تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1086 از 2199 اولاول ... 865869861036107610821083108410851086108710881089109010961136118615862086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,851 به 10,860 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

مبین تهران که بازیش گرفته هر جور دوست دارن سرویس میدن!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کجای ساری هستی؟ من زندان هستم. مال منم چند روزه سیگنالش قطع و وصل میشه. شما زنگ زدی پشتیبانی؟
    میرزمانی.... نه زنگ نزدم ولی افتضاحه باید زنگ بزنم آخه کاری هم نمیکنن ولی بهتر از دست رو دست گذاشتنه... شما زنگ زدید؟؟ اگه نزدید شما هم بزنید... منو که دیوونه کرده!!!!
    Last edited by goody_good; 16-09-2012 at 18:08.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

پس شما پرش سیگنال داری میدونم چی میگی. این بخاطر اینکه مودم دو تا فرکانس برای دریافت سیگنال پیدا کرده .
    این کاری که میگم رو انجام بده، مودم رو روشن کنید. و در قسمت پشت مودم یه سوراخ خیلی ریز هست که برای ریست کردن مودم هستش. با یه سوزن دکمه داخلش رو به مدت 10 ثانیه نگه دارید و مودم اوتوماتیک ریستارت میشه و اگه به چراغ های سیگنال مودم نگاه کنید می بینید که بصورت متناوب خاموش و روشن میشه . بعد از طریق IP 192.168.1.1 وارد کنسول مودم شودید ، پسورد و یوزرش هم که admin است. از اینجا به بعد باید از پشتیبانی مبین نت کمک بگیری که با شماره 096790 تماس بگیرو ..... .......
    موفق باشی - سوالی بود بپرس
    من همه ی این کارارو تلفنی انجام دادم. باز هم درست نشد. دیگه کلافه شدم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بنام خدا
    سلام

من اینترنت مبین نت 1 مگ گرفتم با Ip ثابت
    حالا میخوام از راه دور به سیستمی که مودم مستقیم بهش وصله وصل بشم با Vnc یا ریموت دسکتاپ
    ولی نمیشه err میه
    قبلا اینترنتی که گرفته بودم بی سیم بود و بصورت ی کارت شبکه وصل به اون بود و ی کارت شبکه هم وصل یه شبکه اداره
    بعد Ip هام رو به کارت اول داده بودم و Ip شبکه رو هم به کارت دوم
    هر وقت برا ریموت Ip کارت اول یا همون Ip ثابت اینترنتم رو میزدم بهش وصل میشدم ولی مبین نت Ip رو روی مودم ثبت کرده چکار کنم حالا؟
    شما باید پورت vnc رو روی ip سیستمی که می خواهید بهش ریموت بزنید در مودم فوروارد کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام من یک ساله که از مبین نت استفاده می کنم. اشتراک یکساله داشتم. حدودا اولای مهر اشتراکم تموم میشه برای اشتراک یه طرح دیگه چه کار باید بکنم؟ من میخوام مشترک طرح متوسط مصرف 6ماهه با سرعت 1 مگ بشم باید اینترنتی اقدام کنم یا دوباره باید زنگ بزنم بیان برام وصل کنن؟

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

سلام چطوری میشه یک گیگ حجم خرید؟ الان من پول رو بریزم به حساب چطور باید یک گیگ شارژ بخرم؟ یک گیگ اشتراک 2 مگ هزینش چقدره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shr776's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام بچه ها.من میخوام بدونم که این مبین نت توی ساوه چطوریه؟توی اهواز وضعیتش چی؟آخه فیبر نوری داریم adsl نمیتونم بکشم

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام بچه ها.من میخوام بدونم که این مبین نت توی ساوه چطوریه؟توی اهواز وضعیتش چی؟آخه فیبر نوری داریم adsl نمیتونم بکشم
    اهواز خوب نبود اما چندوقتیه روزانه اش بهتر شده شبانه نوسان داره

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

سلام چطوری میشه یک گیگ حجم خرید؟ الان من پول رو بریزم به حساب چطور باید یک گیگ شارژ بخرم؟ یک گیگ اشتراک 2 مگ هزینش چقدره؟
    شما فقط هزینه رو واریز کن، همین. یک گیگ حجم اضافه برای سرویس 2 مگابیت 12500 تومن میشه. البته نیازی نیست دقیقاً 12500 بریزی. نصفشو بریزی، 500 مگابایت میتونی استفاده کنی. در ضمن مبلغ واریزی به اعتبار اضافه میشه و نه به حجم باقیمونده.

10. 2 کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

سلام من یک ساله که از مبین نت استفاده می کنم. اشتراک یکساله داشتم. حدودا اولای مهر اشتراکم تموم میشه برای اشتراک یه طرح دیگه چه کار باید بکنم؟ من میخوام مشترک طرح متوسط مصرف 6ماهه با سرعت 1 مگ بشم باید اینترنتی اقدام کنم یا دوباره باید زنگ بزنم بیان برام وصل کنن؟
    وارد کنترل پنل فارسی که بشی، میتونی از قسمت تغییر طرح اشتراکی اقدام کنی. بعد مبلغشو واریز کن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •