تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1085 از 4105 اولاول ... 855859851035107510811082108310841085108610871088108910951135118515852085 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,841 به 10,850 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    کسی اطلاعاتی در مورد تیپ 292 زرهی شهید سرلشکر غلام رضا آزادی دزفول کمربندی اندیشمک داره ؟؟
    لطفا اگه کسی قبلا اونجا بوده در خصوص ستوان 3 وظیفه شدن با رسته کامپیوتر توضیح بده؟
    با تشکر از تک تک شما دوستان عزیز.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان بخوام بفهمم غیب خوردم یا نه و بخوام بدونم چقدر مهلت دارم برای ارسال مدارک..... باید به کجا مراجعه کنم؟

داره خودمونی میشه Re zA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    110

پيش فرض

سلام
    من تقسیم شدم واسم نوشته
    به : اداره بهداشت و درمان - آج - آدرس :تهران لویزان
    اون آج منظورش آجودانی هستش ؟؟
    کسی میدونه جریان چیه

داره خودمونی میشه omidox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان من الان از 01 اومدم خونه (امروز اعزام بودم)
    افتادم یگان 513 (که خوشبختانه میشه هنگ 1 که میگن فرماندش بهتره !!! ) 14 نفریم تو 513 - 5 6 تا فوق لیسانسیم، بقیه لیسانس. تا شنبه بهمون مرخصی دادن ، ولی ...
    از هر یگان 6 نفر موندن برای نگهبانی تا فردا صبح . همونجا هم کچلشون کردن (با 2)
    من هم فردا صبح 24 ساعت نگهبانم (2 ساعت نگهبانی 4 ساعت استراحت و تکرار همین). باید فردا با لباس و مو 2 ساعت 6:30 پادگان باشم برای جلسه توجیحی نگهبانی و ...
    بقیه هم روزای دیگه نگهبانن تا شنبه (البته فقط تهران-کرجی ها تا شنبه نگهبانی میدن - که البته این نگهبانی ما جز نگهبانی های آخر هفته مون حساب میشه)

** حالا من از کرج چجوری برم که 6:30 تو پادگان باشم؟ اگه تا مثلاً آزادی با تاکسی برم، بقیه شو چجوری باید برم؟ اون موقع صبح BRT و مترو هستند؟ با کدوم راحتتره؟ (امروز رو با یکی از آشناهامون رفتم. ولی دیگه نمیتونم با ایشون برم !)

ولی یه چیزی. از هفته پیش فرمانده کل 01 عوض شده و یه نفر که قبلاً فرمانده تکاورا بوده اومده جاش که خود کادری ها هم مینالیدن ازش ... گفته دیگه روز برگ نداریم و ... اینم شانس منه !!! میگن دیگه مثل 01 سابق نیست :(

الانم دارم میرم اتیکت اسممو بدم چاپ کنن بدوزم به لباسم و کچل کنم :(
    Last edited by omidox; 22-10-2012 at 18:05.

5. 4 کاربر از omidox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

من الان بخوام بفهمم غیب خوردم یا نه و بخوام بدونم چقدر مهلت دارم برای ارسال مدارک..... باید به کجا مراجعه کنم؟

بالای میدان سپاه یه سامانه داره میری اون جا کد ملی رو می زنی بهت می گه غیبت داری یا نه .

بعد از اخرین مدرک تحصیلی که می گیری 1 سال وقت داری تا ارسال دفترچه .

اگرم انصرافی باشی فکر کنم 6 ماه .

7. این کاربر از dsa dsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی از قرارگاه خاتم- پادگان ولیعصر سپاه ساری- ستاد سازندگی و مهندسی (اسمشو دقیق نمیدونم) اطلاعی داره؟
    چطوری باید پذیرش بگیرم از اونجا؟

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بستگی به تاریخ فراغت از تحصیل یا انصراف یا اخراجت داره ، دفترچه جدید رو از سایت نظام وظیفه دانلود کن کامل قوانین جدید رو نوشته ، چون دفترچه های موجود در پلیس +10 همگی قدیمی هستن و قوانینش هنوز Update نشده

10. این کاربر از mehran_pqqp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالای میدان سپاه یه سامانه داره میری اون جا کد ملی رو می زنی بهت می گه غیبت داری یا نه .

بعد از اخرین مدرک تحصیلی که می گیری 1 سال وقت داری تا ارسال دفترچه .

اگرم انصرافی باشی فکر کنم 6 ماه .
    بستگی به تاریخ فراغت از تحصیل یا انصراف یا اخراجت داره ، دفترچه جدید رو از سایت نظام وظیفه دانلود کن کامل قوانین جدید رو نوشته ، چون دفترچه های موجود در پلیس +10 همگی قدیمی هستن و قوانینش هنوز Update نشده
    ممنونم از توضیحی که دادید لطف کردید..فقط من تا قبل کنکور داشتم پیش دانشگاهی رو میخوندم ولی دیگه امتحانای نهاییش رو به دلایلی ول کردم..حالا تکلیف من چیه؟
    یه سوال دیگه اینکه اگه مدارکم رو الان ارسال کنم..اعزامم کی میفته؟ من میخوام حتما بیفته بعد عید..
    Last edited by majid322; 22-10-2012 at 15:32.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من تقسیم شدم واسم نوشته
    به : اداره بهداشت و درمان - آج - آدرس :تهران لویزان
    اون آج منظورش آجودانی هستش ؟؟
    کسی میدونه جریان چیه
    آج منظور آجودانی اداره بهداشت هست ، یعنی شما باید به آجودانی خودتون رو معرفی کنید برای تقسیم
    بنده هم تو آجودانی اداره بهداشت هستم ، شما دوباره میای اونجا ازت اطلاعات میگیرن بعد میگن 3-4 روز دیگه بیاین برای گرفتن امریه ( مشخص میشه کجا افتادین )
    جاهایی که تقسیم میشید زیر نظر خود اداره هست شامل بیمارستانها و کلینیک ها و مراکز درمانی
    برو شکر کن

13. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Re zA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    110

پيش فرض

آج منظور آجودانی اداره بهداشت هست ، یعنی شما باید به آجودانی خودتون رو معرفی کنید برای تقسیم
    بنده هم تو آجودانی اداره بهداشت هستم ، شما دوباره میای اونجا ازت اطلاعات میگیرن بعد میگن 3-4 روز دیگه بیاین برای گرفتن امریه ( مشخص میشه کجا افتادین )
    جاهایی که تقسیم میشید زیر نظر خود اداره هست شامل بیمارستانها و کلینیک ها و مراکز درمانی
    برو شکر کن
    آخه اونجوری نباید رسته منو میزد اداری وقتی قرار کار اداری انجام بدم ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •