سلام خدمت دوستان زحمتکش انجمن
متاسفانه دستگاه psp من با باطری روشن نمیشه
و فقط با شارژر می تونم روشنش کنم
تو قسمت Battery Information هم که می رم Power Source دستگاه External هستش
ورژن دستگاه هم 5.03هست
کسی می تونه کمک کنه چیکار باید بکنم...؟
سلام خدمت دوستان زحمتکش انجمن
متاسفانه دستگاه psp من با باطری روشن نمیشه
و فقط با شارژر می تونم روشنش کنم
تو قسمت Battery Information هم که می رم Power Source دستگاه External هستش
ورژن دستگاه هم 5.03هست
کسی می تونه کمک کنه چیکار باید بکنم...؟
سلام
با استفاده از تلویزیون و چیز هایی که پرتابی هستند بکشش
اگه سیو قدیمی داری از اونجا شروع کن .
حتما بازی رو تموم کن خیلی زیباست .
بازی دو عدد پایان دارد .
نمیدونم این همونه که آقا علی گذاشته یا نه ولی برو اینجا؛بعد میتونی تو هم بازیا رو اجرا کنی:دوستان يك خبر مهم
فردي به نام mc707 يك patcher ارائه كرده كه قادر به اجراي بسياري از بازيهاي جديد(تقريبا 90 درصد) بر روي فريمورهاي 5.03 mhu- Gen - m33مي باشد. در فروم هاي خارجي اين موضوع تاييد شده است. لطفا مديران و فعالان در اين رابطه تحقيق بيشتري نمايند و بچه ها رو با خبر كنند. بچه هايي كه psp 3000 دارند ديگه غصه نخورن!!!
(كافيه كه دو كلمه mc707 و patcher رو توي گوگل سرچ كنيد)
اجرار بازی های جدید psp که به فریمور 5.55 یا 6.00 احتیاج دارند بر روی فریمور های 5.50gen-b ;5.03MHU;5.00m33 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باتری شما به ملکوت اعلا پیوسته باید یه باتری نو بخرید
همون طور که qwert عزیز گفت این چیز جدیدی نیست اقاchoory تو همون تاپیکی که qwert معرفی کرده به طور کامل فارسی توضیح داده
با سلام من می خوام یه PSP بخرم لطفا راهنمایی کنید کدوم مدلشو بخرم که راحت هک بشه و بازیهای جدید هم روش اجرا بشه ؟
پست اول حتمآ خوانده شود
برای اجرای بازیهای جدید باید ورژن 5.5gen داشته باشی می خوام بدونم جدیدترین مدل PSP که به این ورژن آپدیت بشه کدوم نوعشه ؟
تمامی مدل های فت (1000 ) و مدل های قدیمی اسلیم (2000 البته بعضی از انها) قابلیت نصب 5.5gen رو دارند قیمت این دو مدل اگه نوش گیر بیاد 80 تا 100 هزار تومن از مدل هایی که قابلیت کپی خور دائم ندارند گرونتر هست
( البته بعضی از یازی های جدید هم رو مدل های جدید (2000 های جدید و تمامی 3000 ها) می ایند)
این عکس نشون میده که کدوم یک از بازی های جدید روی کدوم یک از فریم ور ها میاد
![]()
Last edited by wonderful; 07-10-2009 at 17:40.
ورژن 5.03 که همش non
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)