blackfox
سلام سپیده خانم ، خوبی ، خوشی ، در سلامتی کامل به سر می بری ، هوووووووع
سلام، مرسی
شما خوب هستی؟
یک سری سوال دارم از محضرتون :
1 چرا وقتی صندلی نشین مونثه ، این تاپیک آمارش تصاعدی رشد می کنه ؟
نمی دونم واسه من که اینجوری نبوده!!!
تعداد سئوال های منو تو روز اول با سئوال های حاج مهدی مقایسه کن
2 با توجه به علاقت ( شنا ) اگه یه روز قشنگ که داری تو دریا شنا می کنی ، یهو حس کنی یه چیز لزج گوشتالو با یه عالمه مکش - ایییییییییییییشششش - ( احتمالا متوجه شدی که منظورم اختاپوسه ) داره می پیچه دور پات و می خواد بکشدت پایین ، و هیچ کس هم نیست که کمکت کنه ، چی کار می کنی ؟ حاضری سرت رو ببری زیر آب و نگاش کنی ؟
با اینکه شنام خیلی خوبه و هیچ مشکلی ندارم ولی اگه بکشنم هم حاضر نیستم پامو تو دریا بذارم
چون در هر صورت خطرناکه
ولی اگه اینجوری شد خب اول نگاهش می کنم که مطمئن شم اختاپوسه
بعد چنگش میندازم و گازش میگیرم
3 فکر کن حالا نجات پیدا کردی و تو ساحل نشستی ، نگاهت به زندگی و دریا چه تغیری می کنه ؟ نسبت به کسی که نجاتت داده چه حسی داری ؟
به این فکر می کنم که فاصله خوش بودن و بی خیالی تا مرگ چقدر کمه و سعی می کنم بیشتر از زندگیم لذت ببرم
بعید می دونم کسی حاضر بشه نجاتم بده، ولی اگه داد خب وظیفه ی انسانیش بوده حس خاصی ندارم
4 به رمال و پیشگو و از این چیزا اعتقاد داری ؟
به پیشگویی نه ولی به تله پاتی به شدت اعتقاد دارم
و برای تفریح و سرگرمی هم حاضرم پیش رمال و فالگیر برم
5حالا فکر کن یه روز یه رمال بهت بگه ، ای بی عرضه ، چرا نذاشتی اون آقا اختاپوسه بکشدت پایین !! . اون می خواست تو رو به عنوان ملکه دریاها ببره به شهر آتلانتیس و زندگی جاودانه و قدرت بی نهایت بهت بده !! ، حالا نگاهت به زندگی و دریا چه تغییری پیدا می کنه ؟ نسبت به کسی که نجاتت داده چه حسی داری ؟
نه ناراحت نمیشم
چون وقتی داری میمیری نمی تونی به این فکر کنی که قراره ملکه دریاها بشی
6 حالا که فهمیدی این آقا اختاپوسه دوستت بوده و می خواسته کمکت کنه ، اگه یه بار دیگه این اتفاق برات بیفته ( یعنی دوباره وسط شنا کردن یه چیز لزج گوشتالو با یه عالمه مکش بچسبه به پاهات - به به !! -) ، چی کار می کنی ؟ حاضری سرت رو ببری زیر آب و نگاش کنی ؟
خب از اول که نگاهش میکردم ولی ایندفعه بهش میگم تو جلو برو من پشت سرت شنا می کنم خودم میام
7 حالا فکر کن شدی ملکه دریاها و هر چیزی بخوای سریع برات مهیا میشه ، اولین چیزی که می خوای چیه ؟
این که همه نادیده های دنیا رو ببینم
8 حالا فکر کن این آقا blackfox میاد از خواب بیدارت می کنه ، چی کارش می کنی ؟
با بالش میزنم تو سرش و میگم لعنت بر آدم وقت نشناس
بهدشم دوباره میخوابم شاید خواب ببینم
9 با توجه به سوالات بالا ، به نظرت ، من از نظر روانشناسی چه جور آدمی هستم ؟
از رو سئوالا نمی تونم بگم
اما کلاً خشن و سنگ دلی
اینو از اون بلایی که سر آکوا آوردی فهمیدم
10 چرا نقش هستی شایگان رو تو محله بر داشتی ؟ اصلا چرا دیگه تو محله نمیای ؟
خب یه نقشی میخواستم که طرفدار و حاشیه زیاد داشته باشه که همینجوری هم بود
این چند روز هم درگیر عروسی دخترخاله ام بودم و نتونستم زیاد سر بزنم
امیدوارم از سوالام خسته نشده باشی
نه خیلی جالب بود مرسی![]()