تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1088 از 1667 اولاول ... 88588988103810781084108510861087108810891090109110921098113811881588 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,871 به 10,880 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

سلام.من بازي dirt 2 رو اجرا مي كنم اما وقتي از يه مسابقه بر ميگردم بازي هنگ ميكنه.مشكلش چيه؟
    درايور گرافيك و.. هم آپديت هست.

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام به همه
    من عاشق بازیهای مانند call of duty هستم از اونجایی که الان سیستمم قدیمی هست فقط نسخه مربوط به جنگ جهانی دوم رو بازی کردم و در حال حاضر در حال تیهه یک سیستم چهارهسته ای هستم
    میخوام جنگ عراقش رو بخرم و همون رو بازی کنم بازیهایی از این دست مثل بتلفیلد و کانتر استریک و... رو خیلی دوس دارم همچنین need for speed ولی در کل زیاد وقت برای بازی نمیزارم همین که بتونم این چهارتا رو اجرا کنم کافیهو ورژن های بعدیش که ارائه میشه
    حالا یه سئوال
    آیا تمام بازیهای بالا در ویندوز 7 اجرا میشوند ؟ توی شبکه نمیخوام بازی کنم همون ویندوز 7 چون مجیط کاریم اونجاست
    سیستم مورد نظر من اینه ببینید با این سیتسم به مشکل نمیخورم در کل نظرتون برای اجرای بازهای بالا چیه که به مشکل نخورم
    مرسی
    cpu 940 amd phenumII
    VGA 4670 512mb / or 1 gig معلوم نیست یک گیگ بگیرم یا 512 چون باید کراس کنم
    رم 2 گیگ DDR3 buss 1333
    مرسی متشکرم
    دوست عزیز من دقیقا همین سیستم رو دارم با رم 4 گیگ DDR3 ولی چون مانیتورم 22700 سامسونگه کارتم (4670 یک گیگ) جوابگوی او کیفیت بالا نیست چند تا پیشنهاد میکنم
    1- 4890 بخر که خیلی اینده نگرانه تره
    2- پاورت حداقل 585 باشه که بعدا برا ارتقا دوباره کاری نکنی
    3- بجا 945 میتونی 955 یا 965 بگیری که 955 حدود 15 تومان قیمتش گرونتره ولی 965 رو نمیدونم
    البته با همین سیستمم بازی ها راحت اجرا میشه جون 945 خیلی عالیه
    من که فتوشاپم کار میکنم خیلی خیلی راضیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    من برای بازی dark sector پچ و 1 ترینر خوب و قوی می خام چون ماله خودم منو از گیم میندازه بیرون

پروفشنال MAHDIAGENT47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.من بازي dirt 2 رو اجرا مي كنم اما وقتي از يه مسابقه بر ميگردم بازي هنگ ميكنه.مشكلش چيه؟
    درايور گرافيك و.. هم آپديت هست.
    تو بازي مشكلي نداري افت فريمي چيزي

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

تو بازي مشكلي نداري افت فريمي چيزي
    نه هيچي.بعد از اولين مسابقه كه ميخواد بياد ت. منو ها هنگ ميكنه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوست عزیز من دقیقا همین سیستم رو دارم با رم 4 گیگ DDR3 ولی چون مانیتورم 22700 سامسونگه کارتم (4670 یک گیگ) جوابگوی او کیفیت بالا نیست چند تا پیشنهاد میکنم
    1- 4890 بخر که خیلی اینده نگرانه تره
    2- پاورت حداقل 585 باشه که بعدا برا ارتقا دوباره کاری نکنی
    3- بجا 945 میتونی 955 یا 965 بگیری که 955 حدود 15 تومان قیمتش گرونتره ولی 965 رو نمیدونم
    البته با همین سیستمم بازی ها راحت اجرا میشه جون 945 خیلی عالیه
    من که فتوشاپم کار میکنم خیلی خیلی راضیم

سلام
    اتفاقا منم میخوام 2 گیگ بعدا بندازم روش چه حسن تصادفی
    آقا حالا که فتوشاپ کارمیکنی خیلی کمکم کردی
    چون اگه امضامو نگاه کنی میبینی که منم سیستم رو برای گرافیک میخوام ولی گاهی اوقات بدم نمیاد بازی کنم البته با این سیستم فعلی که کانتر فقط بازی میکنم و call of duty نسخه دو و نید فور اسپید با کیفیت پایین کارتم 128 هست
    واسه همین تصمیم گرفتم سیستممو عوض کنم تا هم بتونم یه خورده با فتوشاپ4 کل کل کنمو هم یه خورده از بازیهای جدید لذت ببریم چون سرعت اجرای فتوشاپ 4 خیلی کمه و کنده برای سیستم شما چه طوریه ؟؟ همین طوره یا سرعتش بیشتر شده ؟ برای من الان فتوشاپ 3 خیلی خوب اجرا میشه و محیطش بهتر و دلنشین تر شده ولی اینترفیس فتوشاپ 4 خیلیبهتره و همونطور که میدونی 3D هم بهش اضافه شده که من باید حتما باهاش کار کنم واسه همین یه تست ازش بگیر ببین چقدر سرعت داره !! کمبورد سرعت داره یا نه ؟؟
    بودجه ام برای خرید این سیستم خیلی کمه و روی این حساب خیلی دارم با حساسیت سیستم جمع میکنم
    ولی با توجه به قیمت قطعاتی که گفتی من ناچارا باز هم باید همون سیستمی که گفتم رو جمع کنم چون محدودیت بودجه دارم فقط یه لطفی بکن هم رده قطعات بالا چندتا قطعه معرفی کن مثلا 4890 بالای 250 تومن قیمت داره نمیتونم و همچنین پاوری که معرفی کردی خیلی قیمت بالاست نمیتونم اینقدر بپردازم فقط تا همون حدی که بودجه گذاشتم برای پاور 30 تومن بیشتر هزینه نمیکنم فقط کارت گرافیکه که تا 100 میتونم هزینه کنم یکی از دوستام که توی هلند هست و رشته سخت افزار میخونه بهم گفت 4670 بگیر یه عمر راحتی منم روی حساب اون گفتم حالا به نظرت چیکار کنیم ؟
    cpu رو میتونم افزایش بدم تا ده تومنش مشکلی نیست جهنم ما این همه افتادیم ده تومن هم ضرر بلک ادیشن میخریم
    برای ماه دیگه هم میخوام 2 گیگ دیگه اضافه کنم چطوره ؟؟

چون اساس انتخاب قطعات این سیستم بر اساس بنچمارکهای سایتهای سخت افزاری بوده واسه همین تجربه کار با این سیستم رو نداشتم اگه نتیجه تستهای خودتو بزاری ممنون میشم چون تو همین سیستم رو خریدی و داری ازش استفاده میکنی
    پس لطف کن این تست ها رو مردونه بگیر که من بدونم پولی که میدم به دور ریخته نمیشه
    تست ها ( سرعت لود انتخاب براش های سایز بزرگ در فتوشاپ ( چقدر زمان میبره یک براش سایز 2000 رو انتخاب کنی و ازش استفاده کنی ؟؟ من 2000 تا فونت لاتین و فارسی دارم چقدر طول میکشه که از لیست فونتها پیش نمایش فونتها رو ببینیم ؟ یک فایل داریم به اندازه کاغذ A3 به همراه 50 تا لایه چقدر طول میکشه import کنه ؟)

سرعت رندر در ساخت یک فایل ویدئویی ( چقدر طول میکشه که بیست دقیقه کلیپ که با فلش و یا هر نرم افزار ادیتور دیگه ساختی رو اکسپورت کنی فقط خروجی گرفتنش مهمه ببین چقدر طول میکشه مثلا یه ویدئو میتونی کنورت کنی که 20 دقیقه باشه ؟/) میخوام فرقشو با این سیستمی که دارم بفهمم !!

سرعت اجرای بازیها ( بازیهای call of duty . need for speed , batelfild , counter ( رو با چه میزان از جزییات میبینی medium یا high یا low ???
    و یه چیز دیگه این کارت گرافیک تا چندسال دیگه رو ساپورت میکنه ؟؟ کراس فایر هم میشه ؟؟ یا نمیشه ؟؟ چون دوستان میگن که نیمشه ولی خود کارت گرافیک توی سایت AMD نوشته که میشه من کلی زیر و روش کردم
    ولی دوستان میگویند که نمیشه
    میخوام بدونم این سیستمی که داری چقدر از نیازهاتو برآورده میکنه چون دقیقا من میخوام همین تست ها رو روز اول بگیرم دیگه دچار دردسر نشم هرچند که خودم روز اول این تستها رو میگیرم ولی اگه محبت کنی و این تستها رو بگیری من یه دنیا ازت سپاسگذار میشم . ( خودمم روز اول میگیرم ولی خوب اون موقع دیگه فطعات رو خریدم امکان تعویضش نیست ))

قطعاتی که میخوام بگیرم
    کیس = معمولی زیر $20 تومن
    پاور =$ 30 گرین
    مینبورد = c45
    cpu =945 amd
    hard = 500
    ram 2GB DDR3
    VGA =4670 ATI 512
    دارم monitor = c1931 samsong
    Sound= Creative دارم

نتیجه اون تست هایی رو که گفتم میتونی هم اینجا و هم میتونی توی تاپیک خودم بزنی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مرسی مرسی مرسی
    راستی DirectX11 که کارتهای جدید ساپورت میکنن خیلی برای بازیها مهمه ؟؟ ممکنه 4670 رو برای سال بعد کنار بزارن و دیگه هیچ وقت نشه بازی کرد ؟؟ یعنی دیگه این کارتها 4670 قدیمی محصوب میشن ؟؟ من کلا استفاده ام فقط گرافیک و بازیه و وبگردی پس یه حالی بده ببین چیکار میکنی

داره خودمونی میشه H&H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران-ستارخان

پيش فرض

بازی3 fallout ورژن1.0.0.12 رو نصب کردم وقتی میرم توبازی هنوز صفحه اول نیومده ارور میده میپره بیرون. از نظر سیستم هم مشکلی ندارم.کمک کنید
    Last edited by H&H; 18-12-2009 at 17:06.

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خب مشخصات سيستم و Dx و درايور كارت گرافيكت بروزه ؟

9. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل با بازی far cry 2 دارم اونم اینه که این بازیو رو ultra high نمیتونم بازی کنم، با اینکه افت فرم ندارم و fps حدود 40 هست ولی بازم بازی تیک میزنه، درایوره کارت گرافیکم وزژن 9.11 هستش و hotfix ati رو هم نصب کردم ولی بازم درست نشد. مشخصات سیستمم اینه:
    cpu: amd phenum II x4 810 2.6 4mb
    graphic: ati radeon 4890 1gb ddr5
    ram: 4 gig ddr3 bus 1333
    win 7 64 bit ultimate
    کسی میتونه کمکم کنه؟

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل با بازی far cry 2 دارم اونم اینه که این بازیو رو ultra high نمیتونم بازی کنم، با اینکه افت فرم ندارم و fps حدود 40 هست ولی بازم بازی تیک میزنه، درایوره کارت گرافیکم وزژن 9.11 هستش و hotfix ati رو هم نصب کردم ولی بازم درست نشد. مشخصات سیستمم اینه:
    cpu: amd phenum II x4 810 2.6 4mb
    graphic: ati radeon 4890 1gb ddr5
    ram: 4 gig ddr3 bus 1333
    win 7 64 bit ultimate
    کسی میتونه کمکم کنه؟
    من فکر کنم مشکل از ویندوزتون هست.
    آخه منم تا چند روز پیش با یه سری از بازی ها همچین مشکلایی داشتم.

12. این کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •