یعنی من الان 12000 ریختم چقدر شارژ میشه؟ ی گیگ نمیدن بهم؟ اینا که همه جا زده 12000؟
طرح دو مگ رو هم کردن 16800!
یعنی من الان 12000 ریختم چقدر شارژ میشه؟ ی گیگ نمیدن بهم؟ اینا که همه جا زده 12000؟
طرح دو مگ رو هم کردن 16800!
ببخشید اشتباه شد. همون 12 تومن درسته، البته فکر کنم مالیات بر ارزش و این چرندیات هم بهش اضافه بشه. دو مگ هم نکردن 16800، همین بود. اون قیمتی که تو سایته بدون ارزش افزوده س.
من مبین نت و صبا نت را هردو 128 یکساله دارم اینهم وضعیت هر دو که همزمان گرفته شده است البته مبین نت را اشتباها افرا نت زده است:
![]()
بچه ها من الان وایمکس ایرانسل دارم
که پینگ و سرعت و ایناش اینه
حالا به خاطر شبانه مبین نت و اینکه 130 شهرو پوشش میده ایرانسل و دادم به داداشم و یه مبین ثبت نام کردم گفتن تا ۴ روز دیگه وصل میکنیم مودم رو گفتم جیبی و رومیزی بیارن ببینم کدوم اینجا بهتره !
سرعت و ترافیک رو هم قرار شد فردا بهشون بگم
یکم از کیفیت مبین میترسم اینجا اکثرا ناراضین
کار درستی کردم از ایرانسل اومدم مبین نت ؟
میگن مودم جیبی های ایرانسل بهتر از مبینه درسته ؟ مگه جفتشون از یه جا نیستن مودماش ؟ میگن ایرانسل ۷ساعت و مبین ۳ ساعت شارژ نگه میداره آره ؟
اگه ای انسل بهتره میتونم کنسل کنم کلا
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
آقا من این ماه سرویس 2 مگ 2 گیگ خریدم سرعتش تا قبل از اینکه ترافیکم تموم شه خوب بود ولی امروز دوباره 12 تومن اینترنتی ریختم به حساب و وصل شد سایت msn را بعد از 5 دقیقه بالا میاره . سایت تست سرعت رو هم بالا نمیاره که تست بگیرم بهتون نشون بدم . مشکلش چیه؟![]()
جالب اینجاست که سایت های مبین نت در دیتاسنتر افرانت میزبانی میشن!
ساعت 2:37 بامداد اینجا تهران است شهرستان ری
سرعت دانلود 10 kb/s
اینا فدای سرم آنتن موبایلم هم قطع شده
احتمال میدم قصد جونم و کردن همه واسایل ارتباطی قطعه:eek:
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
سلام دوستان من یه مشکلی با این مبین نت پیدا کردم خواهش میکنم هرچه سریع تر راهنمایی کنید.
من حدودا یه هفته پیش سفارش یه سرویس یه ساله دادم(512) که بعد از یه روز برای نصب اومدن مودم 4 تا چراغش روشن شد و یارو 223 تومان گرفت و رفت و گفت تا 48 ساعت دیگه فعال میشی آقا یه هفته ای مارو مچل کردن تازه بعد از کلی جنجال و پیگیری دیروز فعال شد الان مشکلم اینه که صبح ها از 7 تا 4 بعد از ظهر کلا سرویسم به خاطر نویز بالا قطعه یعنی چراغ مودم هیچ کودوم روشن نمیشه و rssi , cnir هم به ترتیب 2 و -86 میمونه و عملا دسترسی ندارم تازه از 4 بعد از ظهر 2 تا چراغ و بعدش یواش یواش به 4 تا میرسه و سرعت درست میشه من زنگ زدم به پشتیبانیش گفت شما تو اون ساعت نویز دارید تو منطقتون زنگ بزن به نمایندگی بیان جمع کنن و اگر تا 30 روز بعد فعال سازی زنگ بزنی کل پولت رو میدن که منم برای این کار تماس گرفتم.حالا از شما کسی یه همچین تجربه ای داره یعنی واقعا کل پولو پس میدن یا چزی کم وکسر میکنن و هزینه جمع آوری هم میگیرن چون یارو که اومده بود برای نصب یه 10 تومنم جدا خواسته بود ودر ضمن پول مودمم پس میدن ؟چون مودم سالمه.
Last edited by amir.orc; 17-09-2012 at 06:04.
امروز صبح از ساعت 6 تا 7.59 دقیقه قطع کامل حتی چراغ مودم ثابت نمی شد![]()
هم اکنون 30 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 30 مهمان)