راه افتاد
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
راه افتاد
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
آره فعلا استیبل شده چیو دوباره تغییر دادن خدا میدونه
ای بابا
چرا هیچ وصل نمیشه
----
روي ios بدون هيچ مشکلی وصل میشه
روی اندروید هیچ
تعطیل
Last edited by srx190d; 05-10-2018 at 12:13.
چرا دانلود شبانه رو اینقدر کند کردن؟
سلام دوستان
من آسیاتک دارم ولی جدیدا خیلی اذیت کننده شده و میخوام شاتل بگیرم.
یه سوال داشتم
شاتل الان توی جشنواره این پیشنهاد رو داره:
اشتراک یکساله سرویس FMC را به قیمت ۷۸٬۰۰۰ تومان
ماهی 4 گیگ بین الملل و داخلی نامحدودالان اگه من این سرویس رو بگیرم بعد از این سرویسهای تبدیل اینترانت به اینترنت که سرورشون داخل ایرانه هم بگیرم ، نت نامحدود میشهیا فقط ترافیک از سرورهایی که مال خود شاتله نامحدوده؟
سایت هایی که خودش لیستش هست و اینکه سایت هایی که تو وزارت به عنوان داخلی ایپیشون ثبت شده
مراجعه شود به
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داخلی نامحدود فقط شامل سایتهای منتخب ( 500 سایت) می شه که خودت می تونی حدس بزنی چه سایتهای پرکاربردی هست. ای پی های متفرقه خارجی محسوب میشه
تنها مزیت این سرویس وجود شاتل لند هست که می شه فایل رو روش ریموت کرد البته فایلهای بالای 2 گیگ رو باید جای دیگه تکه کنی بعد ریموت کنی. یه سرچ توی نت بزنی متوجه می شی چکار باید بکنی . البته همه اینها بدون اسکریپتی که یکی از دوستان برای شاتل لند نوشته باز هم بدرد نخور بود.
یه چیزی که یادم رفت بگم اینه که دلت به اون 500 سایت هم نباید خوش باشه چون مثلا من پارسال یه ویدئو از سایت ورزش 3 دانلود کردم چون لینک ویدئو ها معمولا با لینک خود سایت تفاوتهای کوچیکی داره باز هم خارجی حساب کرد . حالا جدیدا چک نکردم ....
Last edited by dvb55; 09-10-2018 at 14:47.
دیشب ساعت های 11 کلا نت از خارج تایم اوت شده بود برام
پینگ هم تا همین یه ربع پیش نوسان داشت
ولی الان واسه من درست شد
نمیدونم دقیقا دارن چیکار میکنن
تست با وی پی ان
![]()
خیلی عقبی داداش
الان اپلود بوی هم رایگان حساب میکنه بقیه سایتا بماند در هر حال باید سایتارو مدیرا بیان ثبت کنن ک نمیکنن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)