مهران خان زیاد به نوشته های دیجی کالا اعتماد نکنید و خودتون از سایت رسمی چک کنین.چند مورد پیش اومده که مشخصات اشتباه نوشته بود.
مهران خان زیاد به نوشته های دیجی کالا اعتماد نکنید و خودتون از سایت رسمی چک کنین.چند مورد پیش اومده که مشخصات اشتباه نوشته بود.
خواهش می کنم برای حرفهاتون دلیل و مدرک بیارین
این مقایسه Dpreview.com
و این هم مقایسه DXOMark
در اینکه کیفیت D3100 بالاتره اصلا شک نکنین.
سلام. قصد خرید یه دوربین واسه کارهای آزمایشگاهی داشتم. سرعت عکاسی واسم خیلی مهم هستش. یعنی کاری که می خوایم باهاش انجام بدیم عکاسی و فیلم برداری از اشیاء متحرک هستش به فرض مثال برخورد گلوله به یه سطح یا کارهای شبیه این. از بابت بودجه هم هیچ مشکلی ندارم. کسی هست تو این زمینه بتونه منو راهنمایی بکنه؟ ممنون می شم :-)
بله در مورد D3100 و 1100D بدون شک D3100 بهتره اما فکر میکنم در مورد 600D و D5100 برتری با 600D باشه
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------
600D کنن
که میشه 1 تومن
با تشكر از شما ولي بنده نمونه عكسهاي اين 2 دوربين رو شخصا در حالتهاي مختلف مقايسه كردم و نتيجه تجربيات خودم رو گفتم. در رويوها برتري با d3100 هست ولي چون خودم گول همين رويوها رو خوردم و يك خريد اشتباه كردم سعي ميكنم با تجربيات و مشاهدات خودم تصميم بگيرم.
samsung ST6500 یا canon IXUS 310 HS و sony dsc wx30
هر دو 300000 تومن.بدجور توش موندم
Last edited by JING3LKHAN; 10-10-2011 at 15:33.
D5100 سنسور بسیار خوبی داره و خرجی اون با D7000 عملا یکیه. ولی 600D هم فیلم برداری بهتری داره ...
---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
این دو سایتی که من گفتم واقعا معتبر هستن و همه به نتایجشون استناد می کنن. شاید شما گیر یه سایت غیر معتبر افتادین ...
متاسفانه برای این کار شما دوربین ارزان قیمتی وجود نداره. حداقل برای کیفیت تصویر بالا.
میتونید از دوربین های casio استفاده کنید که تا 1000 تصویر در ثانیه با رزولوشن 224 در 64 میتونه فیلم بگیره ولی کیفیت تصویر خیلی پایینی داره که نمونه هاش رو میتونید تو اینترنت پیدا کنید.
برای کارهای حرفه ای از دوربین هایی استفاده میشه که قیمتش معمولا بیشتر از 50 میلیون تومان است!
مثلا دوربین Phantom HD GOLD میتونه با سرعت 1000 تصویر بر ثانیه با رزولوشن 1920 در 1080 فیلم بگیره که قیمتش 118000$ یا حدود 120 میلیون تومان است!
سلام-- کدام دوربین بهتر است --کیفیت عکس عالی وتصویری برداری مطلوب--
canon:sx 130 is
یا
sony:w570
با SX130 کار کردم ولی سونی رو ندیدم.
SX130 کیفیت عکس خیلی خوب و تنظیمات دستی کاملی داره. در کل نسبت به قیمتش خیلی خوبه. فلاش خوبی هم داره.
ولی حجم فیلمهاش زیاده و همینطور مصرف باطریش خیلی بالاست ...
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
الان خیلی ها Fuji Hs10 دارن که تا 1000 فریم در ثانیه فیلم می گیره. ولی همونطوری که دوست عزیزمون هم گفتن کیفیت بالایی نداره. به نظر من از یه نفر HS10 رو قرض بگیرین و ببینین به دردتون می خوره یا نه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)