دوست عزیز همینطور که دوستمون گفتن این تستی که شما گذاشتین مربوط به هارد بنفش هست
در تست هم هاردتون هیچ مشکلی نداره و مشکل از جای دیگه باید باشه ...
دوست عزیز همینطور که دوستمون گفتن این تستی که شما گذاشتین مربوط به هارد بنفش هست
در تست هم هاردتون هیچ مشکلی نداره و مشکل از جای دیگه باید باشه ...
در قسمت بالا و سمت چپ نوشته WD40PURX . این مدل نامبر یعنی هارد دیسک چهارترابایت از سری Purple . میتونید دیتاشیت زیر رو دانلود و مطالعه کنید که برای هارد دیسکهای سری Purple هست (با فـیـلـتـرشکن دانلود کنید) .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکانش هست یه عکس از لیبل روی هارد دیسک اینجا بذارید ؟ چون اگر واقعاً لیبل سبز رنگ باشه و Green نوشته شده باشه پس تقلب صورت گرفته . چون مدل نامبر چیز دیگه ای هست که با نوشته های روی لیبل هماهنگ نیست .
SMART status این هارد دیسک OK هست ولی کافی نیست . شما باید عملکرد هارد دیسک رو هم در نظر بگیرید . پیشنهاد میکنم مواردی که گفتم رو انجام بدید .
سلام اقا من الان هارد رو چك كردم كاملا سبز هست و روش نوشته wd green مدلش هم wd40ezrx نوشته رو كيسش .
تست hd tune که قرار دادین مربوط به هارد بنفش هست که من در بالا عکسش رو گذاشتم
اگه این تستی که قرار دادین واقعا از هارد خودتونه به احتمال بسیار زیاد هاردتون تقلبی هست![]()
با سلام .
اول مطمئن بشید که از منوی پایین آمدنی برنامه HD Tune (قسمت بالا و سمت چپ) هارد دیسک مورد نظر رو درست انتخاب کرده باشید . اگر واقعاً عکسی که گذاشتید مربوط به همین هارد دیسک هست ، همانطوریکه EhsanCPU هم در پست بالا فرمودند این هارد دیسک تقلبی باید باشه . چون هیچ دلیلی وجود نداره مدل نامبری که روی لیبل هارد دیسک نوشته شده با مدل نامبری که در HD Tune دیده میشه متفاوت باشه . این موارد اخیراً زیاد دیده میشه و اکثراً هم گارانتی معتبری ندارند . گارانتی این هارد دیسک چی هست ؟
گارانتیش اتصال اسبا هستش دارم میبرم پس بدم . اره درست انتخاب کردم یه هارد 4tb بیشتر ندارم و یه هارد WD هم بیشتر ندارم . حواستون باشه با این گارانتی خرید نکنید پس . ممنون از اطلاعاتتون![]()
Last edited by abc2; 04-02-2017 at 12:44.
باید گارانتی های معتبری مثل سازگار ، ویستا ، آواژنگ ، الماس ایران انتخاب کنید .
بله رفتم هارد رو پس دادم یکی دیگه گرفتم ایندفعه همه چی رو چک کردم کاملا درست و سالم بود ممنون از شما .
سلام
اساتید محترم هارد من seagate دو ترا هست که اسم فایلاش به صورت خرچنگ قورباغه نوشته میشه و فایلا باز نمیشه و پیام ارور میده اطلاعاتشم بد جور لازم دارم چک کردم raw نشده راهی هست اطلاعاتمو برگردونم ؟ ممنون کمک کنین
این
مشکل یا میتونه از ویروس باشه یا خرابی فایل سیستم ابتدا یک چک دیسک بکنید هارد رو و اسکن ویروس بکنید اگر درست نشد باید کل هارد ریکاوری بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)