تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1085 از 1211 اولاول ... 8558598510351075108110821083108410851086108710881089109511351185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,841 به 10,850 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من توی مسترلیگ ، نیم فصل دوم سال اول ، با بارسلونا ، فقط سیلوا رو از والنسیا و بوفون رو خریدم
    توی 3 تا جام هم قهرمان شدم ، ولی سال دوم بعد از 3 تا بازی ، علاوه بر اینکه پول رو صفر کرد ، 4 5 تا از بهترین بازیکنا رو بازیکن آزاد کرد
    اول اینکه ، اون هزینه کمرشکن از برای چیست؟
    یکی میتونه کامل توضیح بده؟
    دوم اینکه علاوه بر پولایی که اسپانسرا میدن یا بعد از کسب جام بهت میده یا فروش بازیکنا، راه دیگه ای برای جذب پول نیست؟
    برای اولین بار بود توی تاپ پلیر ، 3 تا جامو گرفتم ، ولی نامرد بازیکنا رو گرفت ازم!
    شما تا آخر ماه آگوست وقت دارید که کاری کنید باشگاه ضرر نده. یعنی هزینه های باشگاه از درآمد بیشتر نشه. اگه از قسمت Team office گزینه Expected Earnings رو انتخاب کنید در این جا به ترتیب درآمد ها و هزینه های باشگاه نشان داده میشه.در آخر Total نوشته شده که این مهم هست و این نشون میده که در پایان ماه آگوست درآمد ها از هزینه ها کم میشه و خالص اون در Total نوشته میشه. باید سعی کنید که این به هیچ وجه منفی نشه. برای این کار تا پایان ماه آگوست وقت دارید.
    در قسمت Expected Earnings به طور کامل درآمدها و هزینه های باشگاه نوشته شده. من به ترتیب بخوام نام ببرم اینجوری میشه:
    درآمدها:
    اسپانسر
    کانون هواداران باشگاه
    ترانسفر بازیکنان

هزینه ها:
    حقوق بازیکنان
    هزینه های عملیاتی(حقوق کارمندان-هزینه تیم جوانان-هزینه هواداران باشگاه)

قسمت مهم دیگه گزینه Operating costs از قسمت Team office هست که با تغییر اونا و بردن هر کدوم از اونا در آخرین Level تاثیر زیادی در بازی به وجود میاد. نکته مهم این هست که فقط در ماه آگوست می تونید قسمتهای مختلف Operating costs رو تغییر بدید.این گزینه ها جزو هزینه های اصلی باشگاه و همون طور که بالا گفتم شامل هزینه های عملیاتی هستن.
    ps3 داشتم یکی دو در کرد رومون نمیشه بریم بگیریم ازش...
    ولی فیفا 2010 رو روی ps2 بازی کردم حالم به هم خوردش!!!خیلی مزخرف بود!نمیدونم چطور میگید خوبه!pes هم رو ps2 که هر سال فقط نقل انتقالات جدید رو روش اعمال میکردن فقط!تغییر دیگه ای نمیکرد!!!
    پس خوبه!حالا نمیشه این champions league رو همزمان با لیگ همون کشور بازی کرد؟؟؟مثل فیفا؟
    مرسی از توضیحاتت
    شما فیفا رو توی PS2 بازی کردی معلومه که خیلی خوب نیست چون کنسول نسل قبلی هست ولی روی کنسول های نسل جدید مثل PS3 و Xbox 360 معلومه که خیلی خوبه.
    در مورد champions league من توضیح دادم که مثل فوتبال واقعی مثلا شما توی این فصل اول یا دوم میشید فصل بعد به طور مستقیم به مرحله گروهی این مسابقات میرید و این مسابقات هم همزمان با لیگ انجام میشه.همین طور جام حذفی هم همزمان با لیگ هستش.

2. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

شما تا آخر ماه آگوست وقت دارید که کاری کنید باشگاه ضرر نده. یعنی هزینه های باشگاه از درآمد بیشتر نشه. اگه از قسمت Team office گزینه Expected Earnings رو انتخاب کنید در این جا به ترتیب درآمد ها و هزینه های باشگاه نشان داده میشه.در آخر Total نوشته شده که این مهم هست و این نشون میده که در پایان ماه آگوست درآمد ها از هزینه ها کم میشه و خالص اون در Total نوشته میشه. باید سعی کنید که این به هیچ وجه منفی نشه. برای این کار تا پایان ماه آگوست وقت دارید.
    در قسمت Expected Earnings به طور کامل درآمدها و هزینه های باشگاه نوشته شده. من به ترتیب بخوام نام ببرم اینجوری میشه:
    درآمدها:
    اسپانسر
    کانون هواداران باشگاه
    ترانسفر بازیکنان

هزینه ها:
    حقوق بازیکنان
    هزینه های عملیاتی(حقوق کارمندان-هزینه تیم جوانان-هزینه هواداران باشگاه)

قسمت مهم دیگه گزینه Operating costs از قسمت Team office هست که با تغییر اونا و بردن هر کدوم از اونا در آخرین Level تاثیر زیادی در بازی به وجود میاد. نکته مهم این هست که فقط در ماه آگوست می تونید قسمتهای مختلف Operating costs رو تغییر بدید.این گزینه ها جزو هزینه های اصلی باشگاه و همون طور که بالا گفتم شامل هزینه های عملیاتی هستن.
    مرسی
    یه سوال:
    توی بخش Operating costs ، اگه اون قسمت کلوب هواداران و بازیکنان جوان رو روی کمترین level بذارم ، اتفاق خاصی میفته؟
    آخه من اصلا به اونا نیازی ندارم!
    مخصوصا بازیکنان جوان!

4. 2 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

من جدیدا دارم بازی می کنم هی از بازی میپره بیرون . گفته شده ناهماهنگ بودن پچ هست ولی من دارم از جدیداش که تو پست 9000 هست استفاده می کنم دیلیش چیه که باز می پره بیرون؟
    از dlc1.06 و جدیدترین کیت سرور و PES2010Patch103 از فایل کرک هم می تونه باشه؟

6. این کاربر از hadi_vazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

من جدیدا دارم بازی می کنم هی از بازی میپره بیرون . گفته شده ناهماهنگ بودن پچ هست ولی من دارم از جدیداش که تو پست 9000 هست استفاده می کنم دیلیش چیه که باز می پره بیرون؟
    از dlc1.06 و جدیدترین کیت سرور و PES2010Patch103 از فایل کرک هم می تونه باشه؟
    بعد از پچ ، کرک رو هم نصب کردید ؟ اگه آره که نباید مشکلی داشته باشید .

8. 2 کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

کرک نصب کردم ولی نه اون کرکی که آرمین گذاشته یه کرک 20 مگی دیگه که از جای دیگه دانلود کردم مگه کرک هم آپدیت می شه؟

10. این کاربر از hadi_vazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کرک نصب کردم ولی نه اون کرکی که آرمین گذاشته یه کرک 20 مگی دیگه که از جای دیگه دانلود کردم مگه کرک هم آپدیت می شه؟
    خسته نباشی پس من چی می گم اون کرک رو دانلود کنید. اون اختصاصی برای 1.03 هست. باب تو دیگه چرا هادی

12. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esi-72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا چجوری میشه لرزش بازی رو از بین برد

14. این کاربر از Esi-72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تیک گزینه Wait for vsync رو بزن

16. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دمت گرم که این همه توضیح دادی خیلی گلی

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

خسته نباشی پس من چی می گم اون کرک رو دانلود کنید. اون اختصاصی برای 1.03 هست. باب تو دیگه چرا هادی
    واقعا خجالت کشیدم آرمین جان من شرمندم که سوال مسخره ای کردم ببخشید. از دستم ناراحت نشو.

---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

تیک گزینه Wait for vsync رو بزن

آقا من چند جا در این مورد سوال کردم جواب درستی نگرفتم اگه می شه بگید این گزینه vsync رو که تو setting هست و hiden شده و واسه کارت ati نمی شه فعالش کرد چکار باید بکنیم؟
    شنیدم تو بخش نرم افزار مخصوص خود کارت گزینه ای هست که می شه از اونجا فعال کرد ولی من هر چی تو اون نرم افزار گشتم چیزی پیدا نکردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •