانی که از طرح حرفه ای ها (بدون مودم) استفاده می کنند منو راهنمایی کنند که آیا سرعت دانلود شبانه این طرح خوبه و در حد سرعت روزش هست یا اینکه بعد از چند گیگ دانلود به سرعت Dialup سقوط می کنه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام به بچه های اصفهان
    من خوزستانی ام ، مشترک مخابرات خوزستان
    دوستان میخواستم بدونم در اصفهان سرعت 2 مگ در شب چقدر سرعت میده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام به بچه های اصفهان
    من خوزستانی ام ، مشترک مخابرات خوزستان
    دوستان میخواستم بدونم در اصفهان سرعت 2 مگ در شب چقدر سرعت میده؟
    سلام منکه اینترنت 10 مگ دارم الان 3 شبه سرعتم رو 250 (با چند لینک همزمان) گیر کرده. شایدم سرعتم رو محدود کردن
    در کل نمیشه گفت دقیقا چه جوریه سرعت شبا
    ولی چیزی که میدونم اینه که با شروع تابستون اینترنت مخابراتم داغون شد. شب و روزم نداره. کافیه بخام تو ساعات رایگان یه فایل 10 مگابایتی رو بزنم تو آپدیت(آپدیت برنامه های گوشی رو منظورمه) قشنگ نیم ساعت طول میکشه. تازه 10 بارم قطع میشه از بس سرعتش پایینه
    راستی دوستان ممکنه سرعتم رو محدود کنن؟ داریم ؟ مثلا شبای قبل با ده تا لینک همزمان از سرورای متفاوت سرعتم تا 450 هم میرفت اما 3شبه قفل شده رو 2 مگ. البته سرعتم همچنان روی 10 مگ بسته شده و مشکل خاصی از لحاظ سیم کشی و نویز پیدا نشده

- - - Updated - - -
    Last edited by omniahd; 08-08-2015 at 03:14.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام منکه اینترنت 10 مگ دارم الان 3 شبه سرعتم رو 250 (با چند لینک همزمان) گیر کرده. شایدم سرعتم رو محدود کردن
    در کل نمیشه گفت دقیقا چه جوریه سرعت شبا
    ولی چیزی که میدونم اینه که با شروع تابستون اینترنت مخابراتم داغون شد. شب و روزم نداره. کافیه بخام تو ساعات رایگان یه فایل 10 مگابایتی رو بزنم تو آپدیت(آپدیت برنامه های گوشی رو منظورمه) قشنگ نیم ساعت طول میکشه. تازه 10 بارم قطع میشه از بس سرعتش پایینه
    راستی دوستان ممکنه سرعتم رو محدود کنن؟ داریم ؟ مثلا شبای قبل با ده تا لینک همزمان از سرورای متفاوت سرعتم تا 450 هم میرفت اما 3شبه قفل شده رو 2 مگ. البته سرعتم همچنان روی 10 مگ بسته شده و مشکل خاصی از لحاظ سیم کشی و نویز پیدا نشده

- - - Updated - - -
    پس حداقل باید خداروشکر کرد که ما اینطور نیستیم من با اینترنت 2 مگ سرعت 390 تا رو دریافت میکنم اونم تک لینک با گوشی هم سرعتش بالاست تو ایکس باکس وان و پی اس 4 هم خوبه و راحت دانلود میکنه فقط نامردا سرعتمون رو که روی 540 بود اوردن روی 390 تا الان ما 2 گیگ کمتر دانلود میکنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بفرما اینم تست سرعت نت 10 مگ من ساعت 5 و نیم صبح

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هرشب همین جوریه

12. 2 کاربر از omniahd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ایشان یکسری توصیه های استاندارد و روتین برای بالابردن امنیت شبکه بی سیم خانگی و مشخص شدن مقدار حجم مصرفی داشتند ، حالا شما از کجا و به کدام بهانه
    به ایشان انگ مخابراتی بودن میزنید؟؟؟!!!!!
    اصولاً گویا دوست ندارید دست از حاشیه سازی بردارید

والا هرشب بنده به این صورت نیست ، با اجازه تون من هم امشب یک اسپید تست میگذارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •