تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1088 از 1291 اولاول ... 8858898810381078108410851086108710881089109010911092109811381188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,871 به 10,880 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستان سرعتش چطوره ؟ من قبلآ adsl داشتم سرعت 2 مگابایت دانلود 700 بود ..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اینهمه زور زدی یهو قر نشی ؟!
    جواب سوالاتم رو پیدا کردم ، ولی جواب دادن کاربری تازه وارد مثل جنابعالی واسم جالبه !
    حرف نزنی بهتره عزیز من !

من خودم زنگ زدم پرسیدم، جواب بهم دادن که میگم. بعدم کاربر تازه وارد و کهنه کار نداریم که. صد رحمت به پرشین تولز که بچه هاش با معرفتن، من به یه یوزر خیلی با سابقه تر از شما یه بار یه چیزی گفتم اصلا برخوردش متفاوت بود.

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

من خودم زنگ زدم پرسیدم، جواب بهم دادن که میگم. بعدم کاربر تازه وارد و کهنه کار نداریم که. صد رحمت به پرشین تولز که بچه هاش با معرفتن، من به یه یوزر خیلی با سابقه تر از شما یه بار یه چیزی گفتم اصلا برخوردش متفاوت بود.
    سلام چی شده دوست عزیزم ..............

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام چی شده دوست عزیزم ..............
    والا من که مشکلی نداشتم. یه آقایی اومد یه چیزی گفت. حالا ایشالا سوء تفاهم شده. من که این چیزا رو به دل نمی گیرم.
    یه کاربر اینطوری بوده، کل پی سی ورلد که اینطوری نیست. با یک گل بهار نمی شود، با یک چوب هم جهنم نمی شود.

5. این کاربر از ali-tahmasb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دوستان من 2 روز سرم شلوغ بود وقت نکردم بیام انجمن دعوا کردن نداره که ما همه اینجا با هم دوست هستیم سر 2 تا سوال خوب نیست بخوایم با هم بد حرف بزنیم
    الان تک تک جواب سوال هاتون رو میدم
    من فکر کردم دوستان دیگه توی این 2 روز پاسخگو بودن که اومدم دیدم متاسفانه کسی پاسخگو نبوده

دوستان لطفا در مورد زیر راهنمائیم کنید ، خیلی ازتون ممنون هستم :

یک مودم وایمکس ایرانسل مدلی که usb هست از یکی از آشناها امانی گرفتم تا اگه اینجا آنتن داد ازش بردارم .
    یکم باهاش سعی کردم برای سیگنال گرفتن که فعلا بهترین نقطه ای که دیدم 44 درصد سیگنال داشته و دو تا خط سبز روشن شده .
    با این سیگنال میشه ارتباط مطمئنی برقرار کرد ؟

مورد دیگه اینکه من چه طوری میتونم وارد حساب کاربری مالک مودم بشم ؟ هر چی روی مودم و جعبش رو نگاه کردم شناسه اشتراک با یوزر و پسورد یا حساب کاربری ( یا هر چی اسمش هست ) پیدا نکردم که بببینم مودم چه طرح هایی میتونه بگیره و موارد دیگه رو بررسی کنم.
    روی جعبه مودم های مبین نت شناسه اشتراک و پسورد هست که میشه با اون ها وارد حساب کاربری شد و حجم باقی مانده و چیزهای دیگه رو چک کرد ، الان با این باید چکار کنم ؟ چه طوری میتونم وارد حساب کاربری بشم و وضعیتش رو چک کنم ؟
    من میخوام ببینم طرح های بالاتر 128 هم میشه باهاش گرفت یا نه ؟ و اینکه چه طوری باید طرح بگیرم واسش ، چون چند ماهه طرحی روش نبوده .

من سطح سیگنال رو با برنامه ای که نصب شد به نام WiMAX Connection Manager نگاه کردم ، در حالی که در مودم مبین نتی که دارم ( مدل BM362W ) با وارد کردن دستور 192.168.1.1 در تب مرورگر به تنظیمات مودم دسترسی پیدا میکنم و سطح سیگنال رو میبینم .
    در این مدل usb چنین چیزی یا مشابه اون وجود نداره ؟

اگه دوستان بگن چه طرحی دارن و سرعت دانلود و آپلودشون چند هست ممنون میشم .

دوستان خواهشا اگه جواب سوالاتم رو دارید راهنمایی کنید ، مرسی

سلام
    اگه بتونید مودم رو به 3 انتن برسونید میشه گفت میتونید ارتباط مطمئنی برقرار کنید و سرعت خوبی داشته باشید
    برای وارد شدن به حساب کاربری مالک
    شما باید شناسه و رمز عبور مالک رو داشته باشید که برای وایمکس توی یه فرمی که برای تحویل مودم به مالک داده میشه هست و شما باید از خود مالک شناسه و رمز عبور رو بخواید بهتون بده چون روی خود مودم نمیزنن این رو
    طرح های بالاتر هم میشه گرفت به شرط اینکه یا نامه از شرکتی چیزی ارائه بدید یا کارت دانشجویی و نامه از دانشگاه
    توی مودم USB هم باید با دستور کد 192.168.1.1 سطح سیگنال رو نشون بده بنده این مودم رو ندارم ولی اصولا باید نشون بده

سرعت های ایرانسل قانونی هست دوست عزیز من سرعت ها رو براتون میگم خودتون دیگه تصمیم بگیرید

سرعت ها

128 == سرعت دانلود 16
    256 == سرعت دانلود 32
    512 == سرعت دانلود 64
    1 مگ == سرعت دانلود 128
    2 مگ == سرعت دانلود 256

دوستان من خطم نویز دار شده و مخابرات می گه کابل ها پوسیده اند و کابل نداریم و اگر می خوتهید هزینه کابل های خیابان را متقبل شوید تا عوض کنیم و می خواهم وای مکس بگیرم ... آیا های وب یا مبین نت یا ایرانسل ؟ و چه مودمی بگیرم بهتر هست ؟
    عزیز والا ما ها نمیتونیم بگیم شما کدوم ISP رو انتخاب کنید ولی ایرانسل اگه توی منطقتون خوب آنتن بده به نظر من خوبه و مشکلی نداره
    مودم هم میتونید WIXFMM -130 بگیرید

دوستان ایرانسل مودم متفرقه ساپورت می کنه ؟
    این مودم ها رو ساپورت میکنه

دوستان سرویس 512 یا 1 و 2 مگابایت بدون نامه میده ؟ من الان 3 ساله 2 مگابایت adsl دارم ولی بدلیل نویز در خط مشکل ساز شده آیا ایرانسل خوبه ؟ نسبت به adsl مودم یو اس بی بهتره یا وای فای ؟ یا فرق نداره ؟ و دیگه دانشگاه نیستم نامه بگیرم سرعت بالا بدون نامه میده /
    خیر بدون نامه این سرویس ها رو نمیدن
    از 128 به بالا باید نامه ارائه بدید

مودم وای فای خب مسلما بهتره
    Last edited by iCe m@n; 23-04-2014 at 23:59.

7. 4 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان سرعتش چطوره ؟ من قبلآ adsl داشتم سرعت 2 مگابایت دانلود 700 بود ..
    چه خوب بوده! خوش به حالتون!

واسه من 2 مگابیتش، در حدود 250 تا 300 کیلوبایت بود!

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان من 2 روز سرم شلوغ بود وقت نکردم بیام انجمن دعوا کردن نداره که ما همه اینجا با هم دوست هستیم سر 2 تا سوال خوب نیست بخوایم با هم بد حرف بزنیم
    الان تک تک جواب سوال هاتون رو میدم
    من فکر کردم دوستان دیگه توی این 2 روز پاسخگو بودن که اومدم دیدم متاسفانه کسی پاسخگو نبوده
    لطف می کنید جواب سوال منم بدید:

کسی نمی دونه آخرین آپدیت 130، فیرمورش چنده؟!
    من دوبار برای آپدیتش تلاش کردم، نمی دونم شد، نشده... (تو ویندوز 8.1 یه جوریه، انگار کار نمی کنه نرم افزار آپدیت کردنش!)

ممنون

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

لطف می کنید جواب سوال منم بدید:

کسی نمی دونه آخرین آپدیت 130، فیرمورش چنده؟!
    من دوبار برای آپدیتش تلاش کردم، نمی دونم شد، نشده... (تو ویندوز 8.1 یه جوریه، انگار کار نمی کنه نرم افزار آپدیت کردنش!)

ممنون

ورژنش تا جایی که اطلاع دارم V.1.1.4 هست
    و شما زمانی که فریمور رو دانلود میکنید یه راهنما هم به صورت PDF داخل فایل دانلودی هست که کامل توضیح داده که به چه صورت باید آپدیت رو انجام بدید

حالا باز اگه شما فکر میکنی خودت نمیتونی انجام بدی
    میتونی مودم رو ببری بدی یکی از نمایندگی های ایرانسل (همون دفاتر خدماتی ایرانسل) بگی برات فریمور رو آپدیت کنن حدودا هم فکر میکنم 5000 تومان هزینه بگیرن این کار رو براتون انجام میدن

11. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ورژنش تا جایی که اطلاع دارم V.1.1.4 هست
    و شما زمانی که فریمور رو دانلود میکنید یه راهنما هم به صورت PDF داخل فایل دانلودی هست که کامل توضیح داده که به چه صورت باید آپدیت رو انجام بدید

حالا باز اگه شما فکر میکنی خودت نمیتونی انجام بدی
    میتونی مودم رو ببری بدی یکی از نمایندگی های ایرانسل (همون دفاتر خدماتی ایرانسل) بگی برات فریمور رو آپدیت کنن حدودا هم فکر میکنم 5000 تومان هزینه بگیرن این کار رو براتون انجام میدن
    چه عجیب!
    مال من ورژنش اینه:
    v2.10.14.1

من طبق پی دی اف عمل کردم
    ولی گفتم تو ویندوز 8.1 نمی شه

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان بنده اشنا دارم برای دریافت سرعت بالای 128 اما مدرک باید چه جوری باشه دست نوشت باشه چه جوری باشه؟کجا بفرستیم مدرک رو؟مرسی
    خسته شدیم از این وضعیت فیبر نوری میدن تو خارج این کار ها رو نمیکنن :/
    Last edited by apple021; 24-04-2014 at 15:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •