به هیچ عنوان واسه النود تاقچه نذار من گذاشتم سر یک هفته نشده پشیمون شدم.قناس میشه چون خیلی بالا قرار میگیره.
به هیچ عنوان واسه النود تاقچه نذار من گذاشتم سر یک هفته نشده پشیمون شدم.قناس میشه چون خیلی بالا قرار میگیره.
روی صدا چی تاثیری داره ؟؟![]()
تایپ ار و تایپ ایکس تو کوبش و ویبره خیلی با هم فرق دارن تایپ ایکس جفتشو داره بعضیا میگن با دقته من که دقتی توش ندیدم شاید باکسش مشکل داشته ولی قطعا 1243 تایپ ار راضیت میکنه توی باکس خوب حرف نداره کلا من تایپ ار به ایکس ترجیح میدم...
کیکر از نظر دقت از اینا بالا تره بیس و ویبره خوبی داره ساب هنرمندیه و با ارزش 15 اینچش از 12 تایپ ار دقیق تره اینم بگم تن صداش یه جوریه انگار بیسو میکشه در کل عالیه
کامپ خوب اگه خوب درایو بشه شاید شاید در نهایت به اندازه یه باند بیضی بیس بزنه البته نیازی هم نیس .... کارش بیس زدن نیس
تو ال 90 زیر اون موکت عقب خیلی راحت یه تخته ام دی اف 16 میل جا میشه همون کافیه چون باعث میشه باند سفت بشه و ....
با اقا حمید هماهنگ کن یه جی وی سی 8004 بگیر فکر کنم 320 ت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و عرض ادب خدمت دوستان مهربانم.
برند آلپاین گفتم تایپهای R و X هر دو وات بالا میطلبن برای کامل درایو شدن.درسته خودش گفته 1000 ولی بحث این هست که آمپ شما روی ولتاژ 14.4 اون توان رو میده. در صورتی که 100% افت ولتاژ تو مدار داری لذا توان خروجی و به قولی دریافتی ساب کاهش پیدا میکنه.برای همین هم هست که همیشه توصیه میشه که آمپلیفایرمون رو قویتر از درایورمون انتخاب کنیم.
نکته بعید خود برند آلپاین هست که باید 1500-600 بهش بدی تازه قولنجش شکسته میشه.
دوستان قدیم یادشون بخیر. تا 3000 وات به کیکر L715 ورودی دادن آخ نگفت.
همین R15 فیلمش رو دیدم که 2000 وات بهش ورودی داده بود. اکسکرشن میزد که آدم حال میومد.
منم با لنگردو جان موافقم. 8019 بگیر صداش بهتره.
تو پایونیر هم هرچی سری میره بالا آپشنها اضافه میشن. کیفیت صدا خیلی متفاوت نیست. البته سری 8 و 9 قدیم چرا.
من ندیدم ولی کلا اینفی میگن فیکش زیاده.مثل فوکال.
بابا ماشاءالله همه مهندس الکترونیک هستند اینجا.موفق و موءید باشید همگی.
برند نیاز نیست مچ بشه. قطعات باید با هم مچ بشن دوست گلم.
به به .چشمم روشن. چه کسی این p30فروش رو راه داده اینجا.
مزاح کردم. چطوری امیر حسین.خوبی ؟خوشی؟کجائی؟درسها تموم شد؟از اصفهون چه خبر؟خوش میگذره؟
بله دوستان امیر جان خوب فرمودن.
مثلا قبلا ای میل میزدیم به تکنیکال ثاپورت فوکال، می گفتیم آقا K2Power یا PolyGlass رو با چی ببندیم؟می گفت با هلیکس.
الان اغلب فوکالها رو دارن با ماسکونی میبدند.فوکال فرانسوی با هلیکس آلمانی و یا ماسکونی ایتالیا.
این مچ شدن خیلی مهمه.فقط تجربه میخواد و کمی هم پول.
امیر خان ارادت داریما.
هر دو خوبن.از نظر طراحی خیلی متفاوت نیستن.اتفاقا سری 2005 به بالا رابرهاشون یکیه. ولی R ش اونم سایز 15 ش. نگو که دلم کبابه.
به خاطر Xmax بالائی که میزنه،فراکنسهای پائین رو عالی اجرا میکنه.
سری X 10 اینچش خیلی خوبه. عالیه برای SQ
کامپوننت اصلا وظیفه اش تو سیستم صوتی خودرو BASS سنگین نیست. البته ساند به مدل داشت که قوی بود. یا همین کامپ زیرو pp گلیدن.150 وات رو 3 اهم هست. من تصور میکنم درهای ماشین کنیده بشن.
ولی کسانی که از کامپوننتها تو سیستم صوتی خود استفاده میکنن در درجه اول کیفیت و تفکی صدا و اخذ جزعیات موزیک هستند.
ساب ووفر همونطور که از نامش مشخصه وظیفه تکمیل رنج فرکانسی کمتر از 80 رو به عهده داره که هیچ اسپیکری این وظیفه رو نداره و کمتر اسپیکری هم هست که بتونه خوب این کار رو انجام بده.
کیکر CVX اونم 15 اینچش رو باز من باهاش خاطره دارم. یه ساب کیفیتی ،دقیق و پرقدرت هست.من صداش رو از X بیشتر می پسندم.
احسنت احسنت. استفاده کردیم استاد.![]()
420 تومن.![]()
سلام دوستان
این پخش فابریکی پارس سال...این مدلی که هم فلش میخوره و هم AUX و هم رم میخوره (شکلش با اون فابریک پرایدی که رم میخوره کلا فرق داره).این آکش چنده؟!
من یه دونه آکشو دارم تو جعبس.ماشینو خریدم تو صندوق تو جعبش بود میخوام ببینم مظنه چنده که بفروشم اگ بشه 2 تا اسپیکر بگیرم
اینطوری قیمت رو اروم اروم بگید بهتره یهو می گفتین سکته رو زده بودم
خوب دوستان پس با این اوصاف ساب رو می گیرم ولی یه سوال توی مسافرت کسی اصلا باکس می زاره یا خسته کننده می شه ؟؟به خاطر این می گم که بین دو ساب 12 اینچ و 10 اینچیکی رو انتخاب کنم 10 به خاطر حجم کوچک تر باکس و استفاده در مسافرت!!
آمپرو هم زیر 300 تومن پیشنهاد بدین![]()
بچه ها این فکر کنم جا افتاد!
البته اینم بگم که واسه استیج جلو میخوام غقب هم 1073 هست.
Last edited by Persian_Gun's; 10-06-2013 at 00:05.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)