شما اگه یه بار هم پست بدی دوستان متوجه میشندلطفا صبر کنید اگه کسی بلد باشه حتما جوابتون رو میده
ولی هر دوی شما
طبق این پست عمل کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینید این پست ممکنه بهتون کمک کنه....
ولی بهتره در xp اجرا کنی..........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام مجدد ، و شرمنده روی شما که پست هایم رو چندین بار تکرار کردم
این دستوری که شما دادین عمل نکرد همچنان همان خطا را میده ، به نظر شما چه باید بکنم
بازی همچنان اجرا نمیشه
با سلام شما و دوستان ، ببخشید که پست های تکراری و زیادی زدم ، اخه بازی رو هر کاری می کردم اجرا نمیشد اعصابم به هم ریخته بود ، شرمنده همه دوستان
دوست عزیز دستوری که دادی اجرا کردم ، اما عمل نکرد و همچنان همان پیغام رو میده ، تو ویندوز ویستا هستم
قبلاً هم شماره قبلی کال آف رو تو همین ویندوز بازی کردم اجرا شد
اما این کال آف جدید زیاد اذیت می کنه ، به نظر شما چه باید کرد
لطفاً کمک کنید
با سلام
مشکل من حل شد دی وی دی ها را عوض کردم بازی را دوباره نصب کردم و مشکل حل شد
بازی Divinity II - Ego Draconis
Error Cycle Redunecy Check ، هنگام Copy کردن هم همین ارور رو می ده .
پش مشخصات کامل سیستمت رو بگذار....
سلام
دوستان نمیدونستم این سوالم رو کجا بپرسم اگه اشتباه مطرح کردم شرمنده
من مجله بازی رایانه رو که دی وی دی هم داره گرفتم که توش تریلر چندتا بازی بود که دوتاش به دردم میخوره اما نمیدونم چطوری ازش استفاده کنم طبق راهنماش تریلر رو اجرا کردم و وارد بازی شدم و در منوی اصلیF1 رو زدم و اکتیو شد و وارد بازی شدم اما از اینجا به بعد رو نمیدونم چیکار کنم و چی رو بزنم چون هم جونم کم میشه هم سلاح هام همونان
ممنون میشم کمکم کنین دوتا بازی که تریلرش رو دارم و میخوام استفاده کنم:
resident evil5و wolfenstionجدید
سلام به همه
من عاشق بازیهای مانند call of duty هستم از اونجایی که الان سیستمم قدیمی هست فقط نسخه مربوط به جنگ جهانی دوم رو بازی کردم و در حال حاضر در حال تیهه یک سیستم چهارهسته ای هستم
میخوام جنگ عراقش رو بخرم و همون رو بازی کنم بازیهایی از این دست مثل بتلفیلد و کانتر استریک و... رو خیلی دوس دارم همچنین need for speed ولی در کل زیاد وقت برای بازی نمیزارم همین که بتونم این چهارتا رو اجرا کنم کافیهو ورژن های بعدیش که ارائه میشه
حالا یه سئوال
آیا تمام بازیهای بالا در ویندوز 7 اجرا میشوند ؟ توی شبکه نمیخوام بازی کنم همون ویندوز 7 چون مجیط کاریم اونجاست
سیستم مورد نظر من اینه ببینید با این سیتسم به مشکل نمیخورم در کل نظرتون برای اجرای بازهای بالا چیه که به مشکل نخورم
مرسی
cpu 940 amd phenumII
VGA 4670 512mb / or 1 gig معلوم نیست یک گیگ بگیرم یا 512 چون باید کراس کنم
رم 2 گیگ DDR3 buss 1333
مرسی متشکرم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)