تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1086 از 4105 اولاول ... 865869861036107610821083108410851086108710881089109010961136118615862086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,851 به 10,860 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان ما که افتادیم شهر خودمون میزارن شبا بریم خونمون یا نه؟ من گروهبان یکم رسته اداری تو امریم نوشته.راهنمایی کنین لطفا . وسایل چیا باید ببریم؟ کیسه انفرادی هم میخواد؟!! با پتو و اینا؟! درجه مرجه رو باید به لباس بزنیم بریم؟ شخصی یا نظامی؟ بگین دیگه !

2. این کاربر از abdha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آخه اونجوری نباید رسته منو میزد اداری وقتی قرار کار اداری انجام بدم ؟؟؟
    نه ربطی نداره ، آجودانی وظیفه اش تقسیم شما در سطح اداره هست نه بکارگیری شما همونجا

4. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Re zA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    110

پيش فرض

نه ربطی نداره ، آجودانی وظیفه اش تقسیم شما در سطح اداره هست نه بکارگیری شما همونجا

روز اول که میرم باید با لباس ارتشی و درجه و رسته خودم برم یا لباس شخصی برم ؟؟

لباس تابستونی هم میدن ؟؟

6. این کاربر از Re zA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ممنونم از توضیحی که دادید لطف کردید..فقط من تا قبل کنکور داشتم پیش دانشگاهی رو میخوندم ولی دیگه امتحانای نهاییش رو به دلایلی ول کردم..حالا تکلیف من چیه؟
    یه سوال دیگه اینکه اگه مدارکم رو الان ارسال کنم..اعزامم کی میفته؟ من میخوام حتما بیفته بعد عید..
    چه فارغ التحصیل باشی چه انصراف (مورد شما) ، چه اخراج و ... 1 سال وقت داری دفترچه پست کنی و غیبت نمی خوری ، تمام این موارد تو دفترچه توضیح داده شده
    مثلا:

پس از معرفی و ثبت درخواست اعزام ، در اولین دوره اعزام دارای ظرفیت ، تعیین موعد اعزام شده و در همان تاریخ به خدمت اعزام خواهید شد و تمدید تاریخ اعزام در غیر از مواردی که برابر مقررات و یا براساس معاذیر موجه پیش بینی شده ، امکان پذیر نخواهد بود
    یعنی اینطوری که شما گفتید عمل نمی کنن ، ممکنه دفترچه بفرستی 2 ماه بعد اعزام بشی و ممکن هم هست 4-5 ماه بعد اعزام بشی
    Last edited by mehran_pqqp; 22-10-2012 at 16:46.

8. 2 کاربر از mehran_pqqp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با پوزش فروان به خاطر اینکه اسپم میدم ولی واجبه !!
    سلام
    کسی اطلاعاتی در مورد تیپ 292 زرهی شهید سرلشکر غلام رضا آزادی دزفول کمربندی اندیشمک داره ؟؟
    لطفا اگه کسی قبلا اونجا بوده در خصوص ستوان 3 وظیفه شدن با رسته کامپیوتر توضیح بده؟
    با تشکر از تک تک شما دوستان عزیز.

10. این کاربر از us12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

مرسی
    از 7 تا 2 چیکار میکنن مگه !
    جدی ممکنه نگه دارن تو 01 ؟ آخه همه جا همه میگن روز اول فقط میرین پذیرش میشین و برمیگردین خونه !!! فقط مدارک ببرین ! (حتی پلیس+10 هم گفت میرید برمیگردید، کچل هم نمیخواد بکنید روز اول)
    یعنی با ساک برم؟ همه چیمو ببرم؟؟
    چیکار کنم؟ هر کسی یه چیز میگه !!!
    بعضی ها رو نگه می دارن برای اینکه نیروهای قبلی می خوان برن و کسی نیست برای نگهبانی باید از سرباز صفرها استفاده کنند یا شما که شما گزینه بهتری هستید سر به راه تر حرف گوش کن تر و با عرض معذرت ترسو تر و ..... اینو میگم چون سرباز صفرای صفر یک و دیدم .

12. این کاربر از asemuna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان من الان از 01 اومدم خونه (امروز اعزام بودم)
    افتادم یگان 513 (که خوشبختانه میشه هنگ 1 که میگن فرماندش بهتره !!! ) 14 نفریم تو 513 - 5 6 تا فوق لیسانسیم، بقیه لیسانس. تا شنبه بهمون مرخصی دادن ، ولی ...
    از هر یگان 6 نفر موندن برای نگهبانی تا فردا صبح . همونجا هم کچلشون کردن (با 2)
    من هم فردا صبح 24 ساعت نگهبانم (2 ساعت نگهبانی 4 ساعت استراحت و تکرار همین). باید فردا با لباس و مو 2 ساعت 6:30 پادگان باشم برای جلسه توجیحی نگهبانی و ...
    بقیه هم روزای دیگه نگهبانن تا شنبه (البته فقط تهران-کرجی ها تا شنبه نگهبانی میدن - که البته این نگهبانی ما جز نگهبانی های آخر هفته مون حساب میشه)

** حالا من از کرج چجوری برم که 6:30 تو پادگان باشم؟ اگه تا مثلاً آزادی با تاکسی برم، بقیه شو چجوری باید برم؟ اون موقع صبح BRT و مترو هستند؟ با کدوم راحتتره؟ (امروز رو با یکی از آشناهامون رفتم. ولی دیگه نمیتونم با ایشون برم !)

ولی یه چیزی. از هفته پیش فرمانده کل 01 عوض شده و یه نفر که قبلاً فرمانده تکاورا بوده اومده جاش که خود کادری ها هم مینالیدن ازش ... گفته دیگه روز برگ نداریم و ... اینم شانس منه !!! میگن دیگه مثل 01 سابق نیست :(

الانم دارم میرم اتیکت اسممو بدم چاپ کنن بدوزم به لباسم و کچل کنم :(

آخرین ایستگاه خط 4 مترو نزدیکه پادگانه . برای برگشت به کرج میتونی ازش استفاده کنی . ولی نمیدونم اولین قطار چه ساعتی حرکت میکنه .

یگان خوبی افتادی . فرماندتون آدم مثبتیه .

امیدوارم فرمانده جدید پادگان کاری نکنه که به ضررتون تموم بشه . هفته اول اذیت میشی . این نگهبانی ای که خوردی برات نعمته . میری پادگان و دستت میاد که برای شنبه باید چه وسایلی با خودت ببری .

لباس گرم حتماً حتماً ببر . اونجا هم یه دست لباس گرم بهت میدن که خیلی خوب گرمت میکنه ولی احتیاط کن و باز هم لباسی که بتونی زیر لباس نظامیت بپوشی و به تنت بچسبه و گرمت کنه بردار .

سعی کن یک پتو هم با خودت ببری که لازم نباشه هر روز صبح کلی زمان برای مرتب کردن تختت هدر بدی .

داروی سرماخوردگی و ... حتماً با خودت بردار . بهترین چیز انرژی زا و کم حجم به نظم کشمش باشه . حدود 1 کیلو با خودت ببر . بعداً میفهی دارم چی بهت میگم ، پس به حرفهام گوش کن .

روز شنبه آنقدر تعدادتون زیاده که موقع ورود نمیتونن بگردنتون پس اگه موبایل میخوای با خودت بردار و یه گوشه وسایلت قایم کن . یه سیم ایرانسل و یه گوشی کم حجم و کم مصرف . روزهای اول اونقدر صف تلفن زیاده که برقراری ارتباط با بیرون خیلی سخته . من خودم بیشترین اذیت در هفته اول رو از عدم امکان برقراری ارتباط با بیرون داشتم .

دو هفته اول اذیت میشی و هر چه زمان میگذره از فشار کاسته میشه .

اگر هنوز فولادی فرمانده پادگان بود 5 شنبه بعد همه میومدید خونه (به جز نگهبانها) . اوایل هفته بعدش روانه 30 - 40 نفر روزبرگ میشدید و بعد از چند روز همه روزبرگ بودید .

سعی کن با فرمانده گروهانت رابطه مناسبی برقرار کنی .

به نظرم پذیرش مسئولیتهای کوچک به نفع آدم تموم میشه .

کمک آموزشی تو یگان ما نظافت نداشت .

گروهبان نگهبان یه ذره استرس داشت که آمار رو در بیاره ، اما 12 میخوابید و عملاً نگهبانی اذیتش نمیکرد .

بچه های سلف هم نگهبانیشون نصف بود و منطقه نظافت نداشتن .

سعی میکنم تا 15 روز دیگه مواردی رو در مورد اردوگاه تلو ، زمانش ، نکاتش ، تیراندازی ، تجدید دوره ، نهست ، سیگار ، موبایل ، بهداری و اضافه خدمت واست مینویسم .

15 روز بعد :

تلو خیلی سرده لباس ببرید . با بچه های چادر هماهنگ باشید و تن ماهی و ... بخرید و با هم ببرید . اونجا غذا خیلی کمه . گرسنه میمونید . تخمه هم زیاد ببرید تلو . خیلی میچسبه . اگه تنهایی چیزی ببری نمیتونی جلوی بقیه بخوری و یا باید دست نخورده برگردونی و یا بدی همه بخورن .

تلو اصلاً تلفن نداره . اونجا نمیگردنتون . اگه موبالو تو 01 ببری از اونجا راحت میتونی ببریش تلو .
    نمره تیر اندازی خیلی مهم نیست ، نگرانش نباش .

تلو برای ما 3 شب و 4 روز بود . شاید تو فصل سرما مدتش رو کم کنند .

نهست نکن ، چون هم اضافه داره و هم هر جا نگهبان کم بیاد از نهست ها میزارن .
    Last edited by hosein.ac; 23-10-2012 at 08:51.

14. 6 کاربر از hosein.ac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان کسی در مورد قرارگاه خاتم سپاه اطلاعی نداره؟

به لیسانس کامپیوتر رسته اگه کامپیوتر باشه چه پستی میدن؟

16. این کاربر از masoud05 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

اقا مدرك تك فرزندي گفتن ١ هفته اي بايد بيارم من شناسنامه پدرم خرمشهره نميدونيد چه جوري زود ميشه اينا رو انجام داد

18. این کاربر از tophigh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان کسی در مورد قرارگاه خاتم سپاه اطلاعی نداره؟

به لیسانس کامپیوتر رسته اگه کامپیوتر باشه چه پستی میدن؟
    دوست عزیز این قرارگاه بیشتر امریه میگیره تو کل کشور هم فعالیت میکنه کلا جایه خوبی هست و از مدرکت معمولا استفاده میکنند

اقا مدرك تك فرزندي گفتن ١ هفته اي بايد بيارم من شناسنامه پدرم خرمشهره نميدونيد چه جوري زود ميشه اينا رو انجام داد
    پست سفارشی یا با هواپیما خیلی راحت
    Last edited by SNOW PATROL; 22-10-2012 at 19:58.

20. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •