این 1مگ نامحدود هست ؟ چرا انقدر سعتش بالاست ؟
این 1مگ نامحدود هست ؟ چرا انقدر سعتش بالاست ؟
دوستان طرح 10100 برای استان تهران و البرز راه اندازی نمیشه ؟زنجانیا دارن از این طرح نهایت استفاده و لذت رو میبرن انوقت ما ...
گند زدن به روتینگ آمریکا!
اول میره هند بعد سنگاپور بعد یه دور دور دنیا میزمه تا برسه مقصد! بنابراین پینگ میشه بالای 350 :|
ببین خودت خودتو چشم میزنی ها !![]()
خدایا خوشحالی کاربران ADSL مخابرات تهران را طولانی بفرما ! (نه اینکه یه روز خوشحال 10 روز)
این باید حداقل 1024 باشه، برمبانی kbit بر ثاینه (kbps)
یه اکانت توی سایت اسپید تست برای خودت درست کن، بعد برو تو قسمت Setting به اون صورتی که اکثرا راحتی تنظیمات نحوه نمایش رو برای خودت تغییر بده، بعد از اون کل تست های استپید تست رو اینترنت حالا هر کجا که میخواد باشه با تنظیمات خودت میبینی.
این اینترنت مخابرات تهران کلا به سکته زدن معروفه، بچه های این تاپیک چیز هایی رو تجربه کردن که هر کدومشون میتونن از خاطراتشون کتابی در این باره بنویسند.![]()
سلام دوستان . من الان سرویس آسیاتک 2 مگ دارم و شبانه حداقل 2.5 گیگ دانلود میکنم که میشه ماهی 75 گیگ یه 6-7 گیگ هم تو طول روز استفاده میکنم که سر جمع بگیم 80 تا.
اما مشکل محدودیت حجمیشه که هر ماه باید یه پول اضافی بدی. سرویس های نامحدودشون هم حداکثر دانلود داره که مثلا بعد 20 گیگ دانلود سرعتت افت میکنه. واسه همین گفتم بیام مخابرات.
حالا میخاستم بدونم مخابرات یک مگ نامحدودش چیجوریه از این شرطهای مزخرف 20 گیگ حداکثر و اینجور چیزا نداره؟ میتونم حداقل 70 گیگ رو دانلود کنم؟ سرعت دانلودش رو چند میچرخه؟
ما برای شرکت الآن 4ماهه 2 مگ از مخابرات گرفتیم.
قیمتش گرونه ولی بنظرم عالیه.هرچقدرم بخوام دانلود میکنم.سرعتشم عالیه
تو میرداماد
معمولا 200 تا 300 transfer rate isj.
700MB رو تو نیم ساعت 40 دقیقه میگیرم
سلام، مخابرات مصرف منصفانه و محدودیت و از این قبیل نداره...از این نظر مشکلی نیست
اما پینگ بالا، قطعیهای مکرر و تغییر سرعت و.... وجود داره
روزی 10-20 بار نت من قطع میشه، مشکل دیگری که هست اینکه سرعت (Downstream و Upstream) پایین کشیده میشه و باید مودم رو خاموش/روشن کنید تا درست بشه، مشکل دیگر اختلالات دوره ای در پروتکلهاست...
دانلود هم با مخابرات فقط با کانکشنهای بالا و تورنتهای با سیدر خیلی قوی، خوبه و اصلا روی تک کانکشنه و سرورهای ضعیف(که کانکشن بالا نمیدن) حساب نکنید
در نهایت این حرفها پس وبگردیتون افتضاح میشه...
الان IDM من حدود 40-50 درصد سی پی یو رو داره میخوره تا با کانکشن 32 بزور به سقف نزدیک بشه و دست آخر هم نمیشه.
پشتیبانیش هم قصه ایه و بقول دوستمون کتاب میشه، البته ممکنه این مشکلات برای همه نباشه یا منطقه ای باشه ولی اگر تاپیک رو چک کنید میبینید خیلیها ریپورت دادن که همین وضعه.
این برای سرویس یک مگه که الان 2 بامداد و تازه این بهترین وضع است که با چندبار مسیر عوض کردن گرفته شده، دو مگ دوبرابر اینه و راحت میتونید حساب کنید چقدر میتونید دانلود داشته باشید من هیچ وقت یکسره نگرفتم و حساب هم نکردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مقایسه کنید با تستی در روز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز این مخابرات رفته رو حالت پیشفرض
پینگ 4.2.2.4 روی 360
دوستان این مسیر چیه؟
چطوری باید عوضش کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)