با پارسیان امتحان کن
مشکلی نداره ها
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با پارسیان امتحان کن
مشکلی نداره ها
دوست عزیز، با همین بحث ها و تبادل نظر هاست که نکاتی ایراد می شه و ممکنه بعضی از این نکات به درد افرادی که این پست ها رو می خونن بخوره. به هر طریق عرض بنده این بود: محیط عمومی روحیه ی عمومی می خواد و روحیه ی عمومی نباید آسیب پذیر و شکننده باشه. اگر در هر موردی قرار باشه با کلام شیوا و رسا و ملاطفت آمیز و بدون حاشیه و در خط مستقیم صحبت بشه که عملا بحثی به وجود نمیاد و تا زمانی که بحث شکل نگیره مشکلات از لایه های زیرین به بیرون ریخته نمی شن و عملا هیچ ساختاری نه اصلاح می شه و نه تغییر می کنه.
موفق باشید.
---------- Post added at 09:41 AM ---------- Previous post was at 09:37 AM ----------
[QUOTE=Evil47;6473352]نه قربان معذرت خواهی نیازی نبود. صرفا یه بحث خشن داشتیم دیگه. Np
قوانین اولیه نیاز به تایید من و شما ندارن، مثل چرخش زمین و جاذبه که گفتی، اما قوانین ثانویه به دست بشر ایجاد می شه و مستلزم اینه که اونها رو اول من تایید کنم![]()
حامدجان مال پرتال رودسر اصلا پارسیانش وارد بانک نمیشه نقص داره نماینده رودسر داره حالمو بهم میزنه .1 ساعت هم تو دفترش نیست جز خودش هم کسی کار انجام نمیده.
با سلام به همه دوستان !!
خط 4 شاتل از دیشب به حالت عادی برگشت !! پینگ توی سرور آلمانی 220 !!بعد از 1 ماهی که توی هیچ سروری پینگ زیر 340 نداشتم ، دیشب برام مثل یه رویا بود !! فعلا که وضعیت خوبه و امیدوارم همین طوری بمونه !!!
دوستان بتلفیلد باز من واسه مد project reality هم تیمی میخوام ! دی وی دی نصبش رو هم براتون کپی میکنم میفرستم !! همین جا با پیغام خصوصی با من در ارتباط باشید !!!![]()
بازم این خطوط اندیشه 6/8 میزنه کهشب ها که افتضاح شده روزشم بدک نیست
نمیدونم چرا می خواد رشت رو بالا نگه داره به هر شرطی شده ولی بقیه جاها اصلا واسش اهمیت ندارهکه سرویس پایدار هست نیست واقعا که
![]()
دیشب برای من هم همین طوری بود ! خط 7
سلام من خیلی وقته حجمی نداشتم
ساعات رایگان اندیشه چند تا چنده ؟
چون توی رشت رقیب داره.
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
پایتمبتلفیلد جدید بیاد پچ بازی آنلاینشم میاد؟
از ساعت 1 تا 6 صبح
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)