اره اون Active Wireless LAN انتخاب شده.
من روی لپ تاپ یا یه موبایل دیگه امتحان نکردم،باید امتحان کنم ببینم چی میشه،ولی اینجا که هیچ اثری از شبکه وایرلس نیست.
راستی توی قسمت WLAN Information جلوی WPS نوشته unconfiqured،به این ربطی نداره؟؟
اره اون Active Wireless LAN انتخاب شده.
من روی لپ تاپ یا یه موبایل دیگه امتحان نکردم،باید امتحان کنم ببینم چی میشه،ولی اینجا که هیچ اثری از شبکه وایرلس نیست.
راستی توی قسمت WLAN Information جلوی WPS نوشته unconfiqured،به این ربطی نداره؟؟
ممنونم از راهنماییتوناما مشکلم رفع نشد . تنظیمات رو بشکل زیر انجام دادم اما درست نشد. امکان داره ایراد از مودم باشه ؟
![]()
الان مودم شما کانتکه؟ چراغ اینترنت مودم روشنه؟
شما برید برید داخل Run ویندوز و cmd رو بزنید تو صفحه باز شده بنویسد
ping google.com
و enter کنید بیبینید چه پیغامی میده
شما از کدوم شرکت سرویس میگیرد؟
ُسلام مهندس
خوبی ساده یه سری در مورد مودم Alfexمیگفتم گفتی سایتشو بده
اما چیزی خاصی نداشتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی فریمور اپدیت کنم خوبه یا بده ؟
بله به اینترنت کانتکته. چراغ مودم هم روشنه . البته خدمتتنون بگم که من در حالت bridge میتونم به اینترنت وصل شم و مشکلی ندارم. مشکل من که بسیار بهش نیاز دارم pppoe هست.
ping رو که میزنم request time out میده
از شرکت پیشگامان یا همون ماهان سرویس میگیرم.
سلام دوستان یه سوال داشتم مودمی که تک پورته راهی برای وصل کردنش به 2کامپیوتر همزمان هست رابطی؟ راه دور زدنی؟
البته بدون هاب می خواستم اینکارو بکنم
یه سوال دیگه ارزون ترین هاب موجود چیه و حدود قیمتش چنده؟ ممنون
یه پورت Lan فقط داره یا کلا یک پورت داره ؟ معمولا باید جای usb هم داشته باشه به غیر از lan
نه ربطی نداره
داخل سایتش که چیز خاصی نیست . معمولا آپدیت فریمور باعث رفع باگهای موجود میشه ولی سایتش انقدر ناقصه که تغییرات فریمور و .. رو ننوشته .
منظور اینه که وقتی روی pppoe تنظیم می کنید چراغ مربوط به اینترنت روی مودم روشن میشه ؟
شاید مک فیلتر تو پیشگامان فعال باشه یک تماس بگیرید با پشتیبانی و موضوع رو بگید .
اگر فقط یک پورت اترنت داره هیچ راهی نداره.
ارزونترین هاب 5 پورت Dlink هست حدود 20 تومن.
با سلام خدمت تمامی دوستان گرامی
اخیراً من یک مودم ASUS DSL-G31 تهیه کردهام و مشکلی با تنظمیات PPPOE آن دارم. (شرکت اینترنتی من صبانت است) خواستم از دوستان سوال کنم که اگر مشکل مشابه من داشتهاند، من را راهنمایی کنند.
من تمامی تنظیمات مودم را درست انجام دادهام اما در حالت PPPOE چراغ اینترنت روشن نمیشود و من وصل نمیشوم. خطای صادر شده از مودم: PPP Connection is down هست. مودم در حالت Bridge به اینترنت وصل میشود.
من این مودم را به شرکت صبانت بردم و آنجا بدون هیچ دستکاری در تنظیمات وصل شده و کار کرد.
من حتی نرم افزار آن را نیز از سایت ASUS در آوردم و بروز کردم ولی همچنان مشکلم پا بر جاست. حتی مودم را Reset هم کردهام اما باز درست نشد.
خواستم از دوستان سوال کنم که آیا تجربهی مشابه داشتهاند و اگر داشتهاند چگونه آن را حل کردهاند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)