حالا که همه ادمینو کارمند شرکتهای اینترنت مخابرات هستن و جمع خودمونیه منم خودمو معرفی میکنم بنده رئیس مخابرات خوزستان هستم شبانه رو هم داریم ورمیداریم واسه تست وفاداری مشترکین![]()
حالا که همه ادمینو کارمند شرکتهای اینترنت مخابرات هستن و جمع خودمونیه منم خودمو معرفی میکنم بنده رئیس مخابرات خوزستان هستم شبانه رو هم داریم ورمیداریم واسه تست وفاداری مشترکین![]()
مخلص لامپ عزیز هم هستیم
خیلی برام سخته بعد 3 سال از مخابرات برم خداوکیلی خوب بود برای من باید برم ببینم این پارس آنلاین چی میگه میصرفه برم سمتش یا نه![]()
پارس انلاین رفتی از کرده خودت پشیمون میشی سرعتش که افتضاح شده تازه شبانه هم که عنده اشغاله من چند وقت پیش واسه کسی میخواستم اکانت ست کنم پارس انلاین داشت داغونه داغون بود سرعت 512 محدود سرعت دانلودش به 80 هم نمیرسید شبانه هم که پارسال سرعتش روی 4 کیلوبایت تا 10 کیلوبایت بود با با اکانت 128 کلا کچلمون کرد پارس انلاین واسه همین با دعوا ازش اومدم بیرون
من پارس مارمالاد هستم رئيس ما كيه باهاش صحبت كنيم؟![]()
به نظر من اگه شبانه میخوای برو 256 های وب قیمتش 12هزار و خورده ای سرعتش هم 150-250کیلوبایت شبا بهت میده شبانش هم از ساعت 2-5صبح ولی اگه میخوای حجم بیشتری دانلود داشته باشی بهتره به فکر یه جای دیگه باشی
های وب
حواسم نبود پست دادم
دوستم پارس داره پینگش 8.8.8.8
تا 110 هم میاد
ای اس پی های که تا حالا امتحان کردم در شروع سال 85 پارس انلاین بعدش طلوع رایانه لقمان بعد دوباره پارس خوب شد تا چند ماهی خوب بود بعد گند زد بعد از سه ماه چند ماه تحمل کردم بعد رفتم اسیاتک اسیاتک تا اواخره برج 2 پارسال که داغون شد تا برج 4 تحملش کردم بعد اومدم مخابرات . مخابرات مشکل نداشت تا همین الان که دوستان دارن میگن مخابرات داره شبانه رو ورمیداره که کلا حالمون گرفته شد کلا یه شرکت درست تو اهواز که دنگ و فنگ در نیاره نیست . فکرم نمیکنم شرکت کار درستی تو اهواز باشه اسیاتک که تو قلب امانیه هی قطع و وصل میشه شاتل هم امتحان نکردم ولی فکر نکنم چنگی به دل بزنه های وب هم که کلا هارتو پورتش خوابید . اگه کسی اینترنت کاردرستی سراغ داشت بگه ما از این مخابرات بیام بیرون![]()
طلوع رایانه لقمان چطور بود؟سرعت شبانش؟چه سرویسی؟سرعت روزانش؟
دوست عزیز وضعیت های وب چطوره محدودیت دانلود شبانه داره یا نه ؟ سرویس شما چیه و شبانه چقد سرعت دانلود میده
3 الی 6گیگ میشه دان کرد تایم رایگان کافیه واسه شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)