مبین تهران که بازیش گرفته هر جور دوست دارن سرویس میدن!!!!
مبین تهران که بازیش گرفته هر جور دوست دارن سرویس میدن!!!!
میرزمانی.... نه زنگ نزدم ولی افتضاحه باید زنگ بزنم آخه کاری هم نمیکنن ولی بهتر از دست رو دست گذاشتنه... شما زنگ زدید؟؟ اگه نزدید شما هم بزنید... منو که دیوونه کرده!!!!
Last edited by goody_good; 16-09-2012 at 18:08.
من همه ی این کارارو تلفنی انجام دادم. باز هم درست نشد. دیگه کلافه شدم
شما باید پورت vnc رو روی ip سیستمی که می خواهید بهش ریموت بزنید در مودم فوروارد کنید.
سلام من یک ساله که از مبین نت استفاده می کنم. اشتراک یکساله داشتم. حدودا اولای مهر اشتراکم تموم میشه برای اشتراک یه طرح دیگه چه کار باید بکنم؟ من میخوام مشترک طرح متوسط مصرف 6ماهه با سرعت 1 مگ بشم باید اینترنتی اقدام کنم یا دوباره باید زنگ بزنم بیان برام وصل کنن؟
سلام چطوری میشه یک گیگ حجم خرید؟ الان من پول رو بریزم به حساب چطور باید یک گیگ شارژ بخرم؟ یک گیگ اشتراک 2 مگ هزینش چقدره؟
سلام بچه ها.من میخوام بدونم که این مبین نت توی ساوه چطوریه؟توی اهواز وضعیتش چی؟آخه فیبر نوری داریم adsl نمیتونم بکشم
اهواز خوب نبود اما چندوقتیه روزانه اش بهتر شده شبانه نوسان داره
شما فقط هزینه رو واریز کن، همین. یک گیگ حجم اضافه برای سرویس 2 مگابیت 12500 تومن میشه. البته نیازی نیست دقیقاً 12500 بریزی. نصفشو بریزی، 500 مگابایت میتونی استفاده کنی. در ضمن مبلغ واریزی به اعتبار اضافه میشه و نه به حجم باقیمونده.
وارد کنترل پنل فارسی که بشی، میتونی از قسمت تغییر طرح اشتراکی اقدام کنی. بعد مبلغشو واریز کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)