تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1087 از 1298 اولاول ... 8758798710371077108310841085108610871088108910901091109711371187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,861 به 10,870 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان یه چند روزه توی بعضی ساعات بعضی سایتا رو نمیتونم باز کنم!!
    مثلا سافت 98 رو همین الان نمیتونم باز کنم جالب اینکه لینکایی که ازش دارم استارت بزنم دانلود میشن ضمنا قند شکن که وصل میکنم باز میشه!!!
    خود به خود هم مشکل حل میشه البته بیشتر مشکل وجود داره بعضی وقتا خوب میشه

یا چند روزه میرفتم سایت فروشگاهی دیجیک وقتی اون گزینه کنار محصول رو میزدم تا به سبد خرید اضافه بشه هیچ اتفاقی نمیافتاد (چند تا قسمتای دیگش هم کار نمیکرد) مرورگر رو عوض کرد بازم خوب نشد محل کارم هم تست کردم همینجوری بود (اونجا هم نت مخابراته) بعد دیگه فکر کردم مشکل از سایت خودشون هست امروز شانسی موقعی که قند شکن وصل بود تست کردم همه چیز درست بود!!!

این دو مشکل به نظرتون از چی هست؟ مخصوصا دومی که خیلی عجیبتر هست!!!!
    یعنی یه چیزایی ادم از این نت مخابرات میبینه هنگ میکنه
    Last edited by mrmmnb; 04-08-2015 at 23:00.

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

دوستان یه چند روزه توی بعضی ساعات بعضی سایتا رو نمیتونم باز کنم!!
    مثلا سافت 98 رو همین الان نمیتونم باز کنم جالب اینکه لینکایی که ازش دارم استارت بزنم دانلود میشن ضمنا قند شکن که وصل میکنم باز میشه!!!
    خود به خود هم مشکل حل میشه البته بیشتر مشکل وجود داره بعضی وقتا خوب میشه

یا چند روزه میرفتم سایت فروشگاهی دیجیک وقتی اون گزینه کنار محصول رو میزدم تا به سبد خرید اضافه بشه هیچ اتفاقی نمیافتاد (چند تا قسمتای دیگش هم کار نمیکرد) مرورگر رو عوض کرد بازم خوب نشد محل کارم هم تست کردم همینجوری بود (اونجا هم نت مخابراته) بعد دیگه فکر کردم مشکل از سایت خودشون هست امروز شانسی موقعی که قند شکن وصل بود تست کردم همه چیز درست بود!!!

این دو مشکل به نظرتون از چی هست؟ مخصوصا دومی که خیلی عجیبتر هست!!!!
    یعنی یه چیزایی ادم از این نت مخابرات میبینه هنگ میکنه
    سافت 98 را میدونم با آیپی 5.221 مشکل داره.
    در سافت 98 هم مطرح شده که مدیران پاسخ دادند که مشکلِ ISP هست.

اون مشکلتون را نمیدونم.

3. 4 کاربر از M.Sadegh.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام

منم مشکل چند تا از دوستان رو دارم. الان تقریبا هر روز یه گیگ مصرف میشه! نرم افزار محاسبه ترافیک هم نصب کردم ولی مخابرات ده برابر بیشترش رو حساب کرده! مثلاً این زده 20 مگ، مخابرات 300 مگ کم کرده!
    چه کنیم؟ زنگ بزنیم اعتراض کنیم یا جواب سربالا میدن؟ این مشکل چند روزه بوجود اومده... هرچند قبلش هم حجم خوری میکردن ولی این دفه دیگه ترکوندن.

ویندوزم 10 هست ولی خب اگه بنا به اپدیت بود دیگه الان تکمیل شده... هر روز که اپدیت نداریم! داشتیم هم نرم افزار نشون میداد...

داره خودمونی میشه zhramb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام دوستان
    من سه چهار روزه اینترنتم حسابی مشکل داره. سرعتی که از تست سرعت میگیرم اوکیه ولی حتی گوگلم وقتی میخواد باز کنه کلی میچرخه. بازی کلشم که به سختی باز میکنه. رو گوشی خواهرم که اصلا باید قندشکن وصل کنی تا وصل شه. هر چی زنگ میزنیم یه DNS استاتیک میده میگه رو اون تنظیم کنید که اون دیگه بد به بدتره. شماها این مشکلو ندارید؟ من چند وقت پیش به خاطر حجم دزدی ازشون شکایت کردم گفتم شاید به خاطر اون اینطوری کردن. اگه شمام مشکل دارید بیاید دنبال یه راه حل باشیم.

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فقط ۶۰ میلی ثانیه با 8.8.8.8

واسه چند دقیقه نتم قطع شد و بعدش اینطوری شد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

حذف شودممنون
    Last edited by مانی ک; 06-08-2015 at 15:25.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام

منم مشکل چند تا از دوستان رو دارم. الان تقریبا هر روز یه گیگ مصرف میشه! نرم افزار محاسبه ترافیک هم نصب کردم ولی مخابرات ده برابر بیشترش رو حساب کرده! مثلاً این زده 20 مگ، مخابرات 300 مگ کم کرده!
    چه کنیم؟ زنگ بزنیم اعتراض کنیم یا جواب سربالا میدن؟ این مشکل چند روزه بوجود اومده... هرچند قبلش هم حجم خوری میکردن ولی این دفه دیگه ترکوندن.

ویندوزم 10 هست ولی خب اگه بنا به اپدیت بود دیگه الان تکمیل شده... هر روز که اپدیت نداریم! داشتیم هم نرم افزار نشون میداد...
    سلام دوست عزیز
    من زیاد به کامپیوتر و اینترنت واردنیستم.
    مودمم رو بردم نشون دادم ظاهرا رمزش هک شده بوده و من خبرنداشتم.
    الان که رمز رو مدام عوض میکنم پنج روز یکبار حجم میخرم
    شما هم رمز مودمتون رو چک کنید انشالا مشکل حل بشه
    Last edited by مانی ک; 06-08-2015 at 15:24.

داره خودمونی میشه mostafa akbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

اولا مخابرات به هیچ وجه شارژ دزدی نمیکنه اینقدر هم بی در و پیکر نیست. ممکنه بعضی موارد بوده سامانه مشکل داشته تو محاسبه اشتباه کرده که اونم بعدا برگردونده.
    پس در 99 درصد موارد مشکل از خودتونه.
    دوما همه آپدیتهای خودکار روی گوشی مثل بازار گوگل پلی و رو کامپیوتر مثل آپدیت ویندوز و ... را غیرفعال کنید.
    سوما رو کامپیوترت networx و رو گوشیت callistics نصب کن و حجم مصرفی را با پنل هر چند روز یه بار چک کن.

اما مدتیه یه نرم افزار برای اتصال به مودمهایی که قابلیت wps دارند افتاده دست ملت حلال و حروم هم سرشون نمیشه براحتی وصل میشند و نت طرف را مصرف میکنند. ممکنه شما هم مورد سوء استفاده یکی از این حرومیا قرار گرفته باشی مثل اکثر مواردی که این چندماه دیدم البته این باگ و نرم افزار جدید نیست اما الان تو گوشی بچه دبستانی هم پیدا میشه.
    راهکار
    1 فریمور مودمت اگر آپدیت نیست آپدیت کن
    2 قابلیت wps را از تو تنظیمات مودم غیرفعال کن.
    3 رمزگذاری وای فای را بزار رو wpa2 mix و هرگز از آین سه تا wep wpa/tkip wpa2/tkip استفاده نکن
    4 ssid را مخفی کن.
    5مک ها را فیلتر کن
    6 پسورد مودم و وای فای را عوض کن.

موارد بالا را رعایت کنی امکان ه.ک شدن وای فای را صفر نمیکنه اما دیگه کار هرکسی نیست اونم که بلده وقت نمیزاره وای فای خونگی ه.ک کنه.
    موفق باشید
    Last edited by mostafa akbari; 06-08-2015 at 15:40.

داره خودمونی میشه mostafa akbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    من سه چهار روزه اینترنتم حسابی مشکل داره. سرعتی که از تست سرعت میگیرم اوکیه ولی حتی گوگلم وقتی میخواد باز کنه کلی میچرخه. بازی کلشم که به سختی باز میکنه. رو گوشی خواهرم که اصلا باید قندشکن وصل کنی تا وصل شه. هر چی زنگ میزنیم یه DNS استاتیک میده میگه رو اون تنظیم کنید که اون دیگه بد به بدتره. شماها این مشکلو ندارید؟ من چند وقت پیش به خاطر حجم دزدی ازشون شکایت کردم گفتم شاید به خاطر اون اینطوری کردن. اگه شمام مشکل دارید بیاید دنبال یه راه حل باشیم.
    پینگتون چطوره تایم اوت دارید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اولا مخابرات به هیچ وجه شارژ دزدی نمیکنه اینقدر هم بی در و پیکر نیست. ممکنه بعضی موارد بوده سامانه مشکل داشته تو محاسبه اشتباه کرده که اونم بعدا برگردونده.
    پس در 99 درصد موارد مشکل از خودتونه.
    دوما همه آپدیتهای خودکار روی گوشی مثل بازار گوگل پلی و رو کامپیوتر مثل آپدیت ویندوز و ... را غیرفعال کنید.
    سوما رو کامپیوترت networx و رو گوشیت callistics نصب کن و حجم مصرفی را با پنل هر چند روز یه بار چک کن.

اما مدتیه یه نرم افزار برای اتصال به مودمهایی که قابلیت wps دارند افتاده دست ملت حلال و حروم هم سرشون نمیشه براحتی وصل میشند و نت طرف را مصرف میکنند. ممکنه شما هم مورد سوء استفاده یکی از این حرومیا قرار گرفته باشی مثل اکثر مواردی که این چندماه دیدم البته این باگ و نرم افزار جدید نیست اما الان تو گوشی بچه دبستانی هم پیدا میشه.
    راهکار
    1 فریمور مودمت اگر آپدیت نیست آپدیت کن
    2 قابلیت wps را از تو تنظیمات مودم غیرفعال کن.
    3 رمزگذاری وای فای را بزار رو wpa2 mix و هرگز از آین سه تا wep wpa/tkip wpa2/tkip استفاده نکن
    4 ssid را مخفی کن.
    5مک ها را فیلتر کن
    6 پسورد مودم و وای فای را عوض کن.

موارد بالا را رعایت کنی امکان ه.ک شدن وای فای را صفر نمیکنه اما دیگه کار هرکسی نیست اونم که بلده وقت نمیزاره وای فای خونگی ه.ک کنه.
    موفق باشید
    آپدیت ها همه آف هست...

توی تنظیمات مودم هم چک کردم دستگاه هایی که استفاده میکنند فقط سیستم خودم هستند بنابراین کسی وصل نیست.

امیدوارم این مشکل حل بشه... سعی کردم تا حد امکان جلوی مشکلاتی که از طرف سیستمهای خودم هستند رو برطرف کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •