تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1088 از 1126 اولاول ... 88588988103810781084108510861087108810891090109110921098 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,871 به 10,880 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام
    این استاد مدارهای الکتریکی 0.23 به ما نداد قبول شیم . چیکار کنیم حالا ؟ راهکاری ، پیشنهادی چیزی ندارید ؟ هرچقدر زنگ میزنم گوشی رو هم برنمیداره
    اوه اوه نگران شدم! منم از تشریحی فقط 0.58 صدم میخوام برای قبولی. یعنی کلا تشریحی هیچی نداده؟ فعلا اعتراض بده بعد برو دانشگاه پرسوجو کن ببین کی میاد دانشگاه. باید یه جوری پیداش کنی رو در رو بشی باهاش بگی بابا این اصلا به رشته من ربطی نداره آخه! شماره هم حتما شماره آشنا هارو فقط برمیداره.

من موندم طبق تقویم امروز آخرین فرصت ثبت تشریحی ها هست چرا اینا نزدن ماله مارو. هنوز 2 تاش مونده. مدار و شی گرایی.
    Last edited by hosseincode2008; 27-01-2015 at 15:29.

2. این کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

دوستان امروز خواستم انتخاب واحد کنم که زد زمان ثبت نام گذشته است.حذف و اضافه کی ـه که اون موقع واحد بردارم؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام
    منم یادم رفته انتخاب واحد کنم ،خیلی مسخره ـس دیروز ساعت 2:30 برای باز شد تا 12 شب!
    شهریه ثابت رو هم دادم
    الان چه میشه کرد؟ از توی گلستان چجوری میشه مرخصی گرفت؟

دوستان امروز خواستم انتخاب واحد کنم که زد زمان ثبت نام گذشته است.حذف و اضافه کی ـه که اون موقع واحد بردارم؟
    مثل اینکه 15 بهمن دوباره انتخاب واحد میشه کرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امکان انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی 94-93 دانشگاه پیام نور مجددا از تاریخ 15 بهمن امکان پذیر خواهد شد.
    در پیگیری های که سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام داد مشخص شد که دانشگاه پیام نور امکان مجدد انتخاب واحد را برای دانشجویان ورودی قدیم از 15 بهمن تا 20 فراهم خواهد کرد
    بنظر میرسد که دانشگاه پیام نور در حال آماده سازی سیستم گلستان برای ثبت نام ورودی های جدید است که از 9 بهمن آغاز و تا 14 بهمن ادامه خواهد داشت به همین علت انتخاب واحد دانشجویان از تاریخ 15 بهمن تا 20 بهمن مجدد فراهم شد
    (البته پیگیری ها در این زمینه همچنان ادامه دارد منتظر تایید از دفتر خدمات آموزشی می باشد)

---------------

دوستان اگه در مورد مرخصی چیزی میدونین بگین ، من شنیدم اگه انتخاب واحد کنیم بعد همه رو حذف اضطراری کنیم خودش مرخصی رد میشه درسته؟
    کلا بعد از انتخاب واحد چند درس رو میشه حذف اضطراری کرد؟
    Last edited by A/|\IR; 28-01-2015 at 14:40.

5. 2 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

کسی که نتونسته انتخاب واحد کنه ورودی قدیم نیست.حالا باز 15ام چک میکنم.ممنونم

حذف و اضافه در این نیمسال از 26 بهمن آغاز و تا 4 اسنفد 93 می باشد
    Last edited by hp722; 28-01-2015 at 17:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم از خدمتتون اینکه میشه اگه یه درسیو به صورت تک درس گرفتیم سریع حذفش کنیم؟

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

اوه اوه نگران شدم! منم از تشریحی فقط 0.58 صدم میخوام برای قبولی. یعنی کلا تشریحی هیچی نداده؟ فعلا اعتراض بده بعد برو دانشگاه پرسوجو کن ببین کی میاد دانشگاه. باید یه جوری پیداش کنی رو در رو بشی باهاش بگی بابا این اصلا به رشته من ربطی نداره آخه! شماره هم حتما شماره آشنا هارو فقط برمیداره.

من موندم طبق تقویم امروز آخرین فرصت ثبت تشریحی ها هست چرا اینا نزدن ماله مارو. هنوز 2 تاش مونده. مدار و شی گرایی.
    روز 30 دی ماه میان ترمها باز شد . به یکی از آشناهای خیلی نزدیکش سپردم . گفت خیالش راحت باشه ، اوکی میکنم . بعد آخر شبی اس ام اس داد گفت سیستم برای من باز نمیشده . به جون بی شخصیتش دروغ میگفته .مسئول آموزش و هر کس دیگه ای هم زنگ میزنه برنمیداره . اس ام اس ، ایمیل ، اعتراض و خلاصه هر چی بگی فرستادم انگار نه انگار . دریغ از یک جواب . خود مسئول آموزش هم ناراحت شد گفت این دیگه نمره ی زیادی نیست که نده . ولی جواب نداد که نداد .
    انشاءاله توی ترم جدید میبینمش دانشگاه . ولی اعتراض میدیم نمیذاریم این استاد از دوباره مدار رو درس بده . عوضش میکنیم .

9. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روز 30 دی ماه میان ترمها باز شد . به یکی از آشناهای خیلی نزدیکش سپردم . گفت خیالش راحت باشه ، اوکی میکنم . بعد آخر شبی اس ام اس داد گفت سیستم برای من باز نمیشده . به جون بی شخصیتش دروغ میگفته .مسئول آموزش و هر کس دیگه ای هم زنگ میزنه برنمیداره . اس ام اس ، ایمیل ، اعتراض و خلاصه هر چی بگی فرستادم انگار نه انگار . دریغ از یک جواب . خود مسئول آموزش هم ناراحت شد گفت این دیگه نمره ی زیادی نیست که نده . ولی جواب نداد که نداد .
    انشاءاله توی ترم جدید میبینمش دانشگاه . ولی اعتراض میدیم نمیذاریم این استاد از دوباره مدار رو درس بده . عوضش میکنیم .
    لعنت به اینجور استادا
    یه استاد فیزیک داشتیم همینطوری بود
    شانس اوردیم دکتر علیزاده رئیس کل مراکز پیام نور تهران استاد خودمونه بهش گفتیم پرتش کرد بیرون

پ.ن
    دوستان مشکلی داشتین در مراکز تهران یه ندا بدین این ترم هم پنجشنبه ها با دکتر علیزاده کلاس دارم

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

با عرض سلام و خسته خدمت دوستان و اساتید محترم این سوال را برای دومین بار اینجا مطرح میکنم امیدوارم این دفعه یکی راهنمایی کنه.
    لطفا بفرمایید من که رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی قبول شدم الان چه درس هایی را انتخاب واحد کنم تا اگه ترم بعد بخوام به رشته حقوق تغییر رشته بدم بیشترین تطبیق را تو واحدهام داشته باشم؟ البته به غیر از دروس عمومی که تو همه رشته ها مشترک هستند. خودم که لیست تطبیق و ارائه دروس دوتا رشته را نگاه میکنم همش چندتا درس هم نام وجود داره تازه همون درس ها هم تعداد واحدهاشون در دو رشته متفاوت هستن که قابل تطبیق نیست.
    میدونم شاید براتون زحمت بشه ولی ممنونم میشم اگه این لطف بزرگ را در حق من کنید و خودتون تک تک درس ها را که در رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی باید انتخاب واحد کنم که بتونم در رشته حقوق آنها را تطبیق بزنم را برام نام ببرید. چون خودم لیست ارائه دروس و لیست تطبیق را نگاه میکنم نتیجه قطعی برام حاصل نمیشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه griefcottage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان کسی دانشگاه پیام نور یزد هست اینجا؟؟یه سوالی دارم!

داره خودمونی میشه PNUNA.COM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پایگاه خبری دانشجویان پیام نور :: PNUNA.COM

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : اصغر ابوالحسنی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور شد / انتصاب ابوالفضل فراهانی به سمت مشاور رئیس دانشگاه در امور راهبردی محوله

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : محمد علی سرلک سرپرست جدید دانشگاه پیام نور ، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور را تغییر داد.

پیش از این محمدعلی کریمی مسئولیت معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور را برعهده داشت که بر اساس خبر درج شده در خروجی سایت سازمان مرکزی پیام نور ، محمدعلی سرلک ، اصغر ابوالحسنی هستیانی را به سمت معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور منصوب کرده است.

ابوالحسنی دارای مدرک دکترا اقتصاد و عضو هیئت علمی پیام نور است که تازگی به مرتبه دانشیاری ارتقا پیدا کرده است.

پیش از این نیز ابولحسنی در زمان ریاست علی احمدی ، مسئولیت معاون آموزشی و در زمان ریاست سیدمحمد حسینی ، معاون مالی و اداری دانشگاه پیام نور را نیز برعهده داشته است.

محمدعلی سرلک نیز ابوالفضل فراهانی سرپرست قبلی دانشگاه پیام نور را به سمت مشاور رئیس دانشگاه در امور راهبردی محوله منصوب کرده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •