راستش قیمت این مدلا رو من ندارم. ولی لپ تاپ خودم (dell 1340) که اون موقع اینجا گرفتم 1650 دلار حدودا ایران هم قیمتش دقیقا همین بود. البته بعضی مدلا ممکنه قیمتشون همچین پایین تر باشه ولی تفاوتشون محسوس نیست اصلا.
راستش قیمت این مدلا رو من ندارم. ولی لپ تاپ خودم (dell 1340) که اون موقع اینجا گرفتم 1650 دلار حدودا ایران هم قیمتش دقیقا همین بود. البته بعضی مدلا ممکنه قیمتشون همچین پایین تر باشه ولی تفاوتشون محسوس نیست اصلا.
سلام
میخوام یک نوت بوک حدودا 1600 تا 1800 بگیرم یا dell و یا Vaio بهترین مارکش کدوم هست ؟
از نظر سیستم قدرت اجرای بازی ها رو داشته باشه با کیفیت بالا
ممنون میشم کمک کنید
این حرف اصلا درست نیست! به برند ربطی نداره! اگه کانفینگ ها یکسان باشه تفاوت چندانی در سرعت ندارن! (البته اگه 100% یکسان باشه! CPU/چیپست/هارد/رم/گرافیک/...)
ولی ممکنه در تولید گرما یکی بیشتر تولید کنه!
کلا کارت گرافیکی 105M قویتره یا 4570 ؟
اگه یه نگاهی به اینجا بندازی و بنچ مارکهارو مقایسه کنی متوجه میشی که 4570 خیلی بهتره .
میشه یک لینک ازش بدید
تاپیک 5738 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه کاملا چرته.
اگر دو لپ تاپ با قیمت کاملا یکسان از سونی و دل در نظر بگیریم معمولا سرعت دل بیشتره.
اگر دو لپ تاپ با قیمت کاملا یکسان از ایسر و دل در نظر بگیریم معمولا سرعت ایسر بیشتره.
ضمن تأیید نظر h-starboy برای اینطور مباحث به اینجا مراجعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها يه دوستي قرار لپ تاپ LENOVA از آمريكا بياره . ازم پرسيد كه آيا اصلا لپ تاپ خوبيه و اينكه توي ايران خدماتي داره و اصلا وجود داره كه بشه به هر حال باهاش كاري كرد و مطمئن بود كه آدم رو لنگ نذاره ؟ ممنون ميشم توضيح بديد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)