تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1087 از 4105 اولاول ... 875879871037107710831084108510861087108810891090109110971137118715872087 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,861 به 10,870 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان من الان از 01 اومدم خونه (امروز اعزام بودم)
    افتادم یگان 513 (که خوشبختانه میشه هنگ 1 که میگن فرماندش بهتره !!! ) 14 نفریم تو 513 - 5 6 تا فوق لیسانسیم، بقیه لیسانس. تا شنبه بهمون مرخصی دادن ، ولی ...
    از هر یگان 6 نفر موندن برای نگهبانی تا فردا صبح . همونجا هم کچلشون کردن (با 2)
    من هم فردا صبح 24 ساعت نگهبانم (2 ساعت نگهبانی 4 ساعت استراحت و تکرار همین). باید فردا با لباس و مو 2 ساعت 6:30 پادگان باشم برای جلسه توجیحی نگهبانی و ...
    بقیه هم روزای دیگه نگهبانن تا شنبه (البته فقط تهران-کرجی ها تا شنبه نگهبانی میدن - که البته این نگهبانی ما جز نگهبانی های آخر هفته مون حساب میشه)

** حالا من از کرج چجوری برم که 6:30 تو پادگان باشم؟ اگه تا مثلاً آزادی با تاکسی برم، بقیه شو چجوری باید برم؟ اون موقع صبح BRT و مترو هستند؟ با کدوم راحتتره؟ (امروز رو با یکی از آشناهامون رفتم. ولی دیگه نمیتونم با ایشون برم !)

ولی یه چیزی. از هفته پیش فرمانده کل 01 عوض شده و یه نفر که قبلاً فرمانده تکاورا بوده اومده جاش که خود کادری ها هم مینالیدن ازش ... گفته دیگه روز برگ نداریم و ... اینم شانس منه !!! میگن دیگه مثل 01 سابق نیست :(

الانم دارم میرم اتیکت اسممو بدم چاپ کنن بدوزم به لباسم و کچل کنم :(
    دوست عزیز انشالله دوره رو با موفقیت تمام کنی . من دوره قبل بودم و دیروز ۳۰\۷ مراسم تحلیف ما بود.فرماندهی مرکز اموزشی ۰۱ که امیر فولادی بود عوض شده و جای اون رو سرهنگ امانی گرفته که فرمانده مرکز تکاوری لشکرک بوده خیلی سخت گیره . در مراسم تحلیف یک فرمانده گردان و چند فرمانده گروهان جایزه بگیر بودند سرهنگ امانی به نحوه امدن این افراد به جلوی مقام مدعو ایراد می گرفت و چند بار مجبورشون کرد تا تکرار کنند و کلا اونا رو جلوی ۱۹۰۰ سرباز واقع در میدان له کرد.
    فرمانده هنگ شما یعنی هنگ ۱ سرهنگ شاه مرادی خیلی خوبه البته فرمانده هنگ ۲ سرهنگ حسین زاده در دوره جدید در ۰۱ نیست چون جانشین فرمانده مرکز اموزشی ۰۲ شده.
    سعی کن نهست نکنی جون ممکنه برای اخر دوره نگهبان بزارن دیروز چند تا از بچه ها که نهست داشتن رو تا صبح ۱\۸ نگهبان بودن . تلو شما هفته اول اذر خواهد بود و حسابی سرده سعی کن لباس و تنقلات گرم با خودت به اندازه کافی داشته باشی در تلو هم نگهبانی دارین.

2. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

روز اول که میرم باید با لباس ارتشی و درجه و رسته خودم برم یا لباس شخصی برم ؟؟

لباس تابستونی هم میدن ؟؟
    بله با لباس کامل استتار بیایید ، آرم و علائم + درجه
    لباس استحقاقتون رو هم اونجا 1-2 ماه بعد از اومدنتون میدن

4. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام به دوستان ، اگه میشه پاسخ سوال منم بدید
    یکی از دوستان امروز چیزی گفت که به نظرم اومد اینجا بپرسم.
    آیا تک پسر خانواده ای که دیگه بچه دار نمیشن میتونن معافیت بگیره ؟!

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به دوستان ، اگه میشه پاسخ سوال منم بدید
    یکی از دوستان امروز چیزی گفت که به نظرم اومد اینجا بپرسم.
    آیا تک پسر خانواده ای که دیگه بچه دار نمیشن میتونن معافیت بگیره ؟!
    نه دوست عزیز من که نشنیدم!!!

tapa talked

7. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Re zA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    110

پيش فرض

آج منظور آجودانی اداره بهداشت هست ، یعنی شما باید به آجودانی خودتون رو معرفی کنید برای تقسیم
    بنده هم تو آجودانی اداره بهداشت هستم ، شما دوباره میای اونجا ازت اطلاعات میگیرن بعد میگن 3-4 روز دیگه بیاین برای گرفتن امریه ( مشخص میشه کجا افتادین )
    جاهایی که تقسیم میشید زیر نظر خود اداره هست شامل بیمارستانها و کلینیک ها و مراکز درمانی
    برو شکر کن
    حالا این تقسیم آجودانی با غیر آجودانی فرقی میکنه ؟؟
    احتمال اینکه دوباره شهرستان بندازن هم هست ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

متأسفانه صحت داره. مسئول نیروی انسانی ما امروز برای بچه ها سخنرانی کرد و اونا رو توجیه کرد. گفت تا 21 خرداد ماهی 2.5 روز و بعد از اون ماهی 1 روز حساب میشه. فعلاً که این طوری هست مگر ابلاغیه جدیدی بیاد که خیلی بعیده.

با سلام خدمت دوستان . من اعزامی 1 تیر 90 هستم . ان شا الله 17 روز دیگه خدمتم تمومه . (اگه به مرخصی هام گیر ندند) . من قسمت احتساب مرخصی پادگان رفتم و برام 20 روز طلب مرخصی زد که 11 روزش را رفتم و 9 روز دیگه مونده . حالا من بقیه مرخصی هام را برم ؟ نرم ؟ یکی از بچه ها که همه مرخصی هاش را رفت و دیروز(30 مهر 91) تسویه حساب کرد و رفت . از خرداد تا حالاشم ماهی 2.5 روز براش حساب کردن . حالا ما موندیم چیکار کنیم . برای من هم ماهی 2.5 روز حساب کردن . حالا به نظر شما چیکار کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

کسی از دوستان در مورد دوره کد در توپخانه اصفهان اطلاعاتی داره ؟
    کلاساش تا کی هست هر روز ؟ عصر میشه رفت بیرون راحت ؟ گوشی میشه برد؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان در برگه تقسیم من نوشته :پشتیبانی منطقه ۵ف اماد و پش-اج:مشهد
    رسته: الکترونیک ، تجهیزات مخابراتی
    قضیه اج چیه؟ یعنی دوباره تقسیم می کنند؟
    Last edited by mani6606; 23-10-2012 at 07:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    من می خوام برم چکمه هام در مغازه ها عوض کنم به نظرتون ارزش داره مارک خوب چیه و حدود قیمت

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    من می خوام برم چکمه هام در مغازه ها عوض کنم به نظرتون ارزش داره مارک خوب چیه و حدود قیمت
    پوتین نه چکمه. من عوض کردم خیلی راضیم چون اون چیزی که ارتش به من داد پدر پام رو دراورد از بس سنگین و خشک بود.این اواخر دوره اموزشی پوتین بچه هایی محل های دوختش باز شده بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •