تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1087 از 2403 اولاول ... 875879871037107710831084108510861087108810891090109110971137118715872087 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,861 به 10,870 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_totally's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

اه.اندیشه داره حالمو بهم میزنه دیشب اشتراکم تموم شد الان رفتم تمدید کنم تو Quick Task وارد بانک سامکان میشه میگه فروزنده معتبر نیست 100 درصد ای پیشون رو عوض کردند بابا کارمون گیره اه.هرروز یه مسخره بازی دارن در میارن
    با پارسیان امتحان کن
    مشکلی نداره ها

2. این کاربر از hamed_totally بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بله دوست عزیز ، از " بحث و تبادل نظر " در یک جمع ( بالاتر از دونفر ) برای بالاتر بردن اطلاعات و دانش افراد استفاده میکنن و چیزهای جدید یاد میگیرن . اولا که گفتگوی بین شما دو نفر در مقوله ی " بحث و تبادل نظر " نیست بلکه بیشتر شبیه به جر و بحث هستش و مثل اینکه هر دو از این کار لذت می برین و 100 درصد ، مسئله ای که تنها به شما دو نفر مربوط میشه و از اون چیزی نسیب دیگران نمیشه ،نباید در یک مکان عمومی ( به قول خودتون ) مطرح بشه .
    این آخرین پستم در این زمینه بودو دیگه جواب شما رو در این مکان عمومی نمیدم ، چون نمی خوام رویه ی شما رو در پیش بگیرم .
    با تشکر ، وسلام.
    دوست عزیز، با همین بحث ها و تبادل نظر هاست که نکاتی ایراد می شه و ممکنه بعضی از این نکات به درد افرادی که این پست ها رو می خونن بخوره. به هر طریق عرض بنده این بود: محیط عمومی روحیه ی عمومی می خواد و روحیه ی عمومی نباید آسیب پذیر و شکننده باشه. اگر در هر موردی قرار باشه با کلام شیوا و رسا و ملاطفت آمیز و بدون حاشیه و در خط مستقیم صحبت بشه که عملا بحثی به وجود نمیاد و تا زمانی که بحث شکل نگیره مشکلات از لایه های زیرین به بیرون ریخته نمی شن و عملا هیچ ساختاری نه اصلاح می شه و نه تغییر می کنه.
    موفق باشید.

---------- Post added at 09:41 AM ---------- Previous post was at 09:37 AM ----------

[QUOTE=Evil47;6473352]
    مثل اینکه خوشت اومده هاا! D:
    والا اون از اون سرعت دانلود که گفتی معلوم بود 256 اندیشه من که داشتم و چندتا از دوستام اکثر اوقات 70 سرعت دانلود بود...
    به هر حال من تو پست های قبلیمم گفته بودم که اگه تو حرفام به کسی برخورد معذرت میخوام و کوچیکتون هستم... چون اون شبم یک کار مهم تو نت داشتم وضع پینگ ناجور بود و نتونستم به کارم برسم ،خلاصه فوقالعاده عصبانی بودم... که اون جوابت نمک پاشید رو زخم و تند صحبت کردم(البته اینم بگم حق با من بود و حقیقت رو گفتم و از اون حرفا پشیمون نیستم همین الآنشم میگم... بیشتر از اینا حقشونه )
    به هر حال ممنون میشم فرقشونو بگی !
    قانون جاذبه - چرخش زمین دور خودش و... ، این قانون ها وجود داره و اجرا میشه ، مهم نیست توئه نوعی(یاد علی دایی افتادم) به این قانون ها اعتقاد داشته باشی یا نه....
    خوشت اومده ها !
    نه قربان معذرت خواهی نیازی نبود. صرفا یه بحث خشن داشتیم دیگه. Np
    قوانین اولیه نیاز به تایید من و شما ندارن، مثل چرخش زمین و جاذبه که گفتی، اما قوانین ثانویه به دست بشر ایجاد می شه و مستلزم اینه که اونها رو اول من تایید کنم

داره خودمونی میشه ANALIA2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با پارسیان امتحان کن
    مشکلی نداره ها
    حامدجان مال پرتال رودسر اصلا پارسیانش وارد بانک نمیشه نقص داره نماینده رودسر داره حالمو بهم میزنه .1 ساعت هم تو دفترش نیست جز خودش هم کسی کار انجام نمیده.

5. این کاربر از ANALIA2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

با سلام به همه دوستان !!
    خط 4 شاتل از دیشب به حالت عادی برگشت !! پینگ توی سرور آلمانی 220 !! بعد از 1 ماهی که توی هیچ سروری پینگ زیر 340 نداشتم ، دیشب برام مثل یه رویا بود !! فعلا که وضعیت خوبه و امیدوارم همین طوری بمونه !!!
    دوستان بتلفیلد باز من واسه مد project reality هم تیمی میخوام ! دی وی دی نصبش رو هم براتون کپی میکنم میفرستم !! همین جا با پیغام خصوصی با من در ارتباط باشید !!!

7. این کاربر از SAM609 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

بازم این خطوط اندیشه 6/8 میزنه که شب ها که افتضاح شده روزشم بدک نیست
    نمیدونم چرا می خواد رشت رو بالا نگه داره به هر شرطی شده ولی بقیه جاها اصلا واسش اهمیت نداره که سرویس پایدار هست نیست واقعا که

پروفشنال wolfman_741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نمیدونم چرا می خواد رشت رو بالا نگه داره به هر شرطی شده ولی بقیه جاها اصلا واسش اهمیت نداره که سرویس پایدار هست نیست واقعا که
    دیشب برای من هم همین طوری بود ! خط 7

10. این کاربر از wolfman_741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

سلام من خیلی وقته حجمی نداشتم
    ساعات رایگان اندیشه چند تا چنده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

چون توی رشت رقیب داره.

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------

با سلام به همه دوستان !!
    خط 4 شاتل از دیشب به حالت عادی برگشت !! پینگ توی سرور آلمانی 220 !! بعد از 1 ماهی که توی هیچ سروری پینگ زیر 340 نداشتم ، دیشب برام مثل یه رویا بود !! فعلا که وضعیت خوبه و امیدوارم همین طوری بمونه !!!
    دوستان بتلفیلد باز من واسه مد project reality هم تیمی میخوام ! دی وی دی نصبش رو هم براتون کپی میکنم میفرستم !! همین جا با پیغام خصوصی با من در ارتباط باشید !!!
    پایتم بتلفیلد جدید بیاد پچ بازی آنلاینشم میاد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_totally's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

ساعات رایگان اندیشه چند تا چنده ؟
    از ساعت 1 تا 6 صبح

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شرکت شهراد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •