همه پینگشون خرابه یا فقط من؟؟
با خرید آی پی میشه پینگ رو کم کرد؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
همه پینگشون خرابه یا فقط من؟؟
با خرید آی پی میشه پینگ رو کم کرد؟
فقط خواستم یکم شوک بهت وارد کنم بترسونمت بری حجمت رو ببینی و مطمئنم این کار رو هم کردی.
من نامحدود دارم.
اقا ساعت دانلود رایگان که از 1 شب تا 9 صبح بود الان دقیقا بین چه ساعتاییه ؟
سلام به همه
من یه مشکل اساسی و اعصاب خورد کن دارم و اون اینه که 2.7 گیگ از حجم من توو 2 شب به فنارفته ، اعتراض هم گذاشتم.
اینطوریکه من به قضیه نگاه کردم شرکت توو شب گذشته ساعت دانلود رایگانشو از 1 تا 9 .... به 1 تا 8 تغیر داده ، ولی به نظرم این تغییر بدونه اطلاع ، از دو روز قبل شروع شده !!!!
و با نبود اطلاع رسانیه کامل لطف کردن 2.7 گیگ توو پاچمون کردن !!!!
راستی این قضیه 2.7 گیگ واسه 5 شنبه و جمعه هستش و اگه توجه کرده باشید اون موقع توو پرتال ، ساعت دانلود همون 1تا 9 قید شده بود !!!
حالا !!!
به نظرتون شرکت حجمه منو بهم برمی گردونه یا یه آبم روش و هــــــــــیچی به هــــیچی !!؟؟؟؟؟
توجه کنید که 256 و 512 کیلوبیت، نه کیلوبایت.
بنابراین سرعت ایشون باید حداقل حدودا 4 باشه...
با اینحال چیزی که الان هست توی مخابرات و آسیاتک معمولا همون 30-32 رو حداقل دارن ملت ولی جای اعتراضی نداره متاسفانه.
1-8 شده...
سرعت شبانتون چطور شده؟(چند کیلوبایت)؟
مال من که عالی شده!!![]()
عزیز بعد از این همه سال فرق کیلوبیت و کیلوبایت را می دانم ! مقادیری هم که گفتم دقیقا بر همین اساس هستند ! مقدار کیلوبیت تقسیم بر هشت = کیلوبایت !
سرویس یک هشتم واقعی هم دقیقا به همین معناست !
بازم تشکر...
آقا خداوکیلی یکی بیاد از تجربش بگه من بلاخره امیدوار باشم یا نه ؟؟؟ این همه پست بعد از پسته من (10854) رفته اما یکی یه نظر نداده !!
سرویس من 2 مگ هستش و سرعت دانلود شبانه من با آیدی ام 470k ثابت .... ولی حیف که اینطوری توو ذوقم زدنش.!!!
شما دانلود شبانه تون به صورت تک دانلود 470 هست یا باید 4 - 5 تا بزاری دانلود که مجموع ش بشه 470 ؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)