تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 1087 از 1219 اولاول ... 8758798710371077108310841085108610871088108910901091109711371187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,861 به 10,870 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان عزیز می خواستم بدونم PS3 از نظر ساپورت انواع فرمتها و زیرنویس فارسی جایگزین مناسبی برای پلیر هست؟
    همه فرمت ها رو ساپورت میکنه؟
    آخه مثلا تو راهنماش فرمت mkv ننوشته.
    یکی از دوستان فرمودند که زیرنویس فارسی از DVD اجرا میشه. از هارد چطور؟

میخوام PS3 رو کامل جایگزین پلیر کنم. کار درستیه؟
    وقتی -- میکنید و برنامه showtime نصب کنید فرمت های ts divx انواع تصویری اجرا کرد
    خود دستگاه بدون برنامه خاستم ts mpg اجرا کنم هنگ کرد دلیلش کسی میدونه بگه؟ مجبور شدم از دکمه جلو کنسول خاموشش کنم.
    زیرنویس فرمت srt اجرا نکرد sub فکر کنم نمیکنه باید زیرنویس با برنامه بچسبونید به فیلم اوکی هست.
    نظر من اینه هر دستگاهی کارایی خودش داره سینما خانواده سونی با باند بگیرید بهتره اگه هزینه مهم نیست و برای بازی بیشتر نمیخواهید. ولی این سینما خانواده سونی نمیدونم چرا زود درایو مکشی خراب شد زیادم استفاده نکردیم روشن میکنیم dvd نمیگیره مینویسه protect...... بقیه یادم نیس چی میگه ارورش

2. این کاربر از fk_u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

دوستان من بالاخره تونستم آنچارتدو تموم کنم با هزار دردسر .
    آموزش اجرای بتلفیلد را مییشه بزارید .
    با تشکر
    من BF3 رو تموم كردم رفتم سراغ U3

حالا نمي دونم اين بازيش چه جوريه فقط پسره اين ور و اونورو نگاه مي كنه

بقيه هم هيچي فقط مي گن بازيو تموم كرديم و هيچي نمي گن

اين دفترچه چيه چي كار مي كنه يه توضيحي مي دي معلوم نيست اصلا بايد چيكار كني

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

دوستان عزیز می خواستم بدونم PS3 از نظر ساپورت انواع فرمتها و زیرنویس فارسی جایگزین مناسبی برای پلیر هست؟
    همه فرمت ها رو ساپورت میکنه؟
    آخه مثلا تو راهنماش فرمت mkv ننوشته.
    یکی از دوستان فرمودند که زیرنویس فارسی از DVD اجرا میشه. از هارد چطور؟

میخوام PS3 رو کامل جایگزین پلیر کنم. کار درستیه؟
    یکی نیست یه راهنمایی درست و حسابی کنه.
    هر کی یه چی میگه.
    یکی میگه خوبه، یکی میگه بده.
    والا گیج شدم.

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

یکی نیست یه راهنمایی درست و حسابی کنه.
    هر کی یه چی میگه.
    یکی میگه خوبه، یکی میگه بده.
    والا گیج شدم.
    نظر دادم بالا خوندید
    ÷ست های اولتون نخوندم که بدونم دنبال بازی هستید
    اگه کنسول دیگه ندارید . ps3 برای بازی انحصاری و ... میخواهید و هم از بلو ری استفاده کنید فکر بدی نیست ولی سینما خانواده بگیرید که باند ساب هم داره با قیمتی که داره ارزش داره . باز هم میگم هر دستگاهی جای خودش داره کنسول فیلم اجرا میکند ولی سینما خانواده حرفه ای تر هست
    تصمیم با خودتونه
    Last edited by fk_u; 08-11-2011 at 19:31.

6. این کاربر از fk_u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

نظر دادم بالا خوندید
    ÷ست های اولتون نخوندم که بدونم دنبال بازی هستید
    اگه کنسول دیگه ندارید . ps3 برای بازی انحصاری و ... میخواهید و هم از بلو ری استفاده کنید فکر بدی نیست ولی سینما خانواده بگیرید که باند ساب هم داره با قیمتی که داره ارزش داره . باز هم میگم هر دستگاهی جای خودش داره کنسول فیلم اجرا میکند ولی سینما خانواده حرفه ای تر هست
    تصمیم با خودتونه
    عزیز جان من سینمای حرفه ای DENON 1311Xp دارم که سیستم صوتی 5.1 با ساپورت صدای 3D و DTS هست. 820 تومن گرفتمش. چون پلیر نداره میخوام پلیر بهش اضافه کنم. آیا PS3 به عنوان پلیر مناسبه؟ ساپورت فرمتهای ویدیوئی و زیرنویس فارسیش چطوره؟

Last edited by poonel; 08-11-2011 at 20:14.

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

مبارکه . awesome .حتما صدای top داره . این مارک نمایندگی داره؟ یکم گرون نمیدن چون همه جا ندارن مثل گجت های apple.چرا با این لحن میگی خریدم گفتم ÷ست قبلتون نخوندم اگه اونجا گفتی دنون گرفتی الان دنبال ÷لیر هستی.
    فعلا زبان فارسی support نمیکنه تازه برنامه showtime نصب کنید رو کنسول انواع فرمت نشون میده. کلا زبان فارسی نشون نمیده که زیرنویس فارسی نشون بده.مگر با برنامه زیرنویس بچسبونی به فیلم
    به نظر من blu ray player sony بخرید 3d .... هست یا هر مارکی که خوبه . هر چند فیلم 3d تو ایران همه گیر نشده رایج نشده.
    صلیقه ای هست ولی سونی هم سیستم صوتی و تصویری خوبی داره که بلوری ÷لیر هم همراهش بود . باید خودت تصمیم بگیری هزینه مهم نیست بلوری player خوبه اگه دنبال 3d اینا نیستی dvdplayer خوب کارت را میندازه
    حالا بگید من تو بحث گیج میکنم همه .اخه بچه ها مشخص نمیکنند چه خواسته ای دارند من جواب سوالایی که فکر میکنم برای همه ما هست میگم تو ÷ست مربوطه
    Last edited by fk_u; 08-11-2011 at 22:26.

9. این کاربر از fk_u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjadsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان از بس راهنماهای مختلف برای آنچارتد 3 خوندم گیج شدم. الان بهترین راه برای راه انداختن آنچارتد 3 روی 3.55 چیه؟ ممنون اگر لینک راهنمایی چیزی دارید بدید ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

دوستان از بس راهنماهای مختلف برای آنچارتد 3 خوندم گیج شدم. الان بهترین راه برای راه انداختن آنچارتد 3 روی 3.55 چیه؟ ممنون اگر لینک راهنمایی چیزی دارید بدید ممنون میشم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ويديو شم ببين

12. 2 کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

مبارکه . awesome .حتما صدای top داره . این مارک نمایندگی داره؟ یکم گرون نمیدن چون همه جا ندارن مثل گجت های apple.چرا با این لحن میگی خریدم گفتم ÷ست قبلتون نخوندم اگه اونجا گفتی دنون گرفتی الان دنبال ÷لیر هستی.
    فعلا زبان فارسی support نمیکنه تازه برنامه showtime نصب کنید رو کنسول انواع فرمت نشون میده. کلا زبان فارسی نشون نمیده که زیرنویس فارسی نشون بده.مگر با برنامه زیرنویس بچسبونی به فیلم
    به نظر من blu ray player sony بخرید 3d .... هست یا هر مارکی که خوبه . هر چند فیلم 3d تو ایران همه گیر نشده رایج نشده.
    صلیقه ای هست ولی سونی هم سیستم صوتی و تصویری خوبی داره که بلوری ÷لیر هم همراهش بود . باید خودت تصمیم بگیری هزینه مهم نیست بلوری player خوبه اگه دنبال 3d اینا نیستی dvdplayer خوب کارت را میندازه
    حالا بگید من تو بحث گیج میکنم همه .اخه بچه ها مشخص نمیکنند چه خواسته ای دارند من جواب سوالایی که فکر میکنم برای همه ما هست میگم تو ÷ست مربوطه
    ممنون.
    نمایندگیش جم سرویس هست که فقط تو تهرانه. فقط فروشگاه آکوستیک در خیابان جمهوری داره.
    این مدل حرفه ایه و از مدلهای آشغالی سونی و سامسونگ و حتی پایونیر صداش بهتره. صداش خیلی شفاف و ریز هست و سابش بقدری قویه که خونه رو می لرزونه.

در مورد زیر نویس فارسی یکی از دوستان اینو گفتن :
    ps3 من dvd کپیو باهاش اجرا کردم مشکلی نداره زیر نویسشم مشکلی نداره...bluray کپیو نمیدونم....

واسه زیر نویس فارسی یکی میگه مشکل داره، یکی میگه نداره. من باید حرف کیو قبول کنم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

ممنون.
    نمایندگیش جم سرویس هست که فقط تو تهرانه. فقط فروشگاه آکوستیک در خیابان جمهوری داره.
    این مدل حرفه ایه و از مدلهای آشغالی سونی و سامسونگ و حتی پایونیر صداش بهتره. صداش خیلی شفاف و ریز هست و سابش بقدری قویه که خونه رو می لرزونه.

در مورد زیر نویس فارسی یکی از دوستان اینو گفتن :

واسه زیر نویس فارسی یکی میگه مشکل داره، یکی میگه نداره. من باید حرف کیو قبول کنم؟؟؟
    دوست عزيز ايول كه مثل خودم عشق سيستمي

PS3 بگير به يه باند تپل هم بزن حالشو ببر

زير نويس هم اگه جدا باشه نمي خونه مگر اينكه با خود فيلم باشه چسبيده باشه به فيلم,اگرم نبود با نرم افزار خودت بچسبون به فيلم ديگه چي مي خواي

15. این کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •