سلام
کسی اطلاعاتی در مورد تیپ 292 زرهی شهید سرلشکر غلام رضا آزادی دزفول کمربندی اندیشمک داره ؟؟
لطفا اگه کسی قبلا اونجا بوده در خصوص ستوان 3 وظیفه شدن با رسته کامپیوتر توضیح بده؟
با تشکر از تک تک شما دوستان عزیز.
سلام
کسی اطلاعاتی در مورد تیپ 292 زرهی شهید سرلشکر غلام رضا آزادی دزفول کمربندی اندیشمک داره ؟؟
لطفا اگه کسی قبلا اونجا بوده در خصوص ستوان 3 وظیفه شدن با رسته کامپیوتر توضیح بده؟
با تشکر از تک تک شما دوستان عزیز.
من الان بخوام بفهمم غیب خوردم یا نه و بخوام بدونم چقدر مهلت دارم برای ارسال مدارک..... باید به کجا مراجعه کنم؟
سلام
من تقسیم شدم واسم نوشته
به : اداره بهداشت و درمان - آج - آدرس :تهران لویزان
اون آج منظورش آجودانی هستش ؟؟
کسی میدونه جریان چیه
دوستان من الان از 01 اومدم خونه (امروز اعزام بودم)
افتادم یگان 513 (که خوشبختانه میشه هنگ 1 که میگن فرماندش بهتره !!! ) 14 نفریم تو 513 - 5 6 تا فوق لیسانسیم، بقیه لیسانس. تا شنبه بهمون مرخصی دادن ، ولی ...
از هر یگان 6 نفر موندن برای نگهبانی تا فردا صبح . همونجا هم کچلشون کردن (با 2)
من هم فردا صبح 24 ساعت نگهبانم (2 ساعت نگهبانی 4 ساعت استراحت و تکرار همین). باید فردا با لباس و مو 2 ساعت 6:30 پادگان باشم برای جلسه توجیحی نگهبانی و ...
بقیه هم روزای دیگه نگهبانن تا شنبه (البته فقط تهران-کرجی ها تا شنبه نگهبانی میدن - که البته این نگهبانی ما جز نگهبانی های آخر هفته مون حساب میشه)
** حالا من از کرج چجوری برم که 6:30 تو پادگان باشم؟ اگه تا مثلاً آزادی با تاکسی برم، بقیه شو چجوری باید برم؟ اون موقع صبح BRT و مترو هستند؟ با کدوم راحتتره؟ (امروز رو با یکی از آشناهامون رفتم. ولی دیگه نمیتونم با ایشون برم !)
ولی یه چیزی. از هفته پیش فرمانده کل 01 عوض شده و یه نفر که قبلاً فرمانده تکاورا بوده اومده جاش که خود کادری ها هم مینالیدن ازش ... گفته دیگه روز برگ نداریم و ... اینم شانس منه !!! میگن دیگه مثل 01 سابق نیست :(
الانم دارم میرم اتیکت اسممو بدم چاپ کنن بدوزم به لباسم و کچل کنم :(
Last edited by omidox; 22-10-2012 at 18:05.
بالای میدان سپاه یه سامانه داره میری اون جا کد ملی رو می زنی بهت می گه غیبت داری یا نه .
بعد از اخرین مدرک تحصیلی که می گیری 1 سال وقت داری تا ارسال دفترچه .
اگرم انصرافی باشی فکر کنم 6 ماه .
سلام
دوستان کسی از قرارگاه خاتم- پادگان ولیعصر سپاه ساری- ستاد سازندگی و مهندسی (اسمشو دقیق نمیدونم) اطلاعی داره؟
چطوری باید پذیرش بگیرم از اونجا؟
بستگی به تاریخ فراغت از تحصیل یا انصراف یا اخراجت داره ، دفترچه جدید رو از سایت نظام وظیفه دانلود کن کامل قوانین جدید رو نوشته ، چون دفترچه های موجود در پلیس +10 همگی قدیمی هستن و قوانینش هنوز Update نشده
ممنونم از توضیحی که دادید لطف کردید..فقط من تا قبل کنکور داشتم پیش دانشگاهی رو میخوندم ولی دیگه امتحانای نهاییش رو به دلایلی ول کردم..حالا تکلیف من چیه؟بستگی به تاریخ فراغت از تحصیل یا انصراف یا اخراجت داره ، دفترچه جدید رو از سایت نظام وظیفه دانلود کن کامل قوانین جدید رو نوشته ، چون دفترچه های موجود در پلیس +10 همگی قدیمی هستن و قوانینش هنوز Update نشده
یه سوال دیگه اینکه اگه مدارکم رو الان ارسال کنم..اعزامم کی میفته؟ من میخوام حتما بیفته بعد عید..
Last edited by majid322; 22-10-2012 at 15:32.
آج منظور آجودانی اداره بهداشت هست ، یعنی شما باید به آجودانی خودتون رو معرفی کنید برای تقسیم
بنده هم تو آجودانی اداره بهداشت هستم ، شما دوباره میای اونجا ازت اطلاعات میگیرن بعد میگن 3-4 روز دیگه بیاین برای گرفتن امریه ( مشخص میشه کجا افتادین )
جاهایی که تقسیم میشید زیر نظر خود اداره هست شامل بیمارستانها و کلینیک ها و مراکز درمانی
برو شکر کن
آخه اونجوری نباید رسته منو میزد اداری وقتی قرار کار اداری انجام بدم ؟؟؟
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)