اگه زیرش نوشته tplink td 8811 آره خودشه اگه نه که باید تو دیوایس منیجر نصبش کنی![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اگه زیرش نوشته tplink td 8811 آره خودشه اگه نه که باید تو دیوایس منیجر نصبش کنی![]()
این مشکل همیشه نیست که!اگه در همه حالت این نوسان وجود داشت باز میشد گفت ،ولی مثلا صبح بدون نوسانه بعدظهر پرنوسان میشه!
ولی باز یه پی گیری میکنم از فنی اندیشه،هرچند بعید میدونم جواب درست بدن چون درمورد پینگ سوال کردم یکبار بهم گفتن دستم ما نیست(جون عمش) در کل میپیچونن ولی واسه اطمینان باز میپرسم
![]()
اولا بهتره با lan وصل کنی. چون خیلی راحتتره
در غیر این صورت اول باید مودم رو نصب کنی
از device manager قسمت Other device گزینه usb device ، کلیک راست کن و update driver رو بزن .
اگه cd مودم داخل درایور باشه به راحتی نصب می شه
بعد از اون باید مودم رو کانفیگ کنی
برای کانفیگ هم اگه یه جستجو ساده تو همین فروم بکنی پیدا میکنی روشش رو
بچه ها ادرس شرکت پارس انلاین رشت رو میخواستم.مال گلسار رو نه
البته پارس انلاین که نه.پارس وی فکر کنم
همونی که تو خیابون معلم هست
دقیقا کجای معلمه
میخوام به یکی ادرس بدم ولی نمیدونم دقیقا کجای معلمه
این آموزش به احتمال زیاد بدرت میخوره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از کمکتون!!!!!!
خودم پیدا کردم
خیابان معلم.روبروی استانداری.زنگ سوم
خب مثل اینکه بعد از فشار رگلاتوری به isp ها ، این طرح داره عملی میشه.
اولین گام رو پارس آنلاین برداشت با قیمت های جدید . با اینکه قیمت ها پایین اومده ولی نهایتا یوزرا ضرر میکنن مخصوصا با اون
قانون 1 به 10
ولی اون سرویس های حجمیش هم وجود داره.
فکر کنم اندیشه شاتل و شرکت های دیگه هم به زودی اقدام میکنن با قیمت های جدید.
آخه اینم شد طرح اگه من سرویس 2Mb هم بگیرم و سرعت دانلودم 256/10=25.6 بشه بازم حق اعتراض ندارم چون این قانونشه
ای تو اون روح این رگلاتوری.
-------------------------------------------------------------------------------------------
حاشیه: این خبرو الان دیدم :
قطع کردن اینترنت و ایجاد محدودیت در آن به عنوان یکی از موارد نقض حقوق بشر از سوی سازمان ملل اعلام شد.
سازمان ملل متحد، در گزارش خود اعلام کرد که قطع دسترسی مردم به اینترنت از موارد نقض حقوق بشر و مغایر با قانون بین المللی است.
در این گزارش آمده است که قطع دسترسی کاربران به اینترنت نقض قوانین حقوق مالکیت معنوی، نقض ماده ۱۹، بند ۳ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی و در نتیجه حرکتی نامتناسب است.
Last edited by subwaygo; 18-09-2011 at 18:01.
بله دوست عزیز ، از " بحث و تبادل نظر " در یک جمع ( بالاتر از دونفر ) برای بالاتر بردن اطلاعات و دانش افراد استفاده میکنن و چیزهای جدید یاد میگیرن . اولا که گفتگوی بین شما دو نفر در مقوله ی " بحث و تبادل نظر " نیست بلکه بیشتر شبیه به جر و بحث هستش و مثل اینکه هر دو از این کار لذت می برین و 100 درصد ، مسئله ای که تنها به شما دو نفر مربوط میشه و از اون چیزی نسیب دیگران نمیشه ،نباید در یک مکان عمومی ( به قول خودتون ) مطرح بشه .
این آخرین پستم در این زمینه بودو دیگه جواب شما رو در این مکان عمومی نمیدم ، چون نمی خوام رویه ی شما رو در پیش بگیرم .
با تشکر ، وسلام.![]()
شاتل - 128 - مرکز 4 - محدود
همچنان افتضاءه پینگ
.
اما الان که دارم این پست رو میزنم ساعت 5.30 صبح هست تقریبا که بصورت عجیبی پینگ و سرعت وب گردی خوب شده ...
ای کاش ساعات دیگه ی روز هم به همین صورت میموند مثه قبلا
اه.اندیشه داره حالمو بهم میزنه دیشب اشتراکم تموم شد الان رفتم تمدید کنم تو Quick Task وارد بانک سامکان میشه میگه فروزنده معتبر نیست 100 درصد ای پیشون رو عوض کردند بابا کارمون گیره اه.هرروز یه مسخره بازی دارن در میارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)